Eyvah! at kap Akraba :(

demek tek kötü ben degılmışım. haklısın hayatım normal olanı bızız bence. 45 dk mesafeden gelıp yıgılmak ne kadar doğruysa ben o kadar yanlış olmaya razıyım.

dahası var tatlım,benim 1,5 yaşında oğlum var.biz ikmiz de çalıştığımız için haftasonu dinlenmek istiyoruz ve ne yazık ki benim oğlum anne ve babayı yoran bir bebek.geçenlerde arkadaşlarımız saat 21.30da bizi aradılar size geliyoruz 5 dakka sonra diye ben de müsait değiliz dedim.biz de oğlumu uyuttuk,eşimle birlikte başbaşa vakit geçirmek istemiştik ve başbaşa vakit geçirmeye başlamıştık bile.bebek olunca eşini özlemeye başlıyor insan.neyse böyle dedik diye bize bir kapris bir kapris.olayı o kadar kişiselleşritmişler ki .halbuki biz o saatte ahmat de ,ayşe de arasa aynı şeyi söyleyecekti.
bir anda kendimizi savunma durumuna düştük.saçma bir şekilde.laf sokmalar falan.niye insanların kendilerine ait bir özel hayatı olabileceğini ve saygı göstermek gerektiğini anlamazlar.seni çok iyi anlıyorum:1hug:

evet misafir evin bereketidir gelir gider ama
pat diye çalışan bir kadının evine böyle gelinilmez...
herşeyin bir adabı var..
aman sizde abartmayın..kocanız izin verdikten sonra
kimse dövmeye başka birşeye karışamaz
ev zaten temizmiş bir tavuk alın haşlayın birde pilav..al sana mis gibi yemekk..
gerilmeye gerek yok

bu ne ya,
tam levent kırca paraodilerindeki gibi bişey yaşamışsın. çok komik.
okurken hem güldüm hem de senin adına üzüldüm.
eşin çok iyi yapmış, birkaç gün daha kalsalardı kafayı üşütürdün herhalde.
peki niye öyle evini talan etmişler manyakmıymış bunlar ya.
madem evden dışarı çıkmayacaktınız niye tatile geldiniz evinizde otursaydınız.
para gidecek diye dışarı çıkmamışlardır emin ol. 1-2 gün daha kalsalardı sizden biryerlere götürmenizi isterlerdi kesin.
neden size yemek bırakmamışlar. siz o yorgun argın halinizle gelip tekrar yemek mi hazırladınız. peki siz yokken kapıyı kim açmış onlara herhalde eşiniz karşıladı ve eve getirdi. çekinmeyin yapıp yiyin falan dediyse kibarlık olsun diye onlar da talan etmişler.
yıllar sonra nerden esmiş peki sizi görmek, bütün akrabalara gidip tatil yaptılar herhalde gidecek kimse kalmayınca alakasız da olsa size gelmişler diye düşünüyorum siz de postalayınca dıdısının dıdısına gidecekler baksana. gidin evinizde oturun ya, bu kadar da beleşçiliğe pes. utanmasalar gelirken harcadıkları yol parasını da size ödetecekler.
kaynanalar dizisindeki kantarların böyle bir filmi vardı, yazlık almışlardı ve millet hücum etmişti. insanlara yatacak yer kalmamıştı. en sonunda evi misafirlere bırakıp gitmişlerdi. hatırlarsın belki. birden o geldi aklıma.
çalışan insana hele de evsahibi evde yokken paldır küldür yatıya gelmek ne kadar ayıp birşey ya. onlar sizi anlatırsa iyi ağırlamadı falan diye sen de yaptıkları terbiyesizlikleri anlat herkese.
ama neyse ucuz atlatmışsın. umarım birdaha gelmezler.

ayyy evet yatılı bır kenara bir de sureklı eve çaya gelmek ısteyen tipler var yok deyınce suratları duşuyor. bızımde başımıza geldı, bir gece arkadaşlarımız aradı tatlı aldık gelıyoruz çayı koyun dedı, bizde korku fılmı koymuş mısır patlatmıştık eşimle acayıp mutluyduk o an. hiç çaya hızmetı yapmak istemedim. yalan söylemedık bugun çok keyfımız yok yarın gelsenız yemek te yerız dedık. haftalarca kustuler,en sonun da bıktım gıttık evlerıne nıye böyle yapıyorsunuz dedık, biz çok kırıldık dedıler, bende kırıldım bu kadar halden anlamayan arkadaşlarım oldugu için,demek ki bu kadar amuk pliğine baglıymış arkadşlıgımız dedım. sonra anladılar hatalarını bin tane numara çektıler. ama biz soguduk onlardan ve az göruşuyoruz artık. ınsanlar çok anlayışsız senı çok ıyı anlıyorum. ama bu kadar da alttan almak ıyı degılmış. yuzune çat çat söyleyınce lafları karşıdakı de alttan almayı ögrenıyor.

opuyorumnanaktan çok tatlısın. eger ıyı agırlamadılar derlerse umrumuzda bıle olmaz, ıyı agrılayanlara gıtsınler bundan sonra kaydirigubbakcemile3 öpuyorum senı tatlım

arkadaşlar hamıle degılım artık, kutlayan arkadaşlarıma bılgı olsun dıye yazdım. kısmet degılmış bu ay,inşaallah bı daha ki kucagımda olur. testte cıft cızgı görunce kesenin görunmesını beklıyorduk, ama yanılmışız hamıle degılmışım sadece adetım gecıkmış. 7 hafta kendımı hamıle sandım :umursamaz: hepınıze sevgıler.

çalışan iki insanın evine niye yatılı misafirliğe gidilir anlamam

akşama kadar duvarlarla baş başa otururlar artık

olsun canım üzme kendini, en kısa zamanda olur inşallah.

Anlamıyorum bu akrabaları çalışan insanın evinde ne işleri var.Evden çıkıp eve girecekler.Sende iyi ağırlama bir daha gelmeye yüzleri olmaz.:umursamaz:hayinim ben.Kolay gelsin.

nerde oturuyorsunuz?sahil kenari yazlik gecirilen bir sehirde mi?gelen kisiler sizi surekli arayip hal hatir soran ilgili akrabalar mi?eger sahil kenari bir tatil sehrinde oturup sadece yazdan yaza hatirlanan kisilerseniz isiniz zor evde olmamaniz bir kere onlar acisindan bulunmaz nimet ama arayan soran ilgili insanlarsa samimiyetlerine guveniyorsaniz caninizi sIKMAyin sizi sevdikleri onemsedikleri icin geliyorlardir uzulmeyin kolay gelsin

allah hayırlısını versin,demek ki şimdi zamanı değilmiş.inşallah bundan sonrası güzel olur.

izmirdeyım. benı ozledıgı ıçın gelen mısafırı herzaman başımla bırlıkte agırlarım. ve mutlu olurum. nıyetı farklıysa can sıkıyor ama. sevgıler

çalışmayan hanımlar çalışanların halinden gerçekten anlamıyor.....lmaz:

çalışmayan hanımlar çalışanların halinden gerçekten anlamıyor.....lmaz:

daha önce de dedıgım gıbı; yababılene hayranım, hem çalışan hem mısafır agırlayan ve bundan keyıf alan çok sevgı dolu mısafırperver bayanları gercekten kutluyoum. ben o kadar yeteneklı ve ıyı nıyetlı degılım. ben onları anlamıyorum, onlar benı... opuyorumnanaktan öpuyorum sana katılıyorum arkadaşım

walla sonuna kadar haklısın böyle emrivaki hareketler beni çıldırtıyor herkesin özeli, rahatlığı var ama bazı insanlar bunu algılamak istemiyor sadece ve sadece keyiflerini düşünüyorlar o evde masraf olacakmış iş çıkacakmış umurları değil ha bi de memnun olmazlar sende çırpındığınla kalırsın allah sabır versin sakin olmaya çalış.bizim yazlık evimiz hersene teyzemleri davet etmek zorundayız zorundayız diyorum çağırmazsak dedikodu dedikodu üstüne çağırmadılar falan diye gelseler bir türlü gelmeseler bin türlü sonuç da orası ev ve işe ihtiyacı oluyor ama gel de anlat offff bıktım yaa

yazlıgı olanların kaderi bu galiba..bizde sattık mecburen. bıktık çunku...bende senı anlıyorum canım

bence çok haklısın dayı uzak bi akraba değil. Ben kalabalık bir ailede hatta sülalede büyüdüm. Amcamlar kuzenlerim akrabalarımın gelmesinden keyif alırım. Eşimin ailesinede öyle davranırım.Arkadaşlıktan ziyade akrabaya daha deger veren bir insanım. Ben gelen akrabalrı sevmesem bile eşim çok seviyorsa katlanırım onu üzmemek için. Aynı durumda ben olsam eşim istemese ben çok üzülürüm de kızarım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…