- 21 Aralık 2015
- 390
- 101
- 103
- 47
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Banada 11 haftalık ken erkek dedi tarama testi için gitmiştim 2 gün Önce kız olduğunu öğrendim en sağlam 16 haftalık iken öğreniliyor sanırım...11 haftalikken Dr erkeğe benziyo dedi ama yanılma payı büyük tabi
cinsiyetini ben geçen hafta öğrendim canım benim erkek oldumu belli oluyor genelde kızlarda biraz geç oluyorTabikiii bende varimmm eylul 27 dio amaa cinsiyeni ogrenmedim cok heyecanliyim 3 hafta sonra ogrenecegim sanirim
Canimmm bana ozelden mesaj atar msncinsiyetini ben geçen hafta öğrendim canım benim erkek oldumu belli oluyor genelde kızlarda biraz geç oluyor
Bende aynı tarihte alıcam inşallah kucağıma 23 Eylülbebeğimmmm:)
yok ya o kadar yoğun değil bende yapıyorum bişey olmaz ama yinede uzak durmaya çalışMrb hanımlar. Yaklaşık bir saat önce ocağı ve çevresini felan sildim yağ sökütücü ile. Pencere kapı açıktı. 14 haftalık hamileyim bebeğime zararı olmuşumdur yağ sökütücünün
Bence solumamak daha iyi olabilir...Mrb hanımlar. Yaklaşık bir saat önce ocağı ve çevresini felan sildim yağ sökütücü ile. Pencere kapı açıktı. 14 haftalık hamileyim bebeğime zararı olmuşumdur yağ sökütücünün
BENİM hamişlik öncesi 52 idi sonra ilk aylarada 53 oldum sonra 51 düştüm şimdi 53 kiloyum bakalım ne kadar olacam:)bende varım :) eylül 22 diyor şimdilik bakalım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler ve doğumlar olsun inş.benim ikinci oğluma kardeş geliyor kısmetse cinsiyeti henüz belli değil kilo durumlarınız nedir ? en az kiloyla bitiririz inş. ben kendime maksimum 10 kilo verdim inş fazlasını almma ilk gebeliğimde bilinçsizce devamlı yediğimde ötürü 20 kiloya yakın almıştım :/
HOŞGELDİNİZ KUZUM:)bizde vardır teyzesi
EWET BENİMDE AZ VAR CANIM BENİM İLK GÜNLERDEN BERİ SANKİ AĞIR BİR İŞ YAPMIŞIMDA YORULMUŞUM GİBİKızlar hafif bel sancıları olan varmı benim ilk günden beri agriyor
Evet benmkide ağrıyor sirtna yastk koymadan otramyrm kmi zmn agrdanKızlar hafif bel sancıları olan varmı benim ilk günden beri agriyor
ÇOK FAZLA YENİLDİĞİ ZAMAN ZARARLI DEMİŞTİ DOKTORUM ÇÜNKÜ BENİM İLK AYDA CANIM ÇOK İŞTEMİŞTİ DOKTORA SÖYLEDİM YE AMA AZ DEDİMaydonoz yemek dusuk yapamaya yol açıyor mus bir arkadaşımdan duydum dogrumu
KUZUM VALLA BEN DAHADA HİSSEDEMEDİM HAREKETLERİNİ BENDE BİR ARA ÖYLE SANDIM DOKTOR KAN BASINCIN YÜKSELİYOR ONDAN DOLAYI YOKSA ŞİMDİ HİSSETMEMEN GEREK DEDİ ÖYLE BİŞEY OLMUYOR DEDİBebeğimmm kız hibi hissediyorummmmmm... Yerimnonun ellerini kollarini kucagma almak icin sabırsızlanıyorum ilk bebegimm yaaa inanılmaz bir duygu ilk çocuk cok ayrı bir heyecann suan hareketlerini hissetmiyorum hareketlerini hisseden varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?