eyvah 2.bebek yolda..

esma-merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
9
0
86
45
İstanbul
Herkese merhabalar ben 27 yaşında bir anneyim henüz kızım 5aylık.ve 10gün önce hamile olduğumu öğrendim ve sanki dünya başıma yıkıldı sevinsem mi yoksa üzülsem mi.kızımda doymuyor artık sütü kesmeli miyim,mama veriyorum bazen elma püresi.çok huysuzlanıyor.inşaallah bulantım az olur bu kez.hayırlısı anne olmak ne zormuş.herkese sevgiler...fisfisfis

Allaaaahhh...kafamçokkarıştı

Ne desem bilmem ki?:bbo:
Hayırlı olsun deyim bari..Allah sağlıklı bir bebek versin sana..:1rolleyes:

çok güzel bir haber aslında biraz zorlanacaksınız ama
ikisi bir arada büyürler işte..allah şimndiden sabırlar kolaylıklar versin
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

korunmadınızmı kii:uhm:
ben dogumdan sonra kadınların çok çabuk hamıle kaldıklarını duymustum
keske dıkkat etseydınız
ama olsun gelenın rızkını allah zaten verıyor senın ıcın bıraz zor bır surec
baslıycak artık ama olsun allah yardımcın olsun arkadasım tam arkadas gıbı olucak ıkı kardes
saglıkla gelsın ınsallah

ana benim kız da 4 aylık gerçi ben hala ilk reglimi olmadım aman çok zor yaaa hayırlısı tabiiiii
sütü kesss bebeğin zehirlenebilirrrrrrr

hayırlı olsun canım
ne güzel valla
şimdi biraz zorlanırsın ama ilerde çok güzel olur
zahmetsiz rahmet olmuyormuş
hem çalışmıyormuşsun da... çalışan annelere göre daha kolay işin.

tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum Allah razı olsun.biraz olsun morallerim düzeldi.ağrısız doğum yapmıştım çok memnun kaldım yine aynı düşünüyorum.Sağolsun eşim kızımın bakımında hep yardımcı oldu.şu an tek problem kızımın doymaması sütü keseceğim.biboron maması ve kaşık mamasına başladım piriçli.ama çok sabır istiyor!Allahtan bulantım az 1 kilo verdim bayramda iştah sıfır.en sevdiğim cipsi dahi yemiyorsam:roflol:lütfen yardımcı olun kızı beslemem konusunda..sevgiler

esma cnm bak biz arka arkaya yapmadık şimdi bebek diye dolanıyoz
doğur bence:)
sütü kes bebek ze3hirlenir
artık ek gıdalara geç yavaş yavaş
devam maası ve kaşık maması
meyva püresi
sebze çorbası ve tarhana süper besleyici
allah kolaylık versin cnm

arkadaşım bence üzülme iki bebek beraber büyürler..bak ilk beş ay da emzirmişsin bebişini yeter bence bundan sonrada mama ile idare edersin..bence hiç kendini üzme..bende 26 yaşındayım ve yeni hamileyim...bende ikinci bebeği uzatmayı düşünmüyorum en iyisi o arkadaş olurlar ilerde..hayırlı olsun bebişin inşallah sağülıklı bi şekilde kucağına alırsın

olsun ne güzel işte, hamilelik olayını kapatırsın bi daha, hem arkadaş gibi büyürler, hayırlı olsun üzülme bence

Back
X