- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Omur kagan
-
ben yaptırdım kızlar bi kaç gün kolunuz fena acıyor sonra geçiyor ama 2 kez olucaz sanırımgeçmiş olsun canım ... yarın bende ilk defa yaptıracağım bakalım..
ben yaptırdım kızlar bi kaç gün kolunuz fena acıyor sonra geçiyor ama 2 kez olucaz sanırım
evet canım benimde 7 haziarana verdiler 2. iğnemi sağlık ocağı arayıp haber veriyorevet ya bende çarşamba yaptırdım hala ağrı var.. Evet 2doz yaptırmak gerekiyormuş .. Sağlık ocağındaki hemşire oyle dedi hatta 1 ay sonrasına randevu verdi 2.dozu 17 haziranda yaptıracağım kısmetse ...
Ayrıca kızlar gebelik takibi için sağlık ocağına aile hekiminize bildirdiniz değil mi gebeliğimizi takip edecek sağlık ocağı da .. doğum sonrası bebeğin aşıları falan.
benimde bebişim erkek oldu bu sene erkek senesi galiba
merhaba eyül de doğum yapacak anneler,, Tetanoz iğnesi yaptıran var mı aranızda .. Ben bugünlerde yaptıracağım.. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin dedi doktorum ... Sizde durumlar ne dir ?
Merhaba,
Ben 2 Mayıs'ta yaptırdım, 2 Haziran'da da 2. dozu olucam. herhangi bir ağrım olmadı genelde ağrı falan olurmuş ama bana tık demedi
canım ben 24 haftalık hamileyim ve benimde erkek hiç öyle söylenen şeylere inanma yok erken hareket edermiş geç gösterirmiş vs.bende 20.haftada hareket etmeyince çok kuruntu yaptım ama inanırmısın hala tam hareketlerini net bir şekilde hissetmedim sadce gerilişini net hissediyorum o kdar. bu arda benimde sol gögsümün altına aniden durup durup giren bir sancı oluyor bıcak gibi saplanıyor henuz kimseye sormedim ben ama hamileliğe bagladım kendimce :)Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. 20+3 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum ayrıca sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı? Bir de sağ göğsümün altında bişey saplanıyormuş gibi bi ağrı var. Bu neden oluyo anlayamadım? Bu gibi şikayetleri olan var mı.? Doktor bebeğime erkek dedi ama okuduklarıma göre de erkek bebekler daha erken hareket ederlermiş ama benim etmebebeğim hala hareket etmedi. Neden Neden Neden?
benimde öyle ve doktorum hiç normal degil dedi ve 2 hafta yatış verdi hep bana şimdi duzeldi rahatladım biraz20.haftaya girdim, bebegimi hep idrar kesemin olduğu yerde hissediyorum ve Karnım cok aşağıda, doktorum normal dedi ama bana hic normal gelmiyo, siz tam olarak nerde hissediyorsunuz hareketlerini???
ben 2.dozu oldum ilkinden daha acı verdi kolumun sancısı umarım sizlerde öyle olmazevet ya bende çarşamba yaptırdım hala ağrı var.. Evet 2doz yaptırmak gerekiyormuş .. Sağlık ocağındaki hemşire oyle dedi hatta 1 ay sonrasına randevu verdi 2.dozu 17 haziranda yaptıracağım kısmetse ...
Ayrıca kızlar gebelik takibi için sağlık ocağına aile hekiminize bildirdiniz değil mi gebeliğimizi takip edecek sağlık ocağı da .. doğum sonrası bebeğin aşıları falan.
canım benimde oluyor aynen sırtımda da ağrılarım başladı kaburgalarım batıyor gibi oluyor buda genişlediğimiz için oluyormuş yani tamamen hamilelikle alakalıcanım ben 24 haftalık hamileyim ve benimde erkek hiç öyle söylenen şeylere inanma yok erken hareket edermiş geç gösterirmiş vs.bende 20.haftada hareket etmeyince çok kuruntu yaptım ama inanırmısın hala tam hareketlerini net bir şekilde hissetmedim sadce gerilişini net hissediyorum o kdar. bu arda benimde sol gögsümün altına aniden durup durup giren bir sancı oluyor bıcak gibi saplanıyor henuz kimseye sormedim ben ama hamileliğe bagladım kendimce :)
ahh ahhcanım aynı dertlerden bende yandım çok takjıyordum ve elham yapıp herkesi bunaltıyodum ama bu bebekten beğe değişirçok hareketli çocuklar erkenden başlar vurmaya bebnmkide baya uslu olcakl inşallaah şimdi şimdi baya vuruyor ama günde 4-5 kez hissediyorum no0rmali bu ve 21 haftamdan sonra net bi şekilde hareketlerini hissettim ondan önce gene haret ediyordu ama biz hissetmiyoruz çok hafif ve güçsüz zayıf olduğu için bebekj büyükce hareketlkeri daha sert ve güçlü oluyor o yzden git gite hisediyoruz mesela ben geçen gün muane olurken benmki kafayı aşşağıya ayakları tepeye çöıkarmış oynuyodu baya ama ben o an hiç kıpırtı hissetmiyodum onun gibi düşün ve sakin ol 1hafta sonra falan hisisedersin korkma benm gibi boşuna göğpüs konbusuna gelince benbmde öle oldu sebebi sütün yavaş yavaş damarlarda toplanıyor olması buna sevinmemmiz gerekiyor yanibenimde öyle ve doktorum hiç normal degil dedi ve 2 hafta yatış verdi hep bana şimdi duzeldi rahatladım biraz
inşallaah canımmmHayırlısı olsun, sağlıkla dünyaya gelir inşallah minişler
Doktorum 15 günde bir artık rahim ölçümü yapacağı için şimdilik rahimde bir sıkıntı yok oyüzden bebeği orda hissetmem normalmjs neden orda hissettigimide ultrasonda ölçüm yaparken anlatti şuan daha az hissediyorum orda ama yine orda da ayaklari denk geldiginde hissedebiliyorumbenimde öyle ve doktorum hiç normal degil dedi ve 2 hafta yatış verdi hep bana şimdi duzeldi rahatladım biraz
Doktor ciğer gelistirici iğne önerdi bi bilgisi olan varmi ilk gebelik prematüre olduğu için
HOŞGELDİN CANANIM BENİM :)Selamm kizlar bende suan 21 haftalik hamileyim vee hala bende bebgimin kimildayisini tepmesini hissediyorum bunu kuruntu yapan arkadslar bence yapmamali bnde yapiodum ama takmamak lazm 3 boyutlu ultrasona grdim bebeisim orda kipir kipir tepio ama ayaklarini bnm keseme tam vuramiyor mus siviya vurdugu için bn hissedmiormuasum.ilk annelik oldugu icin hiisedemezmisiz ve ayrica karninizin buyuklugune bağlı bide ek olarak sabahlari pekmez yiyin aç karna...eylül sonu doğum inşallah....❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?