- Konu Sahibi gulkurusuu
-
demek tek kötü ben degılmışım. haklısın hayatım normal olanı bızız bence. 45 dk mesafeden gelıp yıgılmak ne kadar doğruysa ben o kadar yanlış olmaya razıyım.
arkadaşlar dun eve gıttım benım dolapta ne var ne yok hepsı bıtmış ev darmaduman, yiyip içilmiş,tuvaletler banyolar leş gıbı daha yattıkları yatakları bıle toplamamışlar, ben şok oldum zaten görunce. eşim aşırı sınırlendı ben bunlarla bı konuşayım ayıp artık dedı. bende de bulantı oldugu ıçın geldım evı toplucak guç bulamadım kendımde.kullanılmak benı çıleden çıkardı artık. yemek yapıp yemışler bıze bırakmamışlar bıle..
eşim dayısına acıl şirket gezısı oldugunu söyledı ve kıbarca yarın sabah yola cıkacagını benım de ailemın gelecegını yolda olduklarını söyledı. toplandılar bu sabah gıttıler. gıttıklerı yerde, yenı bır akraba. gözumun ıçıne baka baka aynen konuşmalar şöyle ; ya bızım denızlede bı akraba vardı, gulsumun gelının teyzesı gıdelım ona, bı hafta da orda kalırız, yerız ıçerız bu yılda tatıl bıter gıder.... zihnıyete bakarmısınız!!!!
öyle yada böyle gıttıler arkadaşlar.. kurtuldum ev berbat yarın temızlıkçı alcam, ya madem gelıyorsun barı arkanı topla, eve dolaba bırşeyler al, ev sahıbine yardım et. ben bugune kadar çok yatılı agırladım ama böylesını görmedim. demek kı kulagıma gelen fısıltılar dogruymuş,eger yuz verseydık heryıl damlayacaklardı.
hayat çok kısa. benım zıhnıyetım, ev de akrabaların tepesınde yapılan bır tatılın ınsana nasıl bır keyıf verdıgını çözemıyorum. ıstenmedıgını bıle bıle bu ne arsızlıktır. artık bıttı kımseyı uzunca bır sure yatıya almayacagım, benım evım otel degıl, kımseye de yaranılmıyor artı olarak. gelışmeler bu kızlar sıkılmakta haklıymışım içime dogmuş sanırım.
dahası var tatlım,benim 1,5 yaşında oğlum var.biz ikmiz de çalıştığımız için haftasonu dinlenmek istiyoruz ve ne yazık ki benim oğlum anne ve babayı yoran bir bebek.geçenlerde arkadaşlarımız saat 21.30da bizi aradılar size geliyoruz 5 dakka sonra diye ben de müsait değiliz dedim.biz de oğlumu uyuttuk,eşimle birlikte başbaşa vakit geçirmek istemiştik ve başbaşa vakit geçirmeye başlamıştık bile.bebek olunca eşini özlemeye başlıyor insan.neyse böyle dedik diye bize bir kapris bir kapris.olayı o kadar kişiselleşritmişler ki .halbuki biz o saatte ahmat de ,ayşe de arasa aynı şeyi söyleyecekti.
bir anda kendimizi savunma durumuna düştük.saçma bir şekilde.laf sokmalar falan.niye insanların kendilerine ait bir özel hayatı olabileceğini ve saygı göstermek gerektiğini anlamazlar.seni çok iyi anlıyorum:1hug:
bu ne ya,
tam levent kırca paraodilerindeki gibi bişey yaşamışsın. çok komik.
okurken hem güldüm hem de senin adına üzüldüm.
eşin çok iyi yapmış, birkaç gün daha kalsalardı kafayı üşütürdün herhalde.
peki niye öyle evini talan etmişler manyakmıymış bunlar ya.
madem evden dışarı çıkmayacaktınız niye tatile geldiniz evinizde otursaydınız.
para gidecek diye dışarı çıkmamışlardır emin ol. 1-2 gün daha kalsalardı sizden biryerlere götürmenizi isterlerdi kesin.
neden size yemek bırakmamışlar. siz o yorgun argın halinizle gelip tekrar yemek mi hazırladınız. peki siz yokken kapıyı kim açmış onlara herhalde eşiniz karşıladı ve eve getirdi. çekinmeyin yapıp yiyin falan dediyse kibarlık olsun diye onlar da talan etmişler.
yıllar sonra nerden esmiş peki sizi görmek, bütün akrabalara gidip tatil yaptılar herhalde gidecek kimse kalmayınca alakasız da olsa size gelmişler diye düşünüyorum siz de postalayınca dıdısının dıdısına gidecekler baksana. gidin evinizde oturun ya, bu kadar da beleşçiliğe pes. utanmasalar gelirken harcadıkları yol parasını da size ödetecekler.
kaynanalar dizisindeki kantarların böyle bir filmi vardı, yazlık almışlardı ve millet hücum etmişti. insanlara yatacak yer kalmamıştı. en sonunda evi misafirlere bırakıp gitmişlerdi. hatırlarsın belki. birden o geldi aklıma.
çalışan insana hele de evsahibi evde yokken paldır küldür yatıya gelmek ne kadar ayıp birşey ya. onlar sizi anlatırsa iyi ağırlamadı falan diye sen de yaptıkları terbiyesizlikleri anlat herkese.
ama neyse ucuz atlatmışsın. umarım birdaha gelmezler.
arkadaşlar hamıle degılım artık, kutlayan arkadaşlarıma bılgı olsun dıye yazdım. kısmet degılmış bu ay,inşaallah bı daha ki kucagımda olur. testte cıft cızgı görunce kesenin görunmesını beklıyorduk, ama yanılmışız hamıle degılmışım sadece adetım gecıkmış. 7 hafta kendımı hamıle sandım :umursamaz: hepınıze sevgıler.
olsun canım üzme kendini, en kısa zamanda olur inşallah.
arkadaşlar hamıle degılım artık, kutlayan arkadaşlarıma bılgı olsun dıye yazdım. kısmet degılmış bu ay,inşaallah bı daha ki kucagımda olur. testte cıft cızgı görunce kesenin görunmesını beklıyorduk, ama yanılmışız hamıle degılmışım sadece adetım gecıkmış. 7 hafta kendımı hamıle sandım :umursamaz: hepınıze sevgıler.
allah hayırlısını versin,demek ki şimdi zamanı değilmiş.inşallah bundan sonrası güzel olur.
nerde oturuyorsunuz?sahil kenari yazlik gecirilen bir sehirde mi?gelen kisiler sizi surekli arayip hal hatir soran ilgili akrabalar mi?eger sahil kenari bir tatil sehrinde oturup sadece yazdan yaza hatirlanan kisilerseniz isiniz zor evde olmamaniz bir kere onlar acisindan bulunmaz nimet ama arayan soran ilgili insanlarsa samimiyetlerine guveniyorsaniz caninizi sIKMAyin sizi sevdikleri onemsedikleri icin geliyorlardir uzulmeyin kolay gelsin
misafir perver değilsiniz anlaşılan..ne olacak ki topu topu birkaç gün kalıp giderler...
sen benim annemlerin evini görsen kafayı yerdin herhalde ,sürekli misafir haftalarca kalırlar,ve bu bizim çok hoşumuza gider...
misafirin başımızın üstünde yeri var...
çalışan bayanda olsan böyle düşünmen çok yanlış...
afedersin ama biraz kabaca yziyorsun TUTUCU ne demek oluyor anlamiyorum hem gelen aileyi tanimiyorum diyorsun hemdde tutcu olduklarinin nerden biliyorsun
bu arada benim esimin aileside antalyada benim eltimede her yaz okadar misafirler giderki hic ondan daha olumsuz bisey duymadim misafir hakkinda üstelik eltimde calisiyor neyse bu kendi karariniz ALLAH YArdimciniz olsun
çalışmayan hanımlar çalışanların halinden gerçekten anlamıyor.....lmaz:
walla sonuna kadar haklısın böyle emrivaki hareketler beni çıldırtıyor herkesin özeli, rahatlığı var ama bazı insanlar bunu algılamak istemiyor sadece ve sadece keyiflerini düşünüyorlar o evde masraf olacakmış iş çıkacakmış umurları değil ha bi de memnun olmazlar sende çırpındığınla kalırsın allah sabır versin sakin olmaya çalış.bizim yazlık evimiz hersene teyzemleri davet etmek zorundayız zorundayız diyorum çağırmazsak dedikodu dedikodu üstüne çağırmadılar falan diye gelseler bir türlü gelmeseler bin türlü sonuç da orası ev ve işe ihtiyacı oluyor ama gel de anlat offff bıktım yaaarkadaşlar 1 saat önce eşimin dayısı aradı, yarın sizdeyız yiğenim dedı.mafoldumben acayip canım sıkıldı yatıya geliyorlar acaba kaç gün kalacaklar.yaa sinir oluyorum ınsan son dakıka da haber verır mı?klava: ALLAHtan evım temızdı, utulerımı bugun yaptım, dolapta hazır dolmam ve barbunyam var şansıma bu hafta evle ugraşmıştım hep, ya öyle olmasaydı ev dandini olsaydı, acayıp gerıldım eşimin de canı sıkıldı, ne konuşcaz şimdı gunlerce dıye. ınsanların tatıl anlayışı gelıp akrabalara kapanmakmış onu anladım. bız kımseye gıtmeyız herkes bıze damlar aksıne. bır de ıkımız de çalışıyoruz, boş evde kalcaklar, ınsan çekınır, artık evı karıştırırlar habıre. :umursamaz:
en kötusu de bacagımda kocaman gecıcı dövme var şuan. gelenler de çok tutucu ıkı saat vaaz verırler tum akrabalara kınayarak anlatırlar artık. eşimle karar verdık bılegımı sarıcam burktum dııcem laf yememek için. yaaa öffff moralım çok bozuldu sızınle palaşmak ıstedım. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?