Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Sizin sonuç belli oldu mu nedir durumunuz?

Kizlar bi biginiz varmi hastahaneden embriyo resimlerine nasil alabiliyoruz yada veriyorlarmi

Kizlar bi biginiz varmi hastahaneden embriyo resimlerine nasil alabiliyoruz yada veriyorlarmi

Hiç bilmiyorum kasada duranların resmi zaten olmazda ama transfer edileninkini o esnada verdiler. Hatta işlem sırasında bende bakmak istiyorım deyince ekranı bana cevirmişlerdi:) be o an cok duygulanmıştım allahım me güzel birşey diye

Hayir vermediler hatta bugun aradim dedim email yada watsaptan bana yollarmisiniz dedim transferden sonra veriliyo dediler yani benim daha transfer olmadi iki ay sonraya kaldi rahimim kalinmis hazir degilmisim daha

Peki bisey daha sorucam rahim kalinligi neden olur ignelerden mi acaba 12altinda olmasi lazimmis benimki14 doktorumda onemli bisey degil dedi ama merak ettim yinedee

Peki bisey daha sorucam rahim kalinligi neden olur ignelerden mi acaba 12altinda olmasi lazimmis benimki14 doktorumda onemli bisey degil dedi ama merak ettim yinedee

O zaman bekliceksiniz yapcak bişey yok galiba azcık daha sabretceksiniz. Rahim kalınlıgının sebebini bilmiyorum ama benimkide inceydi o yüzden bir sonraki aya yani eylüle ertelenmişti tabi o esnada karın bölgesine uygulanan climara forte bantını kullandım normal kalınlıga ulasmıstı transfer günü gerçi halen kullanıyorum. Peki incelmesi için ilaç vermedimi dr?

Kızlar yarın test yaptırcam bana dua edermisiniz inşallah güzel sonıclar alırım allahın izniyle

10 gun silik cikti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG-20171007-WA0023.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 227
10 gun silik cikti sizce hamilemiyim
Evet, hayırlı olsun. Silik te olsa gayet net görünüyor canım, hamilesinnnn aramıza hoşgeldin, bende 10 uncu gün yapmıştım, aynen böyleydi. 11 gün kan testinde belli oldu. Sana iki embriyo mu koydular....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…