Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba kızlar 15 yumurtam toplandı 9 u dollendi 3 u cok iyi durumda 27 yasındayım ilk denemem eşimde sperm sorunu var iyi geçti transferim 9 ekimde sonucum birbirimize dua edelim
Hayırlı olsun, canım. İnşallah transferinden sonra güzel haberler almayı nasip etsin. Allah yardımcın olsun.

pelin hanım kac yasındasınız eşinizdemiydi problem
Canım, aslında hiç problem yoktu. Çucuğumuz nedense olmadı, tüp bebek için başvuru yaptığımızda Dr. Kontrol etti, yaşım 36, yaşdan dolayı yumurta rezervelerinde azalma var dedi. Zaten 6 yıl evli olduğumuz için, birde 4 yıldır korunmuyorduk. Bu yüzden kabul edildi. Birde yaşdan dolayı iki embriyo kondu. Çok şükür ilk denemede tuttu. Sanırım, problemimiz büyük değildi, Allahım mutluluğu verdi, darısı tüm isteyenlere...

Cok sevindim pelin hanim bebeğinizi Allah kucaginiza almayi nasip etsin bizede nasip eder inşallah bende.9 ekimde belli.olacak

Çok teşekkür ederim

Allahim beklemek cok zor ama yine de sukur
Benim de öğrenme günüm 9 ekim ama okadar nasıl sabrederim bilmiyorum vakit hiç geçmiyor sanki. Birde aranızda crinone jel kullanan varmı? Ben sabah aksam kullanıyorum ama çubukta bu sabah kan vardı hafif acaba neyden oldu tahriş olmuş olabilir diyolar yorumlarda

Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum tüp bebek yaptırdınız sanırım ben aşilamadan sonra kullandım o jeli ama günde bir tane kullandım sen neden iki kullaniyorsunki bi doktoruna sor bi derim

Benim jelim de sabah akşam ama şu kan olayını bi hastanenizi arayıp sorun isterseniz. Aslında olabilir normal bir durum denmişti ama içiniz rahatlasın en azından.

Benim jelim de sabah akşam ama şu kan olayını bi hastanenizi arayıp sorun isterseniz. Aslında olabilir normal bir durum denmişti ama içiniz rahatlasın en azından.

Sonucunuzu yazarmısınız merak ettim. Benim de bu ayın 26sında transfer yapıldı bende bahçeçide yaptırdım sizin doktorunuz kim?
Müstecep kavrut canım. Benim daha transfere cok var canım 10 yumurtam donduruldu pgt ye gidicek 22 gün sonra haber gelicek sadece 3 tanesini yollabildik insallah iyi cıkarsa transfer işlemi yapılacak

merhaba kızlar 15 yumurtam toplandı 9 u dollendi 3 u cok iyi durumda 27 yasındayım ilk denemem eşimde sperm sorunu var iyi geçti transferim 9 ekimde sonucum birbirimize dua edelim
Hadi hayırlısı canım benim.herşey gönlünce olsun Rabbim hayırlının da hayırlısını nasip etsin

Canım öncelikle allah yar ve yrsımcımız olsun bende bu oerşembe günü testimi yaptırcam 6. Embrıyosu transfer edildi inşallah güzel sonuclar alırız. Ah şu crınoredwn ne cektim beeen. Emilmiyo kesikler haline geri geliyo ve iice tahriş etti ilk zamanlar cok rahat girdirebiliyordum ama iki gündür canım cok yanıyor dr ye söyledim yapıcak bisey olmadıgını ve sakın ilaçlrı kullanmayı bırakmamamı söyledi. Ayrica 1 gün ara ile açık pembe renkte minicik minicik lekelenme oluyor. O kanama tahrişten dolayı (da) olabilceğini söyledi inşallah öyledir. Korkuyorum

İnşallah en hayırlı olumlu sonucu alırsınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor. Aynen benimde ilk zamanlar daha rahat oluyordu ama gderek canımı yakmaya başladı vajina tahriş oluyo muhtemelen. Bide yaptıktan sonra kalkıp yürümeniz lazım yoksa emilmiyor jel. Zaten asla bırakmam hiç bi ilacımı doktor demeyene kadar

Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum tüp bebek yaptırdınız sanırım ben aşilamadan sonra kullandım o jeli ama günde bir tane kullandım sen neden iki kullaniyorsunki bi doktoruna sor bi derim
Evet canım tüp bebek 5. Gün embriyosu konuldu bakalım bekliyoruz. Aşılama için günlük 1 tane veriliyo jel tüp bebekte sabah akşam. Eğer tutarsa 12. Haftaya kadar devam ediliyo sanırım ben şimdiden yıldım valla

herseyin hayırlısı bugun vajınamda acayıp binağrınvar sanki ara ara iğneyi batırıp cıkarıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…