Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen hemen yaptır transferini benim de aynı gün transfer yaptıran arkadaşıma yaptılar ama ümitsiziz dediler ve hepimizden önce o bebiş tutundu annesine mevlamdan başkası bilemez.sen bu transferini ol da tutmazsa yoluna bakarsın tatlımKizlar ya yardim edin lutfen bir tane 3.gun dindurulmus embriyom var bir tane transfer yaptirucaz ama bugun kintrole gittim dr cok olumsuz konustu tek embriyola cok dusuk sans dedi tekrar tedavi yapalim yumurta toplayalim iki tane transfer yapalim dedi dondurulmusla beraber maddi yinden hazir degiliz bu tedavi cok yordu bizi tahmin edersiniz sizlerde sizce tutarmi 3.gun embriyosu yada sizler yaptirdunizmi tuttumu cok kotuyum ya
benim de 3.gün embriyosu ama 2 tane yerleştirildi, çok iyi kalitedeyse 1 tane uygun görüyorlar tabi yaş da önemli. Sıkma canını olucaksa oluyor =)Kizlar ya yardim edin lutfen bir tane 3.gun dindurulmus embriyom var bir tane transfer yaptirucaz ama bugun kintrole gittim dr cok olumsuz konustu tek embriyola cok dusuk sans dedi tekrar tedavi yapalim yumurta toplayalim iki tane transfer yapalim dedi dondurulmusla beraber maddi yinden hazir degiliz bu tedavi cok yordu bizi tahmin edersiniz sizlerde sizce tutarmi 3.gun embriyosu yada sizler yaptirdunizmi tuttumu cok kotuyum ya
Teşekkür ederim inşallah cuma belli olacakCok.silik var cikmaz daha
ben de yaptım aynı seninki gibi =) ama daha erken yaparken çıkmazsa da üzülmem diyerek yaptım 12.günü bekle canımHanımlar sizce hamilelik var mı kendimi kandırmak istemedim size sundum bugün transferimin8.günü
bana pazartesi gel dediler ?Teşekkür ederim inşallah cuma belli olacak
Silik çizgi bariz belli ama ne olur ne olmaz kan testi yaptırıp öyle emin olHanımlar sizce hamilelik var mı kendimi kandırmak istemedim size sundum bugün transferimin8.günü
Özel değilse ne gibi sorun canım bendede varda sorun bide biz tedavi görüyoruzEsimle problemlerim var bu adama cocuk yapilirmi bilmiyorum
Okadar kanama olması normal değildir bence yani kahverengi yada kırmızı lekeler olması normaldir denildi bize yoğun kanama olursa mutlaka doktorunuzla görüşün denilmişti ama bende leke olmadı hiç. Doktorunuz bişey demediğine göre sorun yok demekkiKizlar opudan sonra bir hafta sonra adet oldum bugun besingi gun daha hala geliyor coraspirnde iciyorum sizinde boyle oldumu ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok kanamam oldu opudan sonra boyle mi oluyor adet kanamasi gerci dr gittim kontrolum vardi cok yogun geldigini soyledim bisey demedi
Bilmem ilk görüşmeye gittim hormon testleri genetik testler kromozom hepsini verdi ..Biz yaptirmadik.neden istendiki