eylülden gebelik umudu olanlar

merhaba arkadaşlar 20 gün önce ameliyat oldum tüplerim kapalıydı. yumurtlama gününü takip ettim ama ilişki biraz hüsran oldu. 30-31 ağustos adet günüm

bende bi cilginlik yapip aktardan bal corek otu aldim bugun adetin 3.gunu bakalim artik nasip :)

Ben
sizlerin süreci naıl neler kullanıyorsunuz tedavı için hangi tedavi aşamasındasınız
15 gun. Once perde ameliyatı oldum bugun gittim doktora bi sorun yokmus denemelere devam dedi ondan oncede benim hic gebeligim dusugum olmamasti bakalim ameliyatta olduk sonrasi kısmet artik siz ne asamadasiniz

Ben
15 gun. Once perde ameliyatı oldum bugun gittim doktora bi sorun yokmus denemelere devam dedi ondan oncede benim hic gebeligim dusugum olmamasti bakalim ameliyatta olduk sonrasi kısmet artik siz ne asamadasiniz
benim yumurtlama tembelliği var gunde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullanıyorum bende canım

Bakalim aklimanen cok bu yatti diger caylara filan korkarim belki ama bu zararsiz gibi duruyo

sizlerin süreci naıl neler kullanıyorsunuz tedavı için hangi tedavi aşamasındasınız
Bende 5 ay önce ameliyat oldum perde ve sağ tüp alındı suan da bende beklemedeyim bu ayda takip yaptırıyorum eylüle bol bol hamiş girelim :)

Amin amin tatlim :))
Naptin hastaneye gidip verdinmi kan :))
Gittim canim sabahtan bakti normal hersey dedi 2 3 ay sonra hsg cekelim bakalim dedi ama perdenin cogunu almis yarim cm kalmis onada yaklasamiyolarmis zaten onunda bi zarari yok dedi hormonlarda ogleden sonra cikarmis bende geldim eve artik onada bi ara giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…