Eyvah! at kap Akraba :(

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
arkadaşlar 1 saat önce eşimin dayısı aradı, yarın sizdeyız yiğenim dedı.mafoldumben acayip canım sıkıldı yatıya geliyorlar acaba kaç gün kalacaklar.yaa sinir oluyorum ınsan son dakıka da haber verır mı? klava: ALLAHtan evım temızdı, utulerımı bugun yaptım, dolapta hazır dolmam ve barbunyam var şansıma bu hafta evle ugraşmıştım hep, ya öyle olmasaydı ev dandini olsaydı, acayıp gerıldım eşimin de canı sıkıldı, ne konuşcaz şimdı gunlerce dıye. ınsanların tatıl anlayışı gelıp akrabalara kapanmakmış onu anladım. bız kımseye gıtmeyız herkes bıze damlar aksıne. bır de ıkımız de çalışıyoruz, boş evde kalcaklar, ınsan çekınır, artık evı karıştırırlar habıre. :umursamaz:

en kötusu de bacagımda kocaman gecıcı dövme var şuan. gelenler de çok tutucu ıkı saat vaaz verırler tum akrabalara kınayarak anlatırlar artık. eşimle karar verdık bılegımı sarıcam burktum dııcem laf yememek için. yaaa öffff moralım çok bozuldu sızınle palaşmak ıstedım. mafoldumben

Kızzzz tedırgın olma belkı bı ıkı gece kalır gıderler

Eee sız ısdesınız sıkılırlar belkıde

tatillerini sizde geçirecekler hemde sizin bundan son dakika haberiniz olacak:1shok:
üstüne üstük bide çalışıyorsunuz
aman Tanrım korkuuuunç delikafaduldendelikafadulden
aceyip sinirlenirdim ben şahsen
yinede şanslıymışsın arkadaşım ev temizmiş
Allah kolaylık versin ne diim:teselli:

ya ben de bunu anlamıyorum bız çalışıyoruz ınsan çekınır öyle degıl mı? ev boş bende gergnım artık tum ayıp çamaşırlarımı komşuma verdım bazı gızlı cdlerımızı ve geçmış aşk mektuplarımızı hertulu özelımızı komşuma kılıtlı sandıkta verdım. komşum çok yakınım bu nedenle ona guvenıyorum eşimde bende acayıp gergınız şuan arkadaşlar. birde gelenleri daha önce hıç görmnedım dugunumuze de gelmedıler, takı takmadılar, eşim bıle en son 13 yaşında görmuşşş....rezıllık

bence çok fazla büyütüyorsunuz...
insan rahat ettiği yere,sevdiği insanlara gider...
topu topu kalacakları en fazla 1 haftadır,
idare edin,herzaman gelmiyorlar nasılsa...
sevgiler...

Kızzzz tedırgın olma belkı bı ıkı gece kalır gıderler

Eee sız ısdesınız sıkılırlar belkıde

yaaa insaallah ama bu 2 gun bıle olsa bana yetıyor, ızın mı alsam acaba işten evde başlarına dıkılsem, gelenler 3 buyuk,2 yaramaz çocuk. takımlarımı falan kırmasalar bari ((

Gelen misafire gelme denilmez. Ne kadar sıkılsanızda misafir evin bereketidir. Alt tarafı bir kaç gün, o kadar sıkılamayın.

bence çok fazla büyütüyorsunuz...
insan rahat ettiği yere,sevdiği insanlara gider...
topu topu kalacakları en fazla 1 haftadır,
idare edin,herzaman gelmiyorlar nasılsa...
sevgiler...

belkı de sız haklısınızdır, umarım ıyı gecer dedıgınız gıbı. çalışan bayanlar bılır evde bırını ağırlamak ölüm gıbı gelır. zaten tum hafta çalışıyorsunuz, akşam yemek yap softa kur çay demle hızmet et, yatak sar, sabah kahvaltı sanırım gözumde buyutuyrummmmm sakınleşmem lazım.şok benı ele geçırdı sevgıler

Gelen misafire gelme denilmez. Ne kadar sıkılsanızda misafir evin bereketidir. Alt tarafı bir kaç gün, o kadar sıkılamayın.

:) iyi nıyetınız bana iyi geldi :) sevgıler. bıze gelen mısafır çok olur ama gelenlere nazımız hep geçtı bunlar cok sert ve tutucu bu benı bıraz daha sıkıyor,bır de ıkımızde tanımıyoruz dogru duzgun. siz olsanız hıç tanımadıgınız ınsanlar sız evde yokken cirit atıyorsa gerılmezmısınız? abartmadıgımı duşunuyorum ama belkı de sız haklısınız

misafir perver değilsiniz anlaşılan..ne olacak ki topu topu birkaç gün kalıp giderler...
sen benim annemlerin evini görsen kafayı yerdin herhalde ,sürekli misafir haftalarca kalırlar,ve bu bizim çok hoşumuza gider...
misafirin başımızın üstünde yeri var...
çalışan bayanda olsan böyle düşünmen çok yanlış...

katıılıyorum burbuk arkadaşıma bunlar gelip geçixi şeyler stres olmaya değmez misafir bereketiyle gelir sadece yatak odanızı kilitleyin bence özeliniz çünkü önerii bu

Bu yatılı gelmek de n'oluyor ben anlamıyorum.Gençleri neden rahatsız ediyorlar onu da anlamıyorum.Hiç mi genç olmadı bu insanlar?Hiç mi halden anlamazlar.Kendi devirleri,ilişkileri öyle diye bunu anlamsızca neden hala devam ettirirler?
Sarmayın ayağınızı ne münasebet?Misafir geldikleri ev halkının bir de dedikodusunu mu yapacaklar?Bozmayın keyfinizi.

sandık kilitliyse niye komşuya veriyorsun ki

kılıt açılırsa komşum görurse ayıp olur ama onlar görurse dunya bızım için başımıza yıkılır. arkadaşlar sadece dertleşmek ve moral bulmak ıstedıgım için yazdım. lutfen başka yöne cekmeyelım olur mu?

en büyük derdin bu olsun cnm sen ise giderken gelmeleri normal olmayabilir ama sonucda yigenlerinin yanina geliyolar neden bu kadar abarttiniz anlamadim

canım hemşerım sagolasın, bılıyrsun bız ızmırlılere herkes gelır. tatıl yapmak için evlendıgımden berı heryaz evım akına ugrar, bu bızı artık çok bunlatıyor, sanırım herkesle ıyı olmaya çalışıyorum bu nedenle mılet evımı otel nıyetıne kullanır oldu. çalışan oldugumuzu bıldıkları halde heryaz aynı çile

afedersin ama biraz kabaca yziyorsun TUTUCU ne demek oluyor anlamiyorum hem gelen aileyi tanimiyorum diyorsun hemdde tutcu olduklarinin nerden biliyorsun

bu arada benim esimin aileside antalyada benim eltimede her yaz okadar misafirler giderki hic ondan daha olumsuz bisey duymadim misafir hakkinda üstelik eltimde calisiyor neyse bu kendi karariniz ALLAH YArdimciniz olsun

Son düzenleme:
henüz bir saat önce haber aldığınız için kaygınız henüz dinmemiş..
yapabilecek bir alternatifiniz yoksa çok irdelemeyin.. olsun bitsin..
birkaç gün sonra üzüldüğünüze üzülüceksinizdir..
zaman geçsin rahatlıyacaksınızdır zaten.. bekleyin biraz..

en büyük derdin bu olsun cnm sen ise giderken gelmeleri normal olmayabilir ama sonucda yigenlerinin yanina geliyolar neden bu kadar abarttiniz anlamadim

geçmiş yazılarımda nedenı ar ama kısaca geçeyım, bız eşimle sadece benım ailemın destegı ıle evlendık, kayınvalıdem karşı cıktı ve herkes bızı yalnız bıraktı, şimdı kayınvalım barışmak için çırpınıyor ahatasını anladı butun bızı gunahkar ılan edıp yalnız bırakanlar evımızden çıkmaz oldu. tekrar söyluyorum sadece derleşiyorum, sorularla konuyu dagıtmyalaım olur mu...konumuz çat kapı gelen yatılı mısafırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…