eylülde doğum yapacaklar:)

merhabalar eylül 10 gibi dogum olacak insallah ilk evladımız olacak gelecek hafta cinsiyeti ögrenicez.. ama ben cook merak ediyorum. su 4 5 gün bir an önce gecse de gitsek doktora:)

merhabalar eylül 10 gibi dogum olacak insallah ilk evladımız olacak gelecek hafta cinsiyeti ögrenicez.. ama ben cook merak ediyorum. su 4 5 gün bir an önce gecse de gitsek doktora:)
Ayyyyyyy canmmm yaaaa heyecanin benmle ayni ilk cocuk 5 gun sonra cnsiyey ogreneceksn cokkk sevindim benn daha ayin 15 de kontrolum var eylul 27 dogumun var ilk çocuk cok iyi bir duygu degisik ogrenince bana yaz cnmm yaa

hayırlı uğurlu olsun canım benim gönlünden ne geçiyorsa dilerim ALLAH tan o olur İNŞALLAH

165 iyi kuzum kilonda o kadr abartılı değildir bence 65-70 olsan bile normal kuzum

Keske senin kilonda olabilsem ama. Malesef cnm tahmininden birz fazla

BEBİŞ DOĞDUKTAN sonra verirsin kuzum ben çok yiyorum ama alamıyorum evlenmeden önce 45 kiloydum çok kötü sayıf olmakta canım balık etli olmak güzel

Merhaba biz de varız 05.09
Bu ilk mesajım bu forumda ve sitede aslında

Yıllardır bakıp durduğum siteye ilk defa üye oldum eylülde doğum yapacaklar başlığı çok sempatik geldi ve ülkedeki olaylar o kadar kötü hissettirdi ve öyle tedirginleştim ki son haftam aşırı duygusal ve yalnız hissederek geçti. Biraz paylaşmak ve bir kaç aynı durumda arkadaş (mesela eylülde dogum yapacaklar gibi :) ile yazışmak iyi gelecektir diye hissettim

İnşallah bu durumlar Allah ın izniyle düzelir tek isteğimiz o korkuyoruz hepimiz artık ne yapmamız gerekiyor onu bile bilmiyoruz Allah ım bizim gibi anaların sesini duysun ve bu olayları yapanları ıslah etsin amin...

Cinsiyetleri ogrenenler oldumu kızlar, sanki 2016 yarisindan sonra doğacaklar hep erkekmis gibi bi onizlemim oldu benden 1 yada 2 hafta onde olanlarin kimden duyduysam erkek diyolar, benim ikinci hamileliğim ilki erkek ikimci daha belli değil, sağlıkla zamanında gelsinde ama insan ikinci olunca acaba koz olurmu diye düşünmeden edemiyo, aslinda erkek olsa abisine arkadas, anne ve babalar olarak hep kendimizi düşünerek şu olsa bu olsa diyoruz ama aslında çocuk için onemli olan sanırım hem cinsi galiba, neyse cok uzun oldu, allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…