Eylül'de Tüp Bebek Yaptıranlar

Suleyman beye gidiyorum bir tane oglumm vardi domuz yasinda kaybettim dokuz ay oldu tek yumurtaligim var tek yumurtalim oldugu icin gec kalmadan basladim morelim daha bozuk toparlayamadim kendimi bi umut dedim basladim allahim tekrar nasip eder insallah tekrar annelik duygusunu tadarim

Kizlar ya yardim edin lutfen bir tane 3.gun dindurulmus embriyom var bir tane transfer yaptirucaz ama bugun kintrole gittim dr cok olumsuz konustu tek embriyola cok dusuk sans dedi tekrar tedavi yapalim yumurta toplayalim iki tane transfer yapalim dedi dondurulmusla beraber maddi yinden hazir degiliz bu tedavi cok yordu bizi tahmin edersiniz sizlerde sizce tutarmi 3.gun embriyosu yada sizler yaptirdunizmi tuttumu cok kotuyum ya
Lütfen hemen yaptır transferini benim de aynı gün transfer yaptıran arkadaşıma yaptılar ama ümitsiziz dediler ve hepimizden önce o bebiş tutundu annesine mevlamdan başkası bilemez.sen bu transferini ol da tutmazsa yoluna bakarsın tatlım

Son düzenleme:
Kizlar ya yardim edin lutfen bir tane 3.gun dindurulmus embriyom var bir tane transfer yaptirucaz ama bugun kintrole gittim dr cok olumsuz konustu tek embriyola cok dusuk sans dedi tekrar tedavi yapalim yumurta toplayalim iki tane transfer yapalim dedi dondurulmusla beraber maddi yinden hazir degiliz bu tedavi cok yordu bizi tahmin edersiniz sizlerde sizce tutarmi 3.gun embriyosu yada sizler yaptirdunizmi tuttumu cok kotuyum ya
benim de 3.gün embriyosu ama 2 tane yerleştirildi, çok iyi kalitedeyse 1 tane uygun görüyorlar tabi yaş da önemli. Sıkma canını olucaksa oluyor =)

benımkı bıraz kaba sorun bu ayrıca gelir kompleksi vardı ama geçti bebek haberını alınca

Selamınaleyküm arkadaşlar tüp bebek için istenen trombofili biyokimya trombofili genetik paneli ve eşimden istenen periferik kanda kromozom analizini hangi hastanede yaptırabilirim yardımcı olur musunuz lütfen özeller pahalı devlette er hastane yapmıyor bu testler kaldı başlayamadık tedaviye

Selamınaleyküm arkadaşlar tüp bebek için istenen trombofili biyokimya trombofili genetik paneli ve eşimden istenen periferik kanda kromozom analizini hangi hastanede yaptırabilirim yardımcı olur musunuz lütfen özeller pahalı devlette er hastane yapmıyor bu testler kaldı başlayamadık tedaviye

Kizlarr bugün opu yapıldı şükür 12 yumurta toplandı agrim hala var ama rabbim nasip etsin bu acıları bir daha yasamayalim hiç birimiz banada dualarinizda yer verir misiniz

Kizlar opudan sonra bir hafta sonra adet oldum bugun besingi gun daha hala geliyor coraspirnde iciyorum sizinde boyle oldumu ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok kanamam oldu opudan sonra boyle mi oluyor adet kanamasi gerci dr gittim kontrolum vardi cok yogun geldigini soyledim bisey demedi

Kizlar opudan sonra bir hafta sonra adet oldum bugun besingi gun daha hala geliyor coraspirnde iciyorum sizinde boyle oldumu ben bu zamana kadar ilk defa bu kadar cok kanamam oldu opudan sonra boyle mi oluyor adet kanamasi gerci dr gittim kontrolum vardi cok yogun geldigini soyledim bisey demedi
Okadar kanama olması normal değildir bence yani kahverengi yada kırmızı lekeler olması normaldir denildi bize yoğun kanama olursa mutlaka doktorunuzla görüşün denilmişti ama bende leke olmadı hiç. Doktorunuz bişey demediğine göre sorun yok demekki

Hormon testi bizdende istendi kam testleri verildi ama gerisi istenmedi probleminiz ne bende 4 haftalik hamileyim

Back
X