eylülden gebelik umudu olanlar

Merhaba ebemero benim 11 gün kaldı bat a. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Merhabalar bende umutluyum eylülden insaAllah olur birbirimize bol bol dua edelim stressiz bi bekleyiş olsun

Bende umutlanayim mi bilemedim 10 gun once ameliyat oldum bu ayi es gectik zaten bi kac gunede adet olucam onumuzdeki ay guzel haberler vermek nasip olur insallah burdaki herkese
InsaAllah ağrıların devam ediyor mu ?
Zaman cok cabuk geçmiş bende ameliyat olucam diye bebiş gelsin diye gün sayıyordum tam 5 ay olmuş umutlar gitmemeli:)))

InsaAllah ağrıların devam ediyor mu ?
Zaman cok cabuk geçmiş bende ameliyat olucam diye bebiş gelsin diye gün sayıyordum tam 5 ay olmuş umutlar gitmemeli:)))
Yok canim agri filan kalmadi cok sukur iyiyim sanki hic olmamis gibi.:) insallah boyle bekledigimiz gibi dogum icin de gun sayariz canim

Yok canim agri filan kalmadi cok sukur iyiyim sanki hic olmamis gibi.:) insallah boyle bekledigimiz gibi dogum icin de gun sayariz canim
Iyi bari ben 15 gün flan ağrı çektim sen cabuk toparlamışsın birde 11.gunu ise başladım öyle de zor oldu benim :)

Iyi bari ben 15 gün flan ağrı çektim sen cabuk toparlamışsın birde 11.gunu ise başladım öyle de zor oldu benim :)
Bende oyle olur diyodum ama cok sukur sknti olmadi hatta galiba adet olucam ameliyattan sonra bi kac gun erken gelicek galiba

Erken olursun 5 gün falan bende erken oldum sonra düzene girdi
Aynen ya galiba bes gun cunku gecen ay 25 di ben bu ay da 23 filan olur diyodum bugunde lekelenme basladi neyse olsun da bide onun skntisini cekmeyelim

Kizlar herkes su clife macunu konusuyo siz ne dusunuyosunuz ben baya etkilendim ya sayfasina baktim da

Canim sana doktor mu dedi tup bebek ol diye ben iki yildir ugrasiyorum diger arkadaslarda daha uzun olanda var zor bi surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…