- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ffffffffffffffffff................. Nebilim yaaaa bu yumurtlama günleride bi acayip bi kestiremedim gitti ama ben kesin geç yumurtluyorum .... Ama ayda 2 defada yumurtluyormuşum gibi geliyo banada..... Valla cinsellikten soğudum haaaa.....
üzülme arkadaşım yalnız değilsinbende iki seneden beri bekliyorum daha da ne kadar bekelyeceğim kestiremiyorum yani:18::18::18:
kızlar sizce kasık ağrılarını da piskolojik olarak tetikleyebiliyormuyuzdur:44:
benim bikaç gündür bugün de daha fazla kasıklarımda çekilme gibi bi ağrı var.
özellikle sol.
yha ara ara gelip giden saçma bi ağrı.
sizce piskolojikmidir
ya kasık agrısı psikolojik olmaz bence
gögüslerin büyümesi de bence psikolojik değil...
ama yok başdönmesi karın agrıması bas agrıması bence psikolojik.
ekliyorum cnm...GÜNCELLEME....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....
Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...
Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;
Canım benim de 27 eylül diye yazar mısın..
arzu_mu
sevgiler...
ekliyorum cnm...benımde 18 eylül hamıle kalmayı planladıgım bu altıncı ayım umarım bu ay gelır annesının bıtanesı umarımmmm.......:18:
ekliyorum cnm...Bat 14 EYLÜL....
kızlar sizce kasık ağrılarını da piskolojik olarak tetikleyebiliyormuyuzdur:44:
benim bikaç gündür bugün de daha fazla kasıklarımda çekilme gibi bi ağrı var.
özellikle sol.
yha ara ara gelip giden saçma bi ağrı.
sizce piskolojikmidir
canım benim geçen ay aşırı kasıklarım ve belim aqırıd..midem çok bulandı başımın dönemsine dayanamyıp doktora bile gittim..ama sonuç fiyaskoydu...ki tecribeleiyim 2 tane yavrum var..
canım benim geçen ay aşırı kasıklarım ve belim aqırıd..midem çok bulandı başımın dönemsine dayanamyıp doktora bile gittim..ama sonuç fiyaskoydu...ki tecribeleiyim 2 tane yavrum var..
eşine takviye besinler kullanmanı tavsiye ederim.Ne kadar hareketlilik %kaç çıktı
hoşbulduk
bekleye bekleye umut kalmadı ki canım
cok umutsuzluklar yıkımlar yaşadım bende....
her ay birbirinin aynı geciyooo
Gelecek_ se sendemi burdasin? insallah arkadaslarin cogu burdaymis..insallah bizim iciin hayirli olur canim bu topik..halayi burda cekeriz artik..
cok cok guzel anlatmissin canim..diyecek bi sey yok..ama insaniz iste boyle kolaylikla hamile kalanlara bakdigimizda bu kadar stress yaparak cekdigimiz sikintilar insana aci veriyor...hayirlisi olsun hakkimizda..sanirim sende bendensin yok sanirim bi sorun sende de hmm?
evet haklısın.bende öyle düşünüyorum.
hayırlısı Allah'tan ya.
takmamaya çalışıyorum,Kenan'la ilgileniyorum felan ama bu kasık ağrısı hep ben burdayım diyor.
adetim yakın oldugu için de olabilir.
neyse beklemeye devam :)
cevabın için teşekkürler canımcım.
Gelecek_ se sendemi burdasin? insallah arkadaslarin cogu burdaymis..insallah bizim iciin hayirli olur canim bu topik..halayi burda cekeriz artik..
:) benimde şimdi şimdi vurmaya başladı kesin gelcek kırmızılar
umudum bitti şimdi tühh,
2 gün sonra damlarlar aman yaaa öf yaaa
eee hamile kalamayınca insan ay ay geziyo işte ne yazıkkki
bir umut işte....
balka kim var bizden karşılaşamadım
gerci bizimkilerin hemen hepsi hamile yaa
Allahım .....
kızlar bu arada ben 14. günümde test yaptırdım,yani doktor yaptır dedi,progesteronum normalden yüksek çıktı (6.4)doktor bişey demedi,bi sorun oluşturmaz dedi ama karnım çok şiş,acaba bu durumu yaşayan varmı?Bilgisi olan varsa sevinirim canlarım...
evet ya inşallah bu topic hepimizin halay mekanı olur
bakalım halay başı kim olucak ve devamında kimler halaya dahil olucak
gördüğüm kadarıyla daha hamişimiz yok.
innnnşallah en bol hamileli topic bu olur AMİNNN
tatlim ben misirda oturuyorum, buradaki deyerlere gore 25% normal,esimde 14% cikmisdi...cokmu dusukk ??
sen ovulyasyon olub olmadigini oyrenmek icinmi verdin bu testi ? o 21ci gun veriliyordu sanirsam..hmm..bende zaten yumurtlama sonrasi hep sis kaliyor adet olana kadar..
Ben bu ay klomen kullandım canım,14. gün çatlama olmuş ,doktor kan testi yapalım dedi,anlamadım.Hormonlarıma baktı ama işte progeteron yüksek çıktı.Biliyorum 21. gün yapılır bu test ama o önce yaptı başka bişeye bakacaktı sanırım oda arada kaynadı ama sonucu ilginç çıkınca oda şaşırdı,bana bişey demedi yaaa...merak ettim ,adetin gecikirse gel dedi,ahh adet gecikse koşa koşa giderimde benimki önden gelir umutlarım söner hep....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?