Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Hadi insallah sonuda güzel biter canım benim bak döllenen varmış .bundada bir hayır vardır de. O da olmayabilirdi .sükür secdesi yapmayı da ihmal etme

29 Eylül kan testimde hamile olduğum söylendi. Hcg beta 149.1 çıktı, Çarşamba günü 2.kan testi yapılacak. Allahım herkese o haberi duymak nasip etsin.
Ayy süper haber yaaa Rabbim bize de nasip etsin inşallah değeriniz katlana katlana çoğaldı inşallah çok umutlu bir haber bu bize umut oldu

Merhaba, canım yumurta toplamada anestezi altında oluyorsun. Bir gün önceden saat gece 12:00 den sonra yemek yemiyor ve su içiyorsun. Yumurta toplanacağı gün aç ve susuz olacaksın. Birde idrar kesende bir damla idrar bile olmayacak. Sonra anestezi altında onlar uzun şırıngalarla çekiyorlar. Hiçbirşeyden haberin olmuyor, çıktığın da çok az peçeteye silebileceğin kadar bir kanaman oluyor, 1-2 saat hastahanede yatıyorsun, çıkartıyorlar.

Çokkkk, sağol canım. Tüm isteyenlerin arzuları olsun, darısı hepinize. Benim ilk tüp denememdi. 6 yıldır, evliyiz. Çok, dikkat edin.
Benim 5.denemem canım. Benim evlilikte 5 yılım bitti çok şükür. İnşallah bu kez bizde güzel haberler alırız.

Soru sormak isteyen herkese açıklama yapabilirim, ne kadar ödeme yaptık, hangi dönemden geçtik. Merak da kalmayın.

Allahim bizlerede nasip etsin unsallah ssglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin allahim pelincim

Cok sevindim canım beim Allah ım tamamına erdirsin insallah

29 Eylül kan testimde hamile olduğum söylendi. Hcg beta 149.1 çıktı, Çarşamba günü 2.kan testi yapılacak. Allahım herkese o haberi duymak nasip etsin.
Hadi gözğn aydın canm benim Rabbim kucagınada almayı nasip etsin insallah darısı basımıza artıki

merhaba kızlar 15 yumurtam toplandı 9 u dollendi 3 u cok iyi durumda 27 yasındayım ilk denemem eşimde sperm sorunu var iyi geçti transferim 9 ekimde sonucum birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…