eylülde doğum yapacaklar:)

benim ilk aylarda bebişte sorun vardı girdim perinotolojiye ordan ayrıntılı baktı bebişimde kist çıkmıştı o geçti çok şükür şimdi istek üzerine öylecene bakacam video yaptıracam
anladım canım geçtiyse çok şükür o zaman Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin çantanı hazırladın mu ben bu hafta artık hazırlıcam ne olur ne olmaz erken gelicem derse açıkta kalmayalım bari :)

bişey diyeyim mi biraz komik olacak ama ben daha hiç bişey almadım bu c.tesi herşeyi alacam:)

valla hayatım kıyafetleri tamam bez tamam taşımak için ana kucağı tamam en acil bunlar bu hafta odasını halledicem başkada bişey yok zaten biberondur yıkanma küvetidir bide bunlar var işte
seninde ilk çocuk mu kuzum yada

BENDE ALIŞVERİŞİMİN ÇOĞUNU YAPTIM CANIM TEK TÜK EKSİKLİKLER KALDI ONLARI DA ARADA ALIRIM ARTIK:)

Merhaba,

Bende 31+4 haftamdayım ve tarif ettiğin ağrılar yaşıyorum ama çok uzun sürmüyor ve her zaman olmuyor. Sen yine de bir danış derim doktoruna, bende haftaya kontrolümde söyleyeceğim bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…