bnmde 15. günüm cnm..bakalım hayırlısı..ama içimden bir ses bu ay olmıcanı söylüyor...
bnmde 11 gün var...daha çok var...ama zaten çokta fazla takılmıyorum artık...olan bana oluyor...günaydın kızlaaar...
bu ne hal böyle topikte yahuu.. hiç yakıştıramadım sizlere, toparlayın kendiniziiii... bizi yolda bırakan kırmızıları elbet biz de yolda bırakacağız bir aytabi ben bu ay kırmızı görürsem bunları kendime anlatabilr miyim bilmiyorum ya neyse
benim bat'a da 6 gün kaldı bakalım neler bekliyor bizleri???
aaaa biz varız yagünaydınn bayanlarr kimsecikler yokmu etraftaaa ???
benimde içimde kendim için öyle bir his var canım hayırlısı allahtan....
bnmde 11 gün var...daha çok var...ama zaten çokta fazla takılmıyorum artık...olan bana oluyor...
aaaa biz varız ya
öyle cnm hayırlısı bakalım...kısmette ne varsa onu görücez...aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varmı bnm gibi..
Hımm tabloda hamile işareti görünce gözden kaçırdım galiba diye düşünmüştüm.neden öyle düşündüqümü bilmiyorum cnm içimden öyle geliyor...stresli bir ay geçiriyorum belkide ondandır..
tatlım hamiş arkadaş bizim topikten deqil bizim listemizde yok...zaten bu topikten olsa hamiş olduqunu paylaşırdı bizimle...
bnmde 11 gün var...daha çok var...ama zaten çokta fazla takılmıyorum artık...olan bana oluyor...
aaaa biz varız ya
öyle cnm hayırlısı bakalım...kısmette ne varsa onu görücez...aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varmı bnm gibi..
hayırlısı neyse o olsun cnm...benimde 11 gun var daha aynıyızz valla bakalım hayırsıysaa gelicek bebeişler olmazsa diğer aya kalıcak umutlarımız ....
Ergin sena sen ikinci bebişini istiyodun dimi öyle hatırlıyorum sanki ağustos topiğinden??
hayırlısı neyse o olsun cnm...
3. canım... 1 kızımla bir oqlum var biri 16 diqeri 13 yaşında...
kızlar günaydın birşey soracağım ben bu ovulasyon testleri yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa yumurtanın çatladığını mı ve nerede satılıyor eczaneden bulabilirmiyim bu ay onu denemeyi düşünüyorum tavsiye eden varmı
paposoneeeer 3 gün kaldı bat'ına (= bebişinin müjdesini alacağın bi gün olur inşallah 3 gün sonrası (=
aaaa biz varız ya
ayy evettt canımmm yaa ama ne adetime ne de hamileleiğe dair hiçbir belirti yok test alsam çıkar mı
yap istersen canım inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?