eylülde doğum yapacaklar:)

Amin canım darısı tüm hamilelerin başına inşallah. Başladım 2 Mayısta tetanoz aşısı oldum, 1 ay sonra ikinci dozunu olucam. Sen başladım mı? Bunun dışında başka aşın var mı?
BENDE BUGÜN BAŞLADIN İLK DOZU BÜGÜN OLDUN 11 HAZİRANDA DA İKİNCİ DOZU OLACAM İNŞ. BİDE ŞEKER TESTİ YAP DEDİLER

BİDE 25 İNCİ HAFTADA AYRINTILI ULTRASYON A GİRMEM GEREK

canım aslında ayrıntılı geç kalmış gibi geldi bana normalde 20. haftada ultrason olman gerek bizde tüm hamilelere 20. haftada bakılıyor
öyle dedi doktor ama ben zaten ayrıntılıya benzer olan perinatoloji ye giriyordum bebişimizin beyninde kist çıkmıştı diye çok şükür bitmiş dedi doktor dün gittiğim kontrolümde ayrıntılı ultrasyona da gerek yok dedi bişey olsa biz burdan görürdük dedi ben 3 boyutlu ultrasyona girecem 25. haftamda bebişimizin o görüntüleride olsun diye bide özel hastanweden ablama CD yapmışlardı 30 dk lık filan çok güzeldi bende yaptırabilsem onu yaparım :)

kistin geçtiğine sevindim canım

Atlatmışsınız çok geçmiş olsun kuzuya..

Kızlar merhaba herkese,

Bebişlerinizin cinsiyeti ne? Neler aldınız? Oda için nasıl bir tarz düşünüyorsunuz? Fikre ihtiyacım var..
merhaba canım benimde senin gibi bebişimin cinsiyeti erkek daha henüz ben hiç bişey almadım kuzum temuz ayında alacam eşyalarını eylülde doğum zaten o zamn a kadar kısa mı olur uzun mu olur düşüncesindeyim biraz bide şimdi almak için çok erken diye düşünüyorum bilemiyorum siz nasıl düşünürsünüz :) Rabbimin izniyle biraz günler geçsin ona göre alırız eşya çabuk alınır zaten bide ben kirada oturuyorum onun için ayrıca oda yspsmsm sanırım ama istemiyor değilim zaten ilk yıl bebiş beşikte olur ona göre anneye yakın olması daha uygun bide vbeşik alımımıda oyun parklı almayı düşünüyorum sonrasında kaldırılması daha kolay daha kolanışlı bide

Bizde eşimle odayı hazır almaktansa yaptırmayı düşünüyoruz. O yüzden model aramaya başladım şimdiden anca tasarlayacağız:)

Bende fazla şey almadım daha bir battaniye, alt açma gibi şeyler aldım. Bir kaç sevimli tulum

Şimdilik bu kadar. Çok rahat davranmak istemiyorum açıkcası hamilelik ilerledikçe zorlanabilirim diye düşünüyorum

FAZLA ACELE ETME KUZUM BENİM HERŞEY ZAMANINDA GÜZEL:)

merhaba eyül de doğum yapacak anneler,, Tetanoz iğnesi yaptıran var mı aranızda .. Ben bugünlerde yaptıracağım.. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin dedi doktorum ... Sizde durumlar ne dir ?

merhaba eyül de doğum yapacak anneler,, Tetanoz iğnesi yaptıran var mı aranızda .. Ben bugünlerde yaptıracağım.. Sağlık ocağına gidip yaptırabilirsin dedi doktorum ... Sizde durumlar ne dir ?
yaptırdım canım 2 dozda yapıyorlar 1 ay arayla sadece kolunda agrı ve ağırlık oluyor üzerine yatamıyorsun 2-3 güne geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…