hadi yaa bir sakaryalı dahaEvet canım ben yaptırdım hatta neredeyse 7-8 ay fakan olacak. adetimin 3.günü birde 24.günü^benim gittiğim dr.un yenikent devlet hastanesinde tanıdığı dr.lar var beni onlara yönlendirdi onlar hemen formaliteden bir giriş yaptılar tahlillerimi yaptırdım fakar 24.günü pazara denk geliyordu onu o yüzden özelde yaptırdım yanlış olmasın ya 20 yada 25 gibi bişey tutmuştu.Sen hangi dr.a gidiyorsun
Yenikent devlet hastanesinde yapılıyormuymuş hormon testi..
Birde özelde hormon testi ne kadar bilgin varmı? Hangi hastanede yaptırdın birde :)
evet yapılıyor çoğu hormon testlerini yapıyorlar.Ben fsh prolaktin falan orada yaptırdım para vermeden.Bir tek adetin 24.günü progesteronu özelde altınova da yaptırdım oda dediğim gibi 25 lira falan tuttu.
evet yapılıyor çoğu hormon testlerini yapıyorlar.Ben fsh prolaktin falan orada yaptırdım para vermeden.Bir tek adetin 24.günü progesteronu özelde altınova da yaptırdım oda dediğim gibi 25 lira falan tuttu.
Yenikent devlet hastanesinde kadın doğum gözükmüyor
hemşeriyiz bende sakarya da yaşıyorumbende 3 yıllık evliyim ve bende de arada kist çıkıyor heheheeee ayyy çok sevindim sakaryadan olmana.Hangi dr.a gidiyorsun.Birde bu ay bende soğan kürüne başladım ama nette öğle akşam diyor ben çalışıyorum onun yerine sabah akşam işsem olmaz mı acaba?
Bende Sakaryalıyım :))
Geçen hafta öğrendim kistlerimin olduğunu..Doktor bebek istediğimiz için doğum kontrol hapı vermedi..Bende 2 yıl hapla korunduğum için içmezdim zaten..Soğan kürüne başladım.4. günüm bugün..Umarım bendede kaybolurlar..
Hormon testi yaptırmam lazım.Korucukta yapılıyor dedi doktor.Ama ordanda randevu almaz çok zor..
Sizler yaptırdınızmı hormon testi
çok sevindim aynı şehirden olmamıza. bu bile moral oluyor insana öyle değil mi:)
cnm , ben neşe aşıcı ya gidiyorum. memnunum çok şükür doktorumdan.
bu arada bende çalıştığım için soğan kürünü sabah akşam uygulayamamıştım.
sabah ta ağzımda kokar diye akşamları aç karna içmiştim. faydasınıda gördüm.
bu arada anladığım kadarıyla 82 lisin ne güzel tesadüftür ki bende 82 liyim :))
inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
bugün tatil olduğu için özlemişim kk yı bakınayım dedim ve bu güzel topiki gördüm :)))
Sen muayenede hangi dr.a gidiyorsun.Ben mesela yenikentte kadın doğumcuya çıkmadım beni gittiğim dr.Hastane başhekim yardımcısına gönderdi o girişimi yaptırttı sekretere onun hastasıymış gibi göründüm yani.Doğum evini hiç bilmiyorum tahliller konusunda telefon et sor istersen evet baktım şimdi sisteme hakikaten randevu almak çok zor.Stres yapma ama kendine maddi durumun nasıl bilmiyorum ama mesela beyhekim hastanesi var oda çoğu tahlilleri yapıyor 222 1 55 telefon numarası arayıp bir sor istersen nekadara yapıyorlar.Ya da olmazsa yarın kalk git korucuk hastaneye sabahtan gişede kızlara anlat sıkıntını belki insaflı davranıp yol gösterebilirler.
Sen hangi dr.a gidiyorsun
soğan kürünün faydasını göreceksin cnm.
evet hormon testi 2 kez yaptırdım. adetinin 2 yada 3 günü olmasına dikkat et.
ben ilkinde birinci günü yaptırdığım için doktorum tekrar istemişti.
çok sevindim aynı şehirden olmamıza. bu bile moral oluyor insana öyle değil mi:)
cnm , ben neşe aşıcı ya gidiyorum. memnunum çok şükür doktorumdan.
bu arada bende çalıştığım için soğan kürünü sabah akşam uygulayamamıştım.
sabah ta ağzımda kokar diye akşamları aç karna içmiştim. faydasınıda gördüm.
bu arada anladığım kadarıyla 82 lisin ne güzel tesadüftür ki bende 82 liyim :))
inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
bugün tatil olduğu için özlemişim kk yı bakınayım dedim ve bu güzel topiki gördüm :)))
Evet 82 liyim:))neşe aşıcı beyhekim miydi adatıp mıydı onu karıştırdım.Bende şuanlık gittiğim dr.dan memnunum ama benim eşim varikoselden ameliyat oldu işte 5 gün önce.O yüzden o biraz düzelene kadar tedaviye ara verdik.Bu arada eşin düzelince belki doğal yolla hamile kalabilirsin deyince bnm dr.um sabırla 6-7ay daha bekleyeceğizçünkü sabır kısmı çok zor geçen her zaman aleyhime işliyor.
Bende işte eşim düzelene kadar soğan kürü yapayım dedim gerçi 1 hafta önce kontrolüm vardı dr.ultrasonla baktı kist yok dedi ama kasığım ağrıyor korkuyorum:18::18:bu yüzden dedim deneyeyim soğan kürünü varsa geçirir inş. allah ın izniyle sonrada incir denerim.
Bende çalışıyorum ama sabahları içerim suyunu pişince çok kokmaz herhalde.Ne bileyim kokarsa sadece akşama düşürürüm.Daha bugün başladımda:))
Öyle yani Cenab_ı mevlam herkesin yardımcısı olsun.
Evet 82 liyim:))neşe aşıcı beyhekim miydi adatıp mıydı onu karıştırdım.Bende şuanlık gittiğim dr.dan memnunum ama benim eşim varikoselden ameliyat oldu işte 5 gün önce.O yüzden o biraz düzelene kadar tedaviye ara verdik.Bu arada eşin düzelince belki doğal yolla hamile kalabilirsin deyince bnm dr.um sabırla 6-7ay daha bekleyeceğizçünkü sabır kısmı çok zor geçen her zaman aleyhime işliyor.
Bende işte eşim düzelene kadar soğan kürü yapayım dedim gerçi 1 hafta önce kontrolüm vardı dr.ultrasonla baktı kist yok dedi ama kasığım ağrıyor korkuyorum:18::18:bu yüzden dedim deneyeyim soğan kürünü varsa geçirir inş. allah ın izniyle sonrada incir denerim.
Bende çalışıyorum ama sabahları içerim suyunu pişince çok kokmaz herhalde.Ne bileyim kokarsa sadece akşama düşürürüm.Daha bugün başladımda:))
Öyle yani Cenab_ı mevlam herkesin yardımcısı olsun.
hadi bakliyoruz cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsinamin canım amin inşallah ::) yarın doktora gidicem yumurtlama olmuş mu die bakacak dua edin edin olmuştur inşallah ve tutar bu ay...
canım tedavin tamamlanmadan doktoru bırakma...Kızlar bugün doktora gittim ve 1-2 ay beklemek istediğimi söyledim bilen bilir bu ay ilk aşılamam yapıldı ama tutmadı maalesef..neyse doktor muayene etti önce kist var mı diye baktı sonra derin bir oh çektik olmadığını görünce.. hem hamile kalmaya çalışıp hem de doğum kontrol hapı kullanmak...çok ironik...eylülde kendi haline bırakıcaz ekim de öyle olabilir..çünkü bir süre doktor yüzü görmek istemiyorum..biraz akışına bırakmakta fayda var...tabi yumuşların günlerini kaçırmadan :))
slm cnm hoşgeldinSelam kızlar... bizde 2 yıllık evliyiz ve 3 aydır bebiş istiyoruz...3 ay denedik olmayınca, bu ay bide ovulasyon testi deneyeyim dedim..bakalım inş bu ay hamiş kalırım... benim bat 7 eylül gibi görünüyor...inş topik uğurlu geliir
canım 14.güne takılma daha erkende yumurtlayabilirsin..kızlarrrrrrr 23ünde hastalandım 5gün sürdü bitti bugün 7. gün ve aşırı derecede akıntı var çamaşırıma çıkacak derecede sizce yimirtliyormuyummmdur ??:/ bu kadar erken değilmi normalde 14cü gun yimirtlama olmazmı 28 gunde bır regl gören birindee ben hep şaşmaz 28de bır görürüm bu neyın nesı pekı?
ben ödevimi yapıp geldimCanım, sen hemen kalk git kocanın yanına. Yumurtluyorsun :) Gün aşırı da çalış sana ödev veriyorum
Benim de siklus 27 gün hiç şaşmaz, 13-14. gün yumurtlama olması lazım, fakat ben düşük yaptığım ay büyük ihtimal 9.günümde hamile kaldım. Hatta bu ay ovulasyon testimiz 10. gün göstermişti. Yani demek istediğim düzenli bir siklusta bile erken yada geç yumurtlama olabiliyor. Sen adetinin bittiği gün temizlen ve başla, gün aşırı da devam et. Bu ay ben böyle deniyorum, koydum kafaya. Bu sefer buluşmaları daha olanaklı inşallah
Hadi ben seni daha fazla oyalamayayim sen git ödevlerini yap
merhaba cnm hoşgeldin ekliyorum hemenmerhabalar benimde 5 yaşında 1 kızım var.2 ay önce 7 haftalıkken düşük yaptım Allah hiç kimseye göstermesin...şimdi tekrar istiyorum inşallah bebişim yoldadır bu sefer beni üzmez..inşallah gelmez bakalım 2 eylül benide eklerseniz sevinirim...
ekliyorum cnmbenide ekleyin kızlar lutfen normalde adetim 17 eylulde olması gerek....
hoşgeldim cnmBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
sedaak 2 eylül....
sengelen 3 eylül....
sub 3 eylül....
yOosuN 4 eylül....
selam herkeze bende katılabılırmıyım grubunuza? 17/18 eylulde adet olmalıyım ama duzensız oluyor
mrb kızlaröncelikle bu güzel topik herkese uğurlu gelir inşallah
bende yaklaşık 15 aydır bebiş isteyenlerdenim. ama nasip olmadı.
3 yıllık evliyim ve sakaryada yaşıyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. doktora ilk gittiğim kistlerim vardı.
doktor doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi. ama ben bebek isterken d.kontrol hapı kullanmak istemedim.
öncelikle soğan kürünü denedim geçmezse ilaç kullanırım diye düşündüm.
kist kontrolüne gittiğimde kistlerim kaybolmuştu çok şükür. soğan kürü işe yaramıştı..
daha sonra rahim filmi çekindim , kanallarımdan biri tıkalı diğeri ise açıktı.
bir kanalım açık olduğu için hamileliğe engel olmayacağını söyledi doktorum.
ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay önce ama maalesef tutturamadık.
tekrar gitmem gerekiyor doktora sanırım yine klomen+çatlatma iğnesi dener.
ben her ay arka arkaya gitmiyorum doktora
sürekli gitmek psikolojimi bozuyor doğrumu yapıyorum bilmiyorum.
bu ay soğan ve incir kürünü beraber deneyeceğim.
bu arada bnm bat tarihim 22 eylül
adatıp cnm. bencede doğal yolla kalabilirsin. sen bu sürede bu ay soğan kürünü uygularsın gelecek ayda incir kürünü.
6 ay dediğin nedirki cnm sabır.. sağlıcakla olsunda varsın 6 ay geç olsun.
Kafamı karıştıran şey 17 ağustosta leke gelmişti.18 ağustosta regl oldum tam..Neye göre hesaplıyacam tarihi
Bende 81'liyim (Son ayı bende az biraz sizdenim yani)
Çok sancım oluyor benim.Bu sancılar kist yüzündenmi soğan kürü yüzündenmi acaba
leke derken koyu renkli az gelen bir leke ise bence 18 ağustosu baz alman daha sağlıklı olur.
evet sende bizdensin.bence lekelenmenin olduğu günü saymalısın çünkü azda olsa başlamış sayılır.Mesela ben geçen ay çarşamba günü gece 10 da falan hastalandım az az gelmeye başladı.Dr.a gittiğimde sordun bir çarşamba mı sayacağım perşembemi diye çarşamba sayacaksın demişti.
Kistler ağrı yapar daha çok kasığa ve bele vurur ağrısı.KK da okuduğum kadarıyla soğan kürü ağrı yapmıyor.İnş.biran önce atılır şu kistlerde herkesle bebişine kavuşur
Adatıp kadın doğum kızmında mimli bir hastane biliyorsun dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?