- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi Omur kagan
-
benim ALLAHIN İZNİYLE YAKIŞIKLI BİR OĞLUŞUM OLACAK HEPİMİZİN İNŞALLAH SAĞLIKLI bir şekilde kocağımıza alırız canlarım :)Merhaba arkadaşlar benimde tahmini doğum tarihim 6 eylül hepimiz hayirlisiyla kucağımıza alırız inşallah.Bu arada cinsiyetini öğrenen var mı bebeğinin.
bende 2 hafta oldu yapalı kuzum sonuçlar iyi çıktı herşey yolunda devam ediyor ALLAH her kese sağlıklı birşekilde bebişlerimizi kocağımıza almayı nasip etsinKızlar 2 testi yaptınız mı ben 2 gün önce yaptim
ütün testleri yaptım her ihtimale karşı ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN hiç bir sorun da çıkmadı inşallah hiç kimsedede bir sorun çıkmaz tek duam hep oCnm bana Dr diğer testlere gerek yok dedi
bencede yaptır canım en azından rahatlıyorsun bide ALLAH kötü sonuç almayı hiç birimize göstermesin canım benimolsun aklımda kalacağına yaptırıcam ben zaten hastanede çalışıyorum :)
benimde 23 eylülde olacaK ALLAHIN İZNİYLE beraber doğumlarımız oluyor o zamn benimde 22 eylül de evlilik yıl dönümüm:)Evet ben de bebeğimi Eylül'de kucağıma alacağım inşallah hem de tam eşimin doğum gününe denk geliyor 23 Eylül 2016 :))
KUZUM valla boşluk dediğin şeyin ne olduğu anlamadım tam olarak neyi kassettiğini yanlış anlamadıysam bebişin kesesi olsa gerekKizlar niye kimse cevap vermiyor
Burda kesenin sağ yanındaki siyah olan kisimKUZUM valla boşluk dediğin şeyin ne olduğu anlamadım tam olarak neyi kassettiğini yanlış anlamadıysam bebişin kesesi olsa gerek
kuzum benimde öyle vardı onlar genelde pollikist olarak biliniyor yanlışım yoksa doktur un sana ne dedi canım benimde çok ciddi kistlerim vardı hatta çok kötüydü diye doktorum bana ilaçlı rahim filmi çektirmrm gerektiğini söylemişti bende ilaçlı rahim filmi çektirdikten sonra herşey normale dönmüştü ama adet zamanım yaklaştığı zamanlarda tekrar polikistler devam ediyor görünmesi yine ultrasyonda görünüyor kimi doktorlar onu propmlem olarak görüyor kimisi de onu her kadında olduğu için önemil değil diyor hatta en son gittiğim doktorum bana polikistlerin hamile kadınlarda bile olduğunu söyledi yani gebeliğie engel değil çok ileri seviyede olmadığı süreceBurda kesenin sağ yanındaki siyah olan kisim
bide kuzum sen kaç yıllık evlisinBurda kesenin sağ yanındaki siyah olan kisim
Doktorun bisey soylemedimi benim.boslugum vardi gordu ve perde oldugunu rahimimin dogustan kalp seklinde oldugunu buyuzden erken dogum yaptığımı soyledi simdide dusuk tehlikem var sonrasinda tekrar erken dogum tehlikem kafam karisik bikac doktora daha gidicem ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum ilk çocuğum 27 haftalik doğdu kuvozde kaldi 3 ay sonrasi muamma beyin felci gecirdigi icin 5yildir fizik tedavilerle uğraşıyoruz yiprandik yirulduk ama oglumuz icin güçlü olmak zorundayiz, bu hamileligim beklemdgmz bi anda oldu ve bunu öğrendim suan cok Üzgünüm insallah sizin durumunuz benimle ayni degildir, sağlıklı doğum diliyorum ve saglikli bir bebisKızlar birsey sorucam ultrason sağda kalan yuvarlak bir boşluk oluyor o ne anlama geliyor
Ama seninki benimki gibi degil ama doktoruna ısrarla sor benimki cok baska bisey ultrason görüntünü simdi gordum yorumumu oncesinde yapmistim insallah onemli bisey degildir allahin izniyleDoktorun bisey soylemedimi benim.boslugum vardi gordu ve perde oldugunu rahimimin dogustan kalp seklinde oldugunu buyuzden erken dogum yaptığımı soyledi simdide dusuk tehlikem var sonrasinda tekrar erken dogum tehlikem kafam karisik bikac doktora daha gidicem ama tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum ilk çocuğum 27 haftalik doğdu kuvozde kaldi 3 ay sonrasi muamma beyin felci gecirdigi icin 5yildir fizik tedavilerle uğraşıyoruz yiprandik yirulduk ama oglumuz icin güçlü olmak zorundayiz, bu hamileligim beklemdgmz bi anda oldu ve bunu öğrendim suan cok Üzgünüm insallah sizin durumunuz benimle ayni degildir, sağlıklı doğum diliyorum ve saglikli bir bebis
ALLAH YARDIMCIN OLSUN canım benim ALLAH sana güç kuvvet versinAma seninki benimki gibi degil ama doktoruna ısrarla sor benimki cok baska bisey ultrason görüntünü simdi gordum yorumumu oncesinde yapmistim insallah onemli bisey degildir allahin izniyle
Gecmis olsun canim bana ozelden ultrason goruntunu atarmisin merak ettim ya kotu bisey olur diye ödüm kopuyoAma seninki benimki gibi degil ama doktoruna ısrarla sor benimki cok baska bisey ultrason görüntünü simdi gordum yorumumu oncesinde yapmistim insallah onemli bisey degildir allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?