Hayır canım bursa dayımIzmirdemiydin sen
Amin canım inşallah hepimiz bu tedaviyle musmutlu olalım. Rabbim yüzümüzü güldürsün.Hayirlisi olur insallah ben izmirdeyim insallah tutar saglikli bi sekilde alirsin kucagina
Hadi insallah sonuda güzel biter canım benim bak döllenen varmış .bundada bir hayır vardır de. O da olmayabilirdi .sükür secdesi yapmayı da ihmal etmeSimdi hastahaneden aradilar 4 taneden sadece bir tanesi olgunmus ve dollenmis cok sukur allahima bir sey soak istiyorum simdi bir tanesi dollendi ya yani o bitanesi kaliteli dimi dollendigine gore simdi zaten iki ay sonra transfer yapilacak rahim duvarim hazir degilmis ilsun bunada sukur
Hadi insallah sonuda güzel biter canım benim bak döllenen varmış .bundada bir hayır vardır de. O da olmayabilirdi .sükür secdesi yapmayı da ihmal etme[/QUOTE bugun aradilar embriyon saglikli hersey yolunda dedi dr yarin dondurcaklarmis cok sukur allahima cok sukur
Ayy süper haber yaaa Rabbim bize de nasip etsin inşallah değeriniz katlana katlana çoğaldı inşallah çok umutlu bir haber bu bize umut oldu29 Eylül kan testimde hamile olduğum söylendi. Hcg beta 149.1 çıktı, Çarşamba günü 2.kan testi yapılacak. Allahım herkese o haberi duymak nasip etsin.
Merhaba, canım yumurta toplamada anestezi altında oluyorsun. Bir gün önceden saat gece 12:00 den sonra yemek yemiyor ve su içiyorsun. Yumurta toplanacağı gün aç ve susuz olacaksın. Birde idrar kesende bir damla idrar bile olmayacak. Sonra anestezi altında onlar uzun şırıngalarla çekiyorlar. Hiçbirşeyden haberin olmuyor, çıktığın da çok az peçeteye silebileceğin kadar bir kanaman oluyor, 1-2 saat hastahanede yatıyorsun, çıkartıyorlar.Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi nasıl yapılıyor merak ediyorum çünkü bizde tüp bebeğe doğru gidiyoruz aşılama yaptırdık tutmadı nette izledim bişeyleri takıyorlar felan o şekilde mi bide iğneyle topluyorlar o sekilmi anlamadım daha sonrasında bi ağrı oluyor mu anlatabilirmisiniz
Çokkkk, sağol canım. Tüm isteyenlerin arzuları olsun, darısı hepinize. Benim ilk tüp denememdi. 6 yıldır, evliyiz. Çok, dikkat edin.Ayy süper haber yaaa Rabbim bize de nasip etsin inşallah değeriniz katlana katlana çoğaldı inşallah çok umutlu bir haber bu bize umut oldu
Benim 5.denemem canım. Benim evlilikte 5 yılım bitti çok şükür. İnşallah bu kez bizde güzel haberler alırız.Çokkkk, sağol canım. Tüm isteyenlerin arzuları olsun, darısı hepinize. Benim ilk tüp denememdi. 6 yıldır, evliyiz. Çok, dikkat edin.
Aminnnn, canım. Allahım yardımcı olacaktır, isteyen herkesi geri çevirmesin.Benim 5.denemem canım. Benim evlilikte 5 yılım bitti çok şükür. İnşallah bu kez bizde güzel haberler alırız.
İlk denemenmi benimde tup bebekte ilk insallah tutarSoru sormak isteyen herkese açıklama yapabilirim, ne kadar ödeme yaptık, hangi dönemden geçtik. Merak da kalmayın.
Evet, canım ilk denemem. İki embriyo kondu.İlk denemenmi benimde tup bebekte ilk insallah tutar
Hadi gözğn aydın canm benim Rabbim kucagınada almayı nasip etsin insallah darısı basımıza artıki29 Eylül kan testimde hamile olduğum söylendi. Hcg beta 149.1 çıktı, Çarşamba günü 2.kan testi yapılacak. Allahım herkese o haberi duymak nasip etsin.
Aminnnn canım, inşallah güzel haberler sizlerede nasip etsinHadi gözğn aydın canm benim Rabbim kucagınada almayı nasip etsin insallah darısı basımıza artıki
Sonucunuzu yazarmısınız merak ettim. Benim de bu ayın 26sında transfer yapıldı bende bahçeçide yaptırdım sizin doktorunuz kim?Hadi gözğn aydın canm benim Rabbim kucagınada almayı nasip etsin insallah darısı basımıza artıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?