F
forga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gulkurusuu
-
dogru dıyorsun bır de o sorun var yerlerde yataklar falan, hiç sevmedıgım şeyler bunlar ama mıllet rahatsız olmuyor. ya aslında ardaşlarımız geldıgınde heryer yatak bıraz öz eleştri yapayım kendıme, tanımadıgım için bıraz naletlık yapıom. arkadşalar gelınce muhabbet kırla oluyor bana koymuyor ...ne kötuyumm(
Sadece evdeki alt yapı işleri olsa, bide tur rehberi olursunuz, her yere gitmek isterler, ayaklarınıza kara sular iner artık
moralini bozmak gibi olmasın gulkurusuukaydirigubbakcemile3
korkma canım evlılık guzel bışey, burda evlılkten korkuyorum yazıyorsunuz yaa ben cok uzuluıyorum, sadece cok yumuşak yuzlu olmayın bızım gıbı..o zaman başınız agrımaz.
canım evlilik kocan, sen ve çocuğun varsa güzel tabi :) burada neler neler okuyorum, her gün kayınvalide geliyo kalıyo ona buna karışıyo. bir de ben ağzımı dilimi tutamayan bir insanım, düşüncesiz insanı kovmaktan beter edebilirim
her şeyi dozunda bırakmayı bilemiyor insanlar.
eşinizin dayısı ve ailesi gelecek ne alaka yaaa dıdısısın dıdısı.. ben olsam bir bahane bulurdum kesin kabul etmezdim. birde çalışıyorsunuz siz yokken ne yapacaklar sizin evinizde hiç hoş değil.
:) iyi nıyetınız bana iyi geldi :) sevgıler. bıze gelen mısafır çok olur ama gelenlere nazımız hep geçtı bunlar cok sert ve tutucu bu benı bıraz daha sıkıyor,bır de ıkımızde tanımıyoruz dogru duzgun. siz olsanız hıç tanımadıgınız ınsanlar sız evde yokken cirit atıyorsa gerılmezmısınız? abartmadıgımı duşunuyorum ama belkı de sız haklısınız
:bbo::1shok:ya ben de bunu anlamıyorum bız çalışıyoruz ınsan çekınır öyle degıl mı? ev boş bende gergnım artık tum ayıp çamaşırlarımı komşuma verdım bazı gızlı cdlerımızı ve geçmış aşk mektuplarımızı hertulu özelımızı komşuma kılıtlı sandıkta verdım. komşum çok yakınım bu nedenle ona guvenıyorum eşimde bende acayıp gergınız şuan arkadaşlar. birde gelenleri daha önce hıç görmnedım dugunumuze de gelmedıler, takı takmadılar, eşim bıle en son 13 yaşında görmuşşş....rezıllık
Dıdısının dıdısı mı??? Hayret yaa, dayı ne zaman dıdısının dıdısı oldu anlamadım. Dayı dediğiniz, sizin erkek kardeşiniz, çocuğunuzunda dayısıdır. Sizin gelininiz böyle düşünse ne yaparsınız. Arkadaşlar neden akrabalık ilişkilerimizi bu kadar soğuk tutuyoruz. İnanın bir arada olmak o kadar güzeldir ki. Bu kadar ön yargılı olmayın lütfen.
yanlış okudunuz sanırım eşimin dayısı ve ailesi demiş. eş dayısı biraz dıdı oluyorlmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?