Eyvah! at kap Akraba :(

ne alaka kötülük, arkadaslarini taniyorsunda ondan, gelenleri tanimadigin icin stress yapiorsun, buda cok dogal:teselli:

eşinizin dayısı ve ailesi gelecek ne alaka yaaa dıdısısın dıdısı.. ben olsam bir bahane bulurdum kesin kabul etmezdim. birde çalışıyorsunuz siz yokken ne yapacaklar sizin evinizde hiç hoş değil.

Sadece evdeki alt yapı işleri olsa, bide tur rehberi olursunuz, her yere gitmek isterler, ayaklarınıza kara sular iner artık
moralini bozmak gibi olmasın gulkurusuukaydirigubbakcemile3

:içelim:

tabı canım her yaz 50 kere meryem ana, çeşme kuşadası görmeden yuklu hesaplar ödemeden rahat edemıyoz bız zemuszemusopuyorumnanaktan

korkma canım evlılık guzel bışey, burda evlılkten korkuyorum yazıyorsunuz yaa ben cok uzuluıyorum, sadece cok yumuşak yuzlu olmayın bızım gıbı..o zaman başınız agrımaz.

canım evlilik kocan, sen ve çocuğun varsa güzel tabi :) burada neler neler okuyorum, her gün kayınvalide geliyo kalıyo ona buna karışıyo. bir de ben ağzımı dilimi tutamayan bir insanım, düşüncesiz insanı kovmaktan beter edebilirim

her şeyi dozunda bırakmayı bilemiyor insanlar.

o zaman sen mutlu olsun, çunku deveye dıken, insana kötü knuşan yaranır kibarca :) hiç sıkılma, kendını ezdırme sakın. bu yolda devam :)) abartmadan tabi :)

arkadaşlarım canlarım benım valla gazımı aldınız ALLAH sizden razı olsun şeker gibi oldum gene :) artık yatayım yarın iş güç ve zor gunler benı beklıyor yarın kalabalık gıremem bu nedenle cevap yazmadım dostlarım kırılmayın işyerınden bakarım arada... hepınızı sevıyorummm

eşinizin dayısı ve ailesi gelecek ne alaka yaaa dıdısısın dıdısı.. ben olsam bir bahane bulurdum kesin kabul etmezdim. birde çalışıyorsunuz siz yokken ne yapacaklar sizin evinizde hiç hoş değil.

Dıdısının dıdısı mı??? Hayret yaa, dayı ne zaman dıdısının dıdısı oldu anlamadım. Dayı dediğiniz, sizin erkek kardeşiniz, çocuğunuzunda dayısıdır. Sizin gelininiz böyle düşünse ne yaparsınız. Arkadaşlar neden akrabalık ilişkilerimizi bu kadar soğuk tutuyoruz. İnanın bir arada olmak o kadar güzeldir ki. Bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.

canim madem oyle, bak sen de ne yap. kendine 1 senelik yaprak dolmasi sardirt. al guzelce yapraklari pazardan. getir aksam gelirken. yenge oh oh ben de biri gelse de su yapraklari sarsa diyordum de. aksama ben gelesiye biter heralde afiyetle yerim ben de gelecek sene. sizi anarim de.
biz gezecektik derse, yarin sararsiniz de.

manti bukturt. icli kofte yaptirt. tursu kurdurt. giciklik degil mi? is yapmaya mi geldik derse askolsun de, misafir gelince biz boyle mi diyoruz, hizmetci miyiz diyor muyuz de.

biraz klimalar calismasin. sular kesilsin.

cok fesatim ama madem yakin biri degil, madem emrivaki yapmis hic kusura bakmasin o zaman.

1-2 gun neyse. ben olsam hic gezdirmem. yoksa anlatirlar sneye baskalarina da otel olursunuz.

Gelen memnun kalmayacak ki bir daha terbiyesizlik edip gelmesin.

Kusara bakmayin beni anlamayani ben hic anlamam. herkes bir kendini bilioyor biz yabanci miyiz diyor. Esim bazen yazlik alalim diyor. asla aldirmam. kafa dinlemeye gidiyorsunuz guya millet bir kendini geliyor saniyor. aslinda her hafta dolup tasiyor ev haberleri yok.

Ya ben biraz rahat insanımdır. Kaynımın düğününde eşimin köyünden bir sürü akrabaları geldi, birçoğunu tanımıyordum bile. Evimi onların hizmetine verdim 1 hafta kaldılar. Hatta bir kısmı annemde kaldılar. Sonuçta ben hiç tanımadığım akrabalarımla tanıştım hemde koskocaman bir aile olduk. Bir de ben akrabalarımla birlikte olmayı severim, eşimin hiç görüşmediği akrabalarını bile bulup görüşmeye başladım. İnanın kötülük görmedim yaptıklarımdan. Tabi bu benim fikrim, genede siz bilirsiniz. Ama 19 yılı devirmiş bir evlilikte 19 yılın her günü aynı şeyi yaptım hala da yaparım. Bırakın eşimin akrabalarını, eltimin akrabalarıyla bile kaynaştırdım aileyi. Bir sorun olduğunda çevrenizde size destek olabilecek insanların olmasının güzelliğini anlatamam size.
Tabiki karar sizin. Ben tecrübelerimi yazıyorum buraya.

gerilmekte haklısın cnm ya..
haberli gelen herkesin başımın üstünde yeri vardır..
burcumunda getirdği bir özellik olsa gerek çok planlı bir insanımdır ..
evhanımı olduğum halde ertesi günün planını yapmadan uyuyamam..
olaki planımı bozan bişi oluncada aşırı strese giriyorum sen gibi
keşke geniş olabilsek biraz ..
umarım size yanlış tanıtmışlardır ..
belkide iyi anlaşırsınız ve umarım ki çok fazla kalmazlar..
sizde hergün eve yorgun gelin belki halinize acır fazla kalmazlar ..
ay ebndemi kötüyüm ne :kedi:

:bbo::1shok:

çüşş diyoorum kusura bakmayın....

madem daha önceden görmeediniz çok fazla rahat ettirmeyin sizde..
aşırı ilgili ve samimi olmayın da aman çabuk kurtulun..:)kafamçokkarıştı

çok zor.. bence alabiliyosanız 2 gün izin alın. onlara da diyin sizin için bir günlük de izin aldım diye.. yani bir gün kalın gidin diye gizli mesajı alsınlar:):Saruboceq:

Yok canım yok, bazı insanların gerçekten kafası çalışmıyor. Bizde de var öyle akrabalar. Ya zaten bütün gün işteyiz nasıl rahat edeceksin benim evimde kalmaya dimi. Gelene gelme denmez, azıcık o insanın çekinmesi lazım,

çok abartmışsın madem rahatsız oluyorsunuz neden olur dediniz müsait değiliz deseydiniz. ayıp çamaşırlarımı komşuya verdim demişsin yahu bunlar dolaplarınıda karıştıracak değillerya hem karıştırırlarsada kendileri utansınlar neden sen utanıyorsun. dövmene gelince sen istemişsin yaptırmışsın onlar ne karışırlar yahu. ya çok kaptırmayın kendinizi böyle şeylere relax olmaya çalışın biraz sizi sevdikleri için geliyorlar. keşke benim eşimin aileside bu kadar düşünseler daha kapımızı açmadılar neden mi kıskançlıklarından. kendi evleri yokya bizim evimizi kıskanıyorlar. siz keyfinize bakın ne kadar rahat olursanız o k adar güzel geçer günler.

gerilmekte haklısın canım.ben de hiç hoşlanmam.habersiz misafirden hele de kalmalı geleceklerini son dakika söyleyecek ben yokuz derim valla :)) ama çalışıyorsak ve de ev de değilsek kabul etmezdim,haftaya gelin derdim.ben böyleyim napayım.herkesin yapısı farklı tabii.benim kaynanam öyle.her an herkes gelebilir.kasılıyorum onlardayken acaba çat kapı kim gelecek diye.hiç çekniceleri yok onlar da zırt pırt giderler kalırlar.yapıyla ilgili sanırım ben yapamam bu şekilde.

yanlış okudunuz sanırım eşimin dayısı ve ailesi demiş. eş dayısı biraz dıdı oluyorlmaz:lmaz:

ben nefret ediyorum böyle pat diye gelenlerden.belki çok yorgunum,belki evim dağınık,belki o aralar misafire ikram edecek bişeyim yok evde ve almayada durumum yok o aralar,yada belki başka bi program yaptım,izne çıktım ve eşimle geçirmek istiyorum,belkide tatile gidicem.hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden vallahi,dayı değil annem babam dahi olsa önceden arayıp müsaitmisiniz bi programın varmı diye sorulmasından yanayım.yoksa istesemde iyi davranamam ben

off saygısız, düşüncesin insanlara sinir oluyorum yaaa
insan düşünür değil mi
müsaitler mi, bizi ağırlayabilecek durumları var mı
hem son anda mı haber verilirmiş.

cok gicik bir durum..evinde gizli seyler varsa iyice sakla yada birine emanet etbende cok tedirgin olurum evimde gün boyun yanliz birileri konakliyor...kendi evleri gibi...düsncesiz insanlar iste böyle olur demekki hic basima gelmedi ama olursa bende sinir olurum...banada pazar günü komsularim ariyordu kisin aksama müsaitmisiniz diye ya pazar pazar ne isin var..evimde hazirligim varmi marketler kapali düsüncesizleri hic sevmemm

yanlış okudunuz sanırım eşimin dayısı ve ailesi demiş. eş dayısı biraz dıdı oluyorlmaz:lmaz:

Yanlış okumadım canım, eşinizin dayısı sizin dıdınız olabilir ama eşinizin dayısıdır. Sizin dayınız neyse eşinizin de dayısı aynıdır.
Eşlerin akrabaları diğer tarafa dıdının dıdısı gelecekse, akraba ilişkilerini kökten bitirelim o zaman.
Ama galiba ben gerçekten anormal bir insanım. Okuduğum yorumlara bakarsam anormal olduğum kesinleşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…