eylülde doğum yapacaklar:)

Benimde Eylül sonu inşallah .. Allah sağlıkla bebeğini kucağın almayı nasip etsin.. :)

Çoooook karar sizim canmmmm 3 boyuta girdinmi aşi oldunmu

evet tetanoz aşımın ilk dozunu oldum.. ikincisi 17 haziranda.. 4 boyutlu ultrason yada ayrıntılı ultrason neyse ona da girdim. hiç bir sorun cıkmadı cok şukur her sey gayet sağlıklı gelişimi normal dedi doktorum cok şukur .. sen ne yaptın ?

Renkli uldrasina 200 tl ödedimm benmde cok şükür bir sorunum çıkmadı bebegim gayet saglikli boy kilo iyi kalp ritmi faln bende 2. Dozumu.aldm 1 haftayi aşkın geçti ama hala aci var kolumda ben kan verdim kan degerim düşük çıktı d vitamnm eksik çıktı hap kullaniyorum damla kullanıyorum vs :)

sağlıkla geçsin inşaallah canım hamileliğin bende demir ve folic kullanıyorum hamileliğimin başından beri ..

sağlıkla geçsin inşaallah canım hamileliğin bende demir ve folic kullanıyorum hamileliğimin başından beri ..
Bnm hatam bunyuzden eksik cikti herşeyim 1 ay icmedim aksattim ilaçlarımii ne bilim cevremdekiler biz kullnmadk biseu olmadi falan diyince bnde bıraktım sanki cahil gibi

Bnm hatam bunyuzden eksik cikti herşeyim 1 ay icmedim aksattim ilaçlarımii ne bilim cevremdekiler biz kullnmadk biseu olmadi falan diyince bnde bıraktım sanki cahil gibi
İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY YOKTUR KUZUM BENİM DİKKAT ET KENDİNE

ŞEKER ÖLÇÜMÜNÜZÜ YAPTINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA YAPACAM 25.HAFTA DA YAP DEMİŞTİ SAĞLIK OCAĞI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM

Doktor ciğer gelistirici iğne önerdi bi bilgisi olan varmi ilk gebelik prematüre olduğu için
hiçbir sorun yaşamazsın eğer bu çocuğundaq erken doğum olursa bebeğin yaşama ve gelişmiini arttırır kesinlikle yaptır erkende doğsa ciğerleri gelişmiş olur

hiçbir sorun yaşamazsın eğer bu çocuğundaq erken doğum olursa bebeğin yaşama ve gelişmiini arttırır kesinlikle yaptır erkende doğsa ciğerleri gelişmiş olur
Biraz korkularım var, belki bu bebeğim gününde dogucak tabi allahtan baska kimse bilemez bunu.ama gününde doğarsa bu igneleri yaptirmak zarar olmazmi cok kafayı taktım, ilk hamileligim boyle bilmeden erken dogumla sonuclandi simdiki de bu sıkıntılar şöyle tadını çıkara çıkara bir hamileligim olmadı benim

Cok tesekkurler, doktorda ilk gebelik preterm sonuclandigi için bunda onlem alma amaçlı yapılması gerekir dedi, kortizon içeren bi iğne bebege zararlarını araştırıyorum, prematüre grubundan yüzyüze görüştüğüm iki arkadaşım var ikinci gebeliklerinde ciğer gelistirici yaptiran ama onlarin gebelik haftası 30.haftadan sonra bana doktor 26.haftada yapmayı planliyo, kafam cok karıştı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…