Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

günaydın kızlaaar...

bu ne hal böyle topikte yahuu.. hiç yakıştıramadım sizlere, toparlayın kendiniziiii... bizi yolda bırakan kırmızıları elbet biz de yolda bırakacağız bir ay tabi ben bu ay kırmızı görürsem bunları kendime anlatabilr miyim bilmiyorum ya neyse

benim bat'a da 6 gün kaldı bakalım neler bekliyor bizleri???

bnmde 11 gün var...daha çok var...ama zaten çokta fazla takılmıyorum artık...olan bana oluyor...
günaydınn bayanlarr kimsecikler yokmu etraftaaa ???
aaaa biz varız ya
benimde içimde kendim için öyle bir his var canım hayırlısı allahtan....

öyle cnm hayırlısı bakalım...kısmette ne varsa onu görücez...aranızda istanbul avrupa yakasında oturan varmı bnm gibi..

benimde 11 gun var daha aynıyızz valla bakalım hayırsıysaa gelicek bebeişler olmazsa diğer aya kalıcak umutlarımız ....

diğer eylül topiğinde bayaa hamile var hadi kızlar çalışmalara devam :122:

Hımm tabloda hamile işareti görünce gözden kaçırdım galiba diye düşünmüştüm.

Ergin sena sen ikinci bebişini istiyodun dimi öyle hatırlıyorum sanki ağustos topiğinden??

benimde 11 gun var daha aynıyızz valla bakalım hayırsıysaa gelicek bebeişler olmazsa diğer aya kalıcak umutlarımız ....
hayırlısı neyse o olsun cnm...
Ergin sena sen ikinci bebişini istiyodun dimi öyle hatırlıyorum sanki ağustos topiğinden??

3. canım... 1 kızımla bir oqlum var biri 16 diqeri 13 yaşında...

kızlar günaydın birşey soracağım ben bu ovulasyon testleri yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa yumurtanın çatladığını mı ve nerede satılıyor eczaneden bulabilirmiyim bu ay onu denemeyi düşünüyorum tavsiye eden varmı

hayırlısı neyse o olsun cnm...

3. canım... 1 kızımla bir oqlum var biri 16 diqeri 13 yaşında...

ya mesela sen biliyorsun ki sen hamile kalabiliyorsun bi sorununuz yok yani.. geriye kalan hayırlı vakitte bebişin yola düşmesi oluyor.. biz daha ilk bebişimizi istediğimiz için bi de artık 4. denememiz olunca paniğe kapılıyorum yoksa bizim çocuğumuz olmicak mı diye.. eşime de endişelerimi anlatmıyorum üzmemek için ama yazık o da aynı şeyleri düşünmüş meğer kendi kendine.. 1 yıla kadar olmaması anormallik anlamına gelmiyormuş dedim baya rahatladı.. ama bunu bilmek beni çok rahatlatmıyor işte.. üstelik Allah inancı olan insanlarız kaderi kısmeti biliriz ama olmuyor işte..

paposoneeeer 3 gün kaldı bat'ına (= bebişinin müjdesini alacağın bi gün olur inşallah 3 gün sonrası (=

canım catladıgını göstermiyor.
yumurtalıgını gösteriyor sadece...
eger adetin düzensizse yada ilişkiniz düzensizde kullanmanı tavsiye ederim

kızlarrr bu ay sonu gelmek bilmiyor bi türlü çok merakk ediyorum acaba bebeğim bu ay benimle olacakmı

ben avrupa yakasında oturuyorum canım...

bnm dundu adet gunm hastalanmadım goguslerım çok sıs uçları tas gbı ama karnımda agrıyor..bakalm hayrlısı dıyoruz artk.ama açıkası bu ayda umıdım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…