Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Hormon testi bizdende istendi kam testleri verildi ama gerisi istenmedi probleminiz ne bende 4 haftalik hamileyim
Hayırlı olsun bende birşey yok çok şükür eşimin spermi yavaş ileri hızlı yok ameliyat oldu ama iyice düştü bir sürü kür ilaç kullandık düzelme olmadı

Kizlar merhaba bir sey sorucam ya benim opu olduktan sonra nir hafta sonra normal adet gordum hatta ucuncu gunu kontrole gittim bugun yedinci gundeyim hala kesilmedi ilk bes gun o kadar yogun gwldi ki evden bile cikamadim okadar oldu yani simdi biraz daha azaldi ama yine geliyor iki gunden beride akintiyla karisik geliyor sizlerimde boyle oldumu nu kadar hic uzun surmemisti

9.gün bugün bakalım nasipten ötesi yok canım hayırlısı neyse o olacak. Murat Erdemir benim Dr um.

İdrar testi falan yaptın mı canım benim de 9. Günüm idrar yaptım ama malesef negatif. Bu 3. Denemem. İlk başlarda ayaklarım çok üşüdü gögüslerim şişti 6-7. Günler adet sancısı gibi sancı çektim iğne gibi batmalarım oldu ama idrarda negatif yarn 10. Gün kan vereyim diyorum ama Dr un dediği tarih de çarşamba en değilim

Kan ver canm ben 10ncu gun idrar yaptm bildigin silikti

Eklentiler

• IMG-20171007-WA0008.webp
    IMG-20171007-WA0008.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 122
İdrar testi falan yaptın mı canım benim de 9. Günüm idrar yaptım ama malesef negatif. Bu 3. Denemem. İlk başlarda ayaklarım çok üşüdü gögüslerim şişti 6-7. Günler adet sancısı gibi sancı çektim iğne gibi batmalarım oldu ama idrarda negatif yarn 10. Gün kan vereyim diyorum ama Dr un dediği tarih de çarşamba en değilim
Benim negatif canım çoktan belli oldu. Hayırlısı olsun tedaviniz benim de 5.tedavimdi. Nasipten ötesi yok. Umarım siz güzel haberlerle gelin

Back
X