- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 30
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Hosbulduk sukriyemmm bn bu sayfayi bu konuyu tamamen unutmusum :)HOŞGELDİN CANANIM BENİM :)
Selamm kizlar bende suan 21 haftalik hamileyim vee hala bende bebgimin kimildayisini tepmesini hissediyorum bunu kuruntu yapan arkadslar bence yapmamali bnde yapiodum ama takmamak lazm 3 boyutlu ultrasona grdim bebeisim orda kipir kipir tepio ama ayaklarini bnm keseme tam vuramiyor mus siviya vurdugu için bn hissedmiormuasum.ilk annelik oldugu icin hiisedemezmisiz ve ayrica karninizin buyuklugune bağlı bide ek olarak sabahlari pekmez yiyin aç karna...eylül sonu doğum inşallah....❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Amin canimm bütün hamile olanların inşallah..:)Benimde Eylül sonu inşallah .. Allah sağlıkla bebeğini kucağın almayı nasip etsin.. :)
Benimde Eylül sonu inşallah .. Allah sağlıkla bebeğini kucağın almayı nasip etsin.. :)
Çoooook karar sizim canmmmm 3 boyuta girdinmi aşi oldunmuerva ismini severim erva diye bir arkadaşım var ..
Çoooook karar sizim canmmmm 3 boyuta girdinmi aşi oldunmu
Renkli uldrasina 200 tl ödedimm benmde cok şükür bir sorunum çıkmadı bebegim gayet saglikli boy kilo iyi kalp ritmi faln bende 2. Dozumu.aldm 1 haftayi aşkın geçti ama hala aci var kolumda ben kan verdim kan degerim düşük çıktı d vitamnm eksik çıktı hap kullaniyorum damla kullanıyorum vs :)
Bnm hatam bunyuzden eksik cikti herşeyim 1 ay icmedim aksattim ilaçlarımii ne bilim cevremdekiler biz kullnmadk biseu olmadi falan diyince bnde bıraktım sanki cahil gibisağlıkla geçsin inşaallah canım hamileliğin bende demir ve folic kullanıyorum hamileliğimin başından beri ..
HATIRLAMIŞSIN BİŞEY OLMAZ BALIM TAKVİM YAPMADIN MI DAHA KENDİNEHosbulduk sukriyemmm bn bu sayfayi bu konuyu tamamen unutmusum :)
İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY YOKTUR KUZUM BENİM DİKKAT ET KENDİNEBnm hatam bunyuzden eksik cikti herşeyim 1 ay icmedim aksattim ilaçlarımii ne bilim cevremdekiler biz kullnmadk biseu olmadi falan diyince bnde bıraktım sanki cahil gibi
hiçbir sorun yaşamazsın eğer bu çocuğundaq erken doğum olursa bebeğin yaşama ve gelişmiini arttırır kesinlikle yaptır erkende doğsa ciğerleri gelişmiş olurDoktor ciğer gelistirici iğne önerdi bi bilgisi olan varmi ilk gebelik prematüre olduğu için
bende buy cuma yaptırıcam canım inşallaah gerek kalmaz yoksa o şekerler kilo olarak kalcak üzerimizdeeŞEKER ÖLÇÜMÜNÜZÜ YAPTINIZ MI KIZLAR BEN BU HAFTA YAPACAM 25.HAFTA DA YAP DEMİŞTİ SAĞLIK OCAĞI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM
Biraz korkularım var, belki bu bebeğim gününde dogucak tabi allahtan baska kimse bilemez bunu.ama gününde doğarsa bu igneleri yaptirmak zarar olmazmi cok kafayı taktım, ilk hamileligim boyle bilmeden erken dogumla sonuclandi simdiki de bu sıkıntılar şöyle tadını çıkara çıkara bir hamileligim olmadı benimhiçbir sorun yaşamazsın eğer bu çocuğundaq erken doğum olursa bebeğin yaşama ve gelişmiini arttırır kesinlikle yaptır erkende doğsa ciğerleri gelişmiş olur
Cok tesekkurler, doktorda ilk gebelik preterm sonuclandigi için bunda onlem alma amaçlı yapılması gerekir dedi, kortizon içeren bi iğne bebege zararlarını araştırıyorum, prematüre grubundan yüzyüze görüştüğüm iki arkadaşım var ikinci gebeliklerinde ciğer gelistirici yaptiran ama onlarin gebelik haftası 30.haftadan sonra bana doktor 26.haftada yapmayı planliyo, kafam cok karıştı çokkendim herhangi bir tecrübeye bizzat şahit olmadım ancak .. bir kitapta okumuştum.. Erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yapıldığını.. Erken doğum olursa ciğer gelişimi tamamlanmış olsun diye.. Seninde ilk bebeğin premature olduğu için bunda da oyle bir şey olursa diye tedbir almış muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?