Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

yeni anne adayları hoş gelmiş topiğimize, umarım bu ay herkese şans getirir.. Evde karın ağrısıyla yemek ve iş yapıcam.. Akşama kadar tekrar giremem sanırım.. Hepinizi öpüyorum...

Yenikent devlet hastanesinde yapılıyormuymuş hormon testi..

Birde özelde hormon testi ne kadar bilgin varmı? Hangi hastanede yaptırdın birde :)

Yenikent devlet hastanesinde yapılıyormuymuş hormon testi..

Birde özelde hormon testi ne kadar bilgin varmı? Hangi hastanede yaptırdın birde :)

evet yapılıyor çoğu hormon testlerini yapıyorlar.Ben fsh prolaktin falan orada yaptırdım para vermeden.Bir tek adetin 24.günü progesteronu özelde altınova da yaptırdım oda dediğim gibi 25 lira falan tuttu.

evet yapılıyor çoğu hormon testlerini yapıyorlar.Ben fsh prolaktin falan orada yaptırdım para vermeden.Bir tek adetin 24.günü progesteronu özelde altınova da yaptırdım oda dediğim gibi 25 lira falan tuttu.

Randevu bulamıyorum ya

Doğumevinde randevu gözüküyor sadece.Orda hormon testi yaparlarmıki

Benim 17 ağustosta leke geldi..18 ağustosta reglim tam geldi..Şimdi neye göre hesap yapacamda reglimin 3. gününü hesaplıyacam..Kafam çok karıştı

Yenikent devlet hastanesinde kadın doğum gözükmüyor

Yenikent devlet hastanesinde kadın doğum gözükmüyor

Sen muayenede hangi dr.a gidiyorsun.Ben mesela yenikentte kadın doğumcuya çıkmadım beni gittiğim dr.Hastane başhekim yardımcısına gönderdi o girişimi yaptırttı sekretere onun hastasıymış gibi göründüm yani.Doğum evini hiç bilmiyorum tahliller konusunda telefon et sor istersen evet baktım şimdi sisteme hakikaten randevu almak çok zor.Stres yapma ama kendine maddi durumun nasıl bilmiyorum ama mesela beyhekim hastanesi var oda çoğu tahlilleri yapıyor 222 1 55 telefon numarası arayıp bir sor istersen nekadara yapıyorlar.Ya da olmazsa yarın kalk git korucuk hastaneye sabahtan gişede kızlara anlat sıkıntını belki insaflı davranıp yol gösterebilirler.

Sen hangi dr.a gidiyorsun

çok sevindim aynı şehirden olmamıza. bu bile moral oluyor insana öyle değil mi:)
cnm , ben neşe aşıcı ya gidiyorum. memnunum çok şükür doktorumdan.
bu arada bende çalıştığım için soğan kürünü sabah akşam uygulayamamıştım.
sabah ta ağzımda kokar diye akşamları aç karna içmiştim. faydasınıda gördüm.
bu arada anladığım kadarıyla 82 lisin ne güzel tesadüftür ki bende 82 liyim :))
inşallah tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
bugün tatil olduğu için özlemişim kk yı bakınayım dedim ve bu güzel topiki gördüm :)))

soğan kürünün faydasını göreceksin cnm.
evet hormon testi 2 kez yaptırdım. adetinin 2 yada 3 günü olmasına dikkat et.
ben ilkinde birinci günü yaptırdığım için doktorum tekrar istemişti.

Evet 82 liyim:))neşe aşıcı beyhekim miydi adatıp mıydı onu karıştırdım.Bende şuanlık gittiğim dr.dan memnunum ama benim eşim varikoselden ameliyat oldu işte 5 gün önce.O yüzden o biraz düzelene kadar tedaviye ara verdik.Bu arada eşin düzelince belki doğal yolla hamile kalabilirsin deyince bnm dr.um sabırla 6-7ay daha bekleyeceğizçünkü sabır kısmı çok zor geçen her zaman aleyhime işliyor.

Bende işte eşim düzelene kadar soğan kürü yapayım dedim gerçi 1 hafta önce kontrolüm vardı dr.ultrasonla baktı kist yok dedi ama kasığım ağrıyor korkuyorum:18::18:bu yüzden dedim deneyeyim soğan kürünü varsa geçirir inş. allah ın izniyle sonrada incir denerim.

Bende çalışıyorum ama sabahları içerim suyunu pişince çok kokmaz herhalde.Ne bileyim kokarsa sadece akşama düşürürüm.Daha bugün başladımda:))

Öyle yani Cenab_ı mevlam herkesin yardımcısı olsun.

Ben bebek düşünmeye ilk başladığımda doğum evinde bir doktora gittim.Kistleri görmedi..Geçen hafta vatan hastanesine gittim.Orda öğrendim kistleri..

Beyhekimin orda oturuyorum ben sorarım.Zaten devlette randevu alamazsam özelde yaptıracam..

soğan kürünün faydasını göreceksin cnm.
evet hormon testi 2 kez yaptırdım. adetinin 2 yada 3 günü olmasına dikkat et.
ben ilkinde birinci günü yaptırdığım için doktorum tekrar istemişti.

Kafamı karıştıran şey 17 ağustosta leke gelmişti.18 ağustosta regl oldum tam..Neye göre hesaplıyacam tarihi

Bende 81'liyim (Son ayı bende az biraz sizdenim yani)

Çok sancım oluyor benim.Bu sancılar kist yüzündenmi soğan kürü yüzündenmi acaba

adatıp cnm. bencede doğal yolla kalabilirsin. sen bu sürede bu ay soğan kürünü uygularsın gelecek ayda incir kürünü.
6 ay dediğin nedirki cnm sabır.. sağlıcakla olsunda varsın 6 ay geç olsun.

amin canım amin inşallah ::) yarın doktora gidicem yumurtlama olmuş mu die bakacak dua edin edin olmuştur inşallah ve tutar bu ay...
hadi bakliyoruz cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsin
canım tedavin tamamlanmadan doktoru bırakma...
slm cnm hoşgeldin
canım 14.güne takılma daha erkende yumurtlayabilirsin..
ben ödevimi yapıp geldim
merhaba cnm hoşgeldin ekliyorum hemen
benide ekleyin kızlar lutfen normalde adetim 17 eylulde olması gerek....
ekliyorum cnm

217633] hoşgeldim cnm

ekliyoum cnm hoşgeldin

adatıp cnm. bencede doğal yolla kalabilirsin. sen bu sürede bu ay soğan kürünü uygularsın gelecek ayda incir kürünü.
6 ay dediğin nedirki cnm sabır.. sağlıcakla olsunda varsın 6 ay geç olsun.

Adatıp kadın doğum kızmında mimli bir hastane biliyorsun dimi..

Bende 81'liyim (Son ayı bende az biraz sizdenim yani)

Çok sancım oluyor benim.Bu sancılar kist yüzündenmi soğan kürü yüzündenmi acaba

evet sende bizdensin.bence lekelenmenin olduğu günü saymalısın çünkü azda olsa başlamış sayılır.Mesela ben geçen ay çarşamba günü gece 10 da falan hastalandım az az gelmeye başladı.Dr.a gittiğimde sordun bir çarşamba mı sayacağım perşembemi diye çarşamba sayacaksın demişti.

Kistler ağrı yapar daha çok kasığa ve bele vurur ağrısı.KK da okuduğum kadarıyla soğan kürü ağrı yapmıyor.İnş.biran önce atılır şu kistlerde herkesle bebişine kavuşur

Ben bu sancıları kistleri öğrenmeden önce yok adet sancısı yada yumurtlama günü yüzünden oluyor sanırdım..

Soğan kürü feci şekilde gaz yaptı.az sancısıda çekiyorum

Adatıp kadın doğum kızmında mimli bir hastane biliyorsun dimi..

mim ne demek cnm ?
açıkcası ben hastaneye değil doktora gittim. sonrada değiştirmek istemedim.
çalıştığım için özel hastane olsun istedim mecburen çünkü izin aldığım zamanlarda işimi halledip hemen işyerine dönebilmek istedim.
bakalım bahara kadar devam ederim eğer sonuç alamazsam duruma göre bir karar veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…