- 2 Kasım 2015
- 294
- 149
- 23
- 42
- Konu Sahibi Omur kagan
-
anladım canım geçtiyse çok şükür o zaman Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin çantanı hazırladın mu ben bu hafta artık hazırlıcam ne olur ne olmaz erken gelicem derse açıkta kalmayalım bari :)benim ilk aylarda bebişte sorun vardı girdim perinotolojiye ordan ayrıntılı baktı bebişimde kist çıkmıştı o geçti çok şükür şimdi istek üzerine öylecene bakacam video yaptıracam
bişey diyeyim mi biraz komik olacak ama ben daha hiç bişey almadım bu c.tesi herşeyi alacam:)anladım canım geçtiyse çok şükür o zaman Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin çantanı hazırladın mu ben bu hafta artık hazırlıcam ne olur ne olmaz erken gelicem derse açıkta kalmayalım bari :)
amaan alırsın canım dışarıda hersey dolu 1 günlük iş yanibişey diyeyim mi biraz komik olacak ama ben daha hiç bişey almadım bu c.tesi herşeyi alacam:)
senin bitti mi alışverişin kuzum:)amaan alırsın canım dışarıda hersey dolu 1 günlük iş yani
tam anlamıyla bitti sayılmaz canımsenin bitti mi alışverişin kuzum:)
neler aldın canım acil olanlardan banada biraz bilgi olsuntam anlamıyla bitti sayılmaz canım
valla hayatım kıyafetleri tamam bez tamam taşımak için ana kucağı tamam en acil bunlar bu hafta odasını halledicem başkada bişey yok zaten biberondur yıkanma küvetidir bide bunlar var işteneler aldın canım acil olanlardan banada biraz bilgi olsun
seninde ilk çocuk mu kuzum yadavalla hayatım kıyafetleri tamam bez tamam taşımak için ana kucağı tamam en acil bunlar bu hafta odasını halledicem başkada bişey yok zaten biberondur yıkanma küvetidir bide bunlar var işte
evet canım benim ilk seninseninde ilk çocuk mu kuzum yada
ewet kuzum ilk obnun için çok araştırıyorum :)evet canım benim ilk senin
rahat ol canım araştıracak bişey yok ki rahat ol önemli olan bu bebiş için :)ewet kuzum ilk obnun için çok araştırıyorum :)
rahatım aslında diğer arkadaşlara göre kzum:) ama ne alacam diye biraz kararsızım:)rahat ol canım araştıracak bişey yok ki rahat ol önemli olan bu bebiş için :)
neler olucak işte kıyafetler zıbınlar şampuan ben bebe yağı değilde zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bebişe battaniye taşımak için ana kucağı bence çok önemli başka ne olsun ki :)rahatım aslında diğer arkadaşlara göre kzum:) ama ne alacam diye biraz kararsızım:)
BENDE ALIŞVERİŞİMİN ÇOĞUNU YAPTIM CANIM TEK TÜK EKSİKLİKLER KALDI ONLARI DA ARADA ALIRIM ARTIK:)neler olucak işte kıyafetler zıbınlar şampuan ben bebe yağı değilde zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum bebişe battaniye taşımak için ana kucağı bence çok önemli başka ne olsun ki :)
Kizlar 31 haftalik olduk sizdede varmi aknin alt tarafinda adet sancisi gibi ama aniden giren sancilar normal mi bu tedirgin oluyorum her olmasinda zaten normal bir gebelik gecirmiyorum birde bu olunca baya endiseleniyorum yani gunde 6 veya 7 defa falan giriyor bu sanci
Ben varımSlm arkadaşlar aranızda meb de öğretmen olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?