Benimle aynı yaşta ve yukarda olan arkadaşlar ben 40 yaşın verdiği bir bunalımdayım. Sürekli ayna karşısında yaşlandım mı diye bakıyorum. Eskisine nazaran kendime daha çeki düzen vermeye çalışıyorum. İnsan hissettiği yaştadır diyiyorum. Bunalıyorum.
Benim gibi 40 ve üstü olan arkadaşlar lütfen duygularınızı paylaşın sizler neler hissediyorsunuz?
aslında 40 yaş orta yaş bile değil bence,henüz gençsiniz yani :)
ben de 30 olmak üzereyim ama şimdiden 30 yaş bunalımına girmiş bulunuyorum..20'li yaşlardan çıkmak garip geliyor..29 ve 30 arasında tek bir rakam farkı var gibi ama bana çok büyük görünüyor bu..
sizin de hissettiğiniz böyle birşey sanırım.
hislerime tercüman olmuşsun kadesa.. 29 yaşındayım ve 30 olduğumda 10 yıl yaşlanacakmışım gibi geliyor.. "2" lerden ayrılmak çok zor olacak
hislerime tercüman olmuşsun kadesa.. 29 yaşındayım ve 30 olduğumda 10 yıl yaşlanacakmışım gibi geliyor.. "2" lerden ayrılmak çok zor olacak
aslında 40 yaş orta yaş bile değil bence,henüz gençsiniz yani :)
ben de 30 olmak üzereyim ama şimdiden 30 yaş bunalımına girmiş bulunuyorum..20'li yaşlardan çıkmak garip geliyor..29 ve 30 arasında tek bir rakam farkı var gibi ama bana çok büyük görünüyor bu..
sizin de hissettiğiniz böyle birşey sanırım.
Canlarım 30 yaşlarda benim için zor geçmişti ama inanın 40 daha zor geldi. Hala ruhum 20 li yaşlarda gibi. Yaşlılık o kadar uzak geliyor ki bana giysi falan seçerken genç kız gibi seçemiyoruz her giydiğin yakışmıyor . Az göbek var. Eskisi gibi 90 60 90 değiliz .
Ama ruhum o kadar genç ki anlatamam. Böyle olunca hayatın ne kadar kıymetsiz olduğunu anladım ve 50 yaşına gelmeden 40 I'n tadını çıkarmaya çalışıyorum. 50 ise hiç düşünmek istemiyorum.
Canlarım 30 yaşlarda benim için zor geçmişti ama inanın 40 daha zor geldi. Hala ruhum 20 li yaşlarda gibi. Yaşlılık o kadar uzak geliyor ki bana giysi falan seçerken genç kız gibi seçemiyoruz her giydiğin yakışmıyor . Az göbek var. Eskisi gibi 90 60 90 değiliz .
Ama ruhum o kadar genç ki anlatamam. Böyle olunca hayatın ne kadar kıymetsiz olduğunu anladım ve 50 yaşına gelmeden 40 I'n tadını çıkarmaya çalışıyorum. 50 ise hiç düşünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?