eylülde hepberaber sevınırız ınsallahmerhaba arkadaşlar 20 gün önce ameliyat oldum tüplerim kapalıydı. yumurtlama gününü takip ettim ama ilişki biraz hüsran oldu. 30-31 ağustos adet günüm
inşallah artık bu bekleyiş son bulureylülde hepberaber sevınırız ınsallah
inşallah artık bu bekleyiş son bulureylülde hepberaber sevınırız ınsallah
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhinşallah artık bu bekleyiş son bulur
ilaçlarla etkilrşim yaparsa diye alternatif tıbba tedırgınımbende bi cilginlik yapip aktardan bal corek otu aldim bugun adetin 3.gunu bakalim artik nasip :)
Ilac kullanmiyorum ki ne klomen kullandım simdiye kadar ne baska bisi doktorum spontan gebelik icin beklicez dedi bende desteklemek icin aldimilaçlarla etkilrşim yaparsa diye alternatif tıbba tedırgınım
15 gun. Once perde ameliyatı oldum bugun gittim doktora bi sorun yokmus denemelere devam dedi ondan oncede benim hic gebeligim dusugum olmamasti bakalim ameliyatta olduk sonrasi kısmet artik siz ne asamadasinizsizlerin süreci naıl neler kullanıyorsunuz tedavı için hangi tedavi aşamasındasınız
o zaman ıyı yapmıssın canım bende keteh tohumu yağını denemıstım önceIlac kullanmiyorum ki ne klomen kullandım simdiye kadar ne baska bisi doktorum spontan gebelik icin beklicez dedi bende desteklemek icin aldim
benim yumurtlama tembelliği var gunde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullanıyorum bende canımBen
15 gun. Once perde ameliyatı oldum bugun gittim doktora bi sorun yokmus denemelere devam dedi ondan oncede benim hic gebeligim dusugum olmamasti bakalim ameliyatta olduk sonrasi kısmet artik siz ne asamadasiniz
Bana daha hic oyle ilac vermediler valla tembellik oldugu nerden anlasiliyobenim yumurtlama tembelliği var gunde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullanıyorum bende canım
Bende 5 ay önce ameliyat oldum perde ve sağ tüp alındı suan da bende beklemedeyim bu ayda takip yaptırıyorum eylüle bol bol hamiş girelim :)sizlerin süreci naıl neler kullanıyorsunuz tedavı için hangi tedavi aşamasındasınız
Insallah kuzucum eylul bize bebisle gelsin :)Bende 5 ay önce ameliyat oldum perde ve sağ tüp alındı suan da bende beklemedeyim bu ayda takip yaptırıyorum eylüle bol bol hamiş girelim :)
Amin amin tatlim :))Insallah kuzucum eylul bize bebisle gelsin :)
Gittim canim sabahtan bakti normal hersey dedi 2 3 ay sonra hsg cekelim bakalim dedi ama perdenin cogunu almis yarim cm kalmis onada yaklasamiyolarmis zaten onunda bi zarari yok dedi hormonlarda ogleden sonra cikarmis bende geldim eve artik onada bi ara giderimAmin amin tatlim :))
Naptin hastaneye gidip verdinmi kan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?