Oylemi dersin olmadi onuda bi deneyim gerci adetim de duzenlidir ama fsh benim en son 9 cikmisti ama doktor iyi demisti bende ustune dusmedimHayit iç cok ıyi geliyor adet sancisina hormonlara ben ıctim suan ara verdim
Bian önce kullan faydasını görürsünOylemi dersin olmadi onuda bi deneyim gerci adetim de duzenlidir ama fsh benim en son 9 cikmisti ama doktor iyi demisti bende ustune dusmedim
Tmm canim nerden alcam ben bunuBian önce kullan faydasını görürsün
Ben çok sancılı adet donemi gecirirdm şuanda şükür adet olduğunu bile hissetmiyorum
Insallah diyelim ne diyelim :)Bekleyelim bakalım inşallah olur hepimizin benim bat 25 Ağustos ama hamileyim kesin hamileyim yüzde yüz hamileyimolumlu düşün olumlu olsun
Aktardan bulabilirsin canımTmm canim nerden alcam ben bunu
Amin inşallahhInsallah diyelim ne diyelim :)
Tmm canim bende soyleyim aksama gelirken alsin bari denemekten zarrar gelmesAktardan bulabilirsin canım
Benim eşim ağaçtan toplamıştı geçen seneydi ben öğütüp kullanıyorum
Hayit vesile olurda hemencik gelir :))Tmm canim bende soyleyim aksama gelirken alsin bari denemekten zarrar gelmes
Ayy agzin bal yesin insallah hepimize canimHayit vesile olurda hemencik gelir :))
Balda yiyorum tahin de yiyorum insaAllah olur bu aydan nedense bende çok umutluyum içimde kelebekler uçuşuyor yumurtlama takibi ıyi gelecek bana inanıyorumAyy agzin bal yesin insallah hepimize canim
Ohhh masallah cok iyi yaa umudun bizede umut olsun hep boyle neseli olBalda yiyorum tahin de yiyorum insaAllah olur bu aydan nedense bende çok umutluyum içimde kelebekler uçuşuyor yumurtlama takibi ıyi gelecek bana inanıyorum
No stres no sıkıntı bunları kafadan atabilsek hiç dert etmesek bebek olurda işte sorun orda her ay yeni umutlar başlar vardır rabbimin bildiğiOhhh masallah cok iyi yaa umudun bizede umut olsun hep boyle neseli ol
Aynen bende stres yapma diyenlere kizardim ama simdi hak veriyorumNo stres no sıkıntı bunları kafadan atabilsek hiç dert etmesek bebek olurda işte sorun orda her ay yeni umutlar başlar vardır rabbimin bildiği
Bazı şeyleri anladıkça hak veriyoruz cok beklemezler insaAllah bizleri sabırla bekleyelim :)Aynen bende stres yapma diyenlere kizardim ama simdi hak veriyorum
Yıl mi ay mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?