- 25 Mart 2016
- 1
- 1
- 1
- 43
- Konu Sahibi Omur kagan
-
ewet kuzum ilk çocukIlk çocuğun mu
Ayyyyyyy canmmm yaaaa heyecanin benmle ayni ilk cocuk 5 gun sonra cnsiyey ogreneceksn cokkk sevindim benn daha ayin 15 de kontrolum var eylul 27 dogumun var ilk çocuk cok iyi bir duygu degisik ogrenince bana yaz cnmm yaamerhabalar eylül 10 gibi dogum olacak insallah ilk evladımız olacak gelecek hafta cinsiyeti ögrenicez.. ama ben cook merak ediyorum. su 4 5 gün bir an önce gecse de gitsek doktora:)
hayırlı uğurlu olsun canım benim gönlünden ne geçiyorsa dilerim ALLAH tan o olur İNŞALLAHmerhabalar eylül 10 gibi dogum olacak insallah ilk evladımız olacak gelecek hafta cinsiyeti ögrenicez.. ama ben cook merak ediyorum. su 4 5 gün bir an önce gecse de gitsek doktora:)
kuzum bugün 25 oldum:)Sukruyeomay ve muhtemalask ilk çocuk annesisiniz kac yasindasnz
Bende 20 canm dogrcm zmn 21 oluyorumkuzum bugün 25 oldum:)
boyun kilon kaç kuzumBende 20 canm dogrcm zmn 21 oluyorum
Kilomu paylasmak istememboyun kilon kaç kuzum
Merhaba biz de varız 05.09bebeğimmmm:)
Bende oluyor. Hem ikinci dogum olması sebebiyle olabilir varislerim var hem de sanırım gaz sancıları oluyor. Üzüldüğüm Zaman da karnım agrıyor ve kasılıyor gibi hissediyorum kısa sürelikızlar selam bugun biraz ağrım oldu sizde de oluyormu :/
Hoş geldiniz oğluşunla aramıza canım benim Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsinBen de geleyim aranizaa oglusumla
İnşallah bu durumlar Allah ın izniyle düzelir tek isteğimiz o korkuyoruz hepimiz artık ne yapmamız gerekiyor onu bile bilmiyoruz Allah ım bizim gibi anaların sesini duysun ve bu olayları yapanları ıslah etsin amin...Merhaba biz de varız 05.09
Bu ilk mesajım bu forumda ve sitede aslında
Yıllardır bakıp durduğum siteye ilk defa üye oldum eylülde doğum yapacaklar başlığı çok sempatik geldi ve ülkedeki olaylar o kadar kötü hissettirdi ve öyle tedirginleştim ki son haftam aşırı duygusal ve yalnız hissederek geçti. Biraz paylaşmak ve bir kaç aynı durumda arkadaş (mesela eylülde dogum yapacaklar gibi :) ile yazışmak iyi gelecektir diye hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?