Eyvah! at kap Akraba :(

sevgılı arkadaşım sanırım sızın derdınız moral için konuşmak degıl ama kımseyle kavga etmem arkadaşlarım çok ıyı bılır,konu asla ıstegın noktaya gelmeyecek bılesın

valla şaka maka, ben çat kapı çaya gelene bile sinir olurum, yatıya gelecek olan en azından bi hafta öncesinden haber vermeli, hasta olursun, başka planın olur vs... vs...
ayrıca konuşacak konu bulmakta ayrı dert malesef

sevgılı arkadaşım sanırım sızın derdınız moral için konuşmak degıl ama kımseyle kjavga etmem arkadaşlarım çok ıyı bılır,konu asla ıstegın noktaya gelmeyecek bılesın

canim bende kavga amacli yazmiyorum haklisin bi anda kendini stress yapmisin ama bosyere simdiden kendini stresse sokma gelene gelmede diyemezsin bana sadece tutucu demen tuhaf geldi

Bizi ailemiz çok ince yetiştirmiş.Kimseyi rahatsız etmeyiz.
Annem gidip gelinini bile rahatsız etmez.Çalışıyor ben ne yapayım ,neden rahatsız edeyim ,der.
Keşke herkes biraz incelikten nasibini alsa.:umursamaz:

dogru söyluyorsun canım. daha 10 gun önce mısafır agırladım 2 hafta sanırım sabrım tukendı artık aglamaya başladım haberı alınca. ama şimdı daha ıyıyım, şu işlerı halledınce durumu kabullendım saklanılacaklar bıttı bır tek dövme kaldı.

canim bende kavga amacli yazmiyorum haklisin bi anda kendini stress yapmisin ama bosyere simdiden kendini stresse sokma gelene gelmede diyemezsin bana sadece tutucu demen tuhaf geldi

sagol canım teşekkur edrım moral ıçın, öyle olduklarını bılıyorum geçmiş olaylardan.

Bizi ailemiz çok ince yetiştirmiş.Kimseyi rahatsız etmeyiz.
Annem gidip gelinini bile rahatsız etmez.Çalışıyor ben ne yapayım ,neden rahatsız edeyim ,der.
Keşke herkes biraz incelikten nasibini alsa.:umursamaz:

küçüklüğümden berı sadece dugun dernek olursa yatılı kaldık bırınde ama evımız her daim doluydu, ne yazık kı artık sınırlerım cok bozuk bu konudan. ama daha ıyıyım suan sagolun

aman diyeyim siz yazlık falan almayın o zamankaydirigubbakcemile3

vardı sattık babam devmulk aldı heryıl başka bır nokta adam kafayı dınledı. her aksam mangal yanardı canım annem mutfaktan cıkamazdı. sıtkım sıyrıldı artık amannn neyse bı daha karar verdık eşimle evde yokuz gıbı yalanlarla savıştırcaz. nasılsa kımseye yaranılmıyor.

küçüklüğümden berı sadece dugun dernek olursa yatılı kaldık bırınde ama evımız her daim doluydu, ne yazık kı artık sınırlerım cok bozuk bu konudan. ama daha ıyıyım suan sagolun
Anlayabiliyorum,çok zor.Yaz günü düşünsenize bu sıcakta gircek yıkancaklar cıp cıp,wc kullanılcak.Ben katlanamam öyle banyoyu kullansınlar etsinler.Kimi çamaşır bile yıkıyormuş.Makineme yabancı birinin çamaşırlarını koymak istemem.Siz evde yoksunuz şartınız şurtunuz ,düzeniniz bozulacak kısacası.Resmen tatil yapmaya,eğlenmeye geliyorlar.Bunun elle tutulacak bir yanı yok.Yerden göğe kadar haklısınız.

geçmişin getırılerı artık benı tahammulsuz yaptı canım, yıllardı karşılıksız hızmet ettık ailemle şimdı aynı kader bende devam edıyor. kımse gıderken bızde beklerız demıyor bıle. kaşıma gözume dertleşmeye özlem gıdermeye kısaca benı görmeye gelmıyorlar bu daha uzucu. ıyı kı burası var kımseye anlamadım bu sorunu ılk defa dıle getırıyorum, anneme söylesem doluyor,eşime dıyemem kırılır, kendı akrabalarım gelınce o susuyor ben uzuluyorum. mıllet ne meraklı başkasına yıgılmaya ayıp valla.

Ben de olsam kızardım yaa, sevdiğiniz iyi anlaştığınız insanlar çat kapı gelebilir tamam ama siz doğru düzgün tanımıyorsunuz bile gelen insanları, öyle davetsiz tatile mi gidilirmiş ya, ne kadar ayıp. Çalışmıyor da olsan da fikrim değişmezdi ama özellikle de çalışan bir kadının evine ne amaçla tatile gidilir, biz hiç böyle şeyler görmedik, neyse gaz vermiş gibi hissettim kendimi.
Artık yapacak birşey yok, gelen misafire istenmediğini hissettirmek de olmaz, en iyi şekilde ağırlayacaksın mecburen, dilerim başına ilk ve son kez gelmiş olur bu durum..

of of bende olsam stress yapardim valla, ama en güzel sekilde agirlayabilmek icin yapardim, sonucta rahatsiz ediyor bu stress beni, bu yüzden yatili misafiri pek istemem:kedi:

sende üzülme canim dur hele bi gelsinlerde, belkida rahatsizlik vermez anlayisli insanlardirkaydirigubbakcemile5

ya gecen sene teyzemin oglunda kaldik bir gece annem ben kizkardesim, annemle kardesim beni kalmaya ikna edene kadar baya dil döktüler, cekiniyorum iste kimseyi rahatsiz etmek istemiyorum

1 sene filan oluyor, esimin dayisinin uzaktan bir akrabasi bir kiz buraya mastir yapmaya gelmis, dayisinda kalmak istemis, dayisida bizi aradi benim hanim istemiyor sizde kalsin dedi..:1shok:
ben tanimiyorum kizi, esime sordum sen taniyormusun oda hic görmemis kizi, bu yüzden kabul etmedik, gerci yatabilecegi müsait bir yerimizde yoktu, yani istesekte kabul edemezdik, eski oturdugumuz ev bir yatak odasi bir salon, yatakodasinda esimle ben, salondada oglum yatiyor, kizi nereye yatiracaktikifisfisfis

yok canım bende o gaz yeterınce var zaten :) ılk degıl ama son olacak emınız artık. bızden bu kadar :)))

valla okurken sinir oldum sırf bu yüzden evlenmekten korkuyorum. en nefret ettiğim şey çat kapı misafirdir. üstelik yatıya... aman allahım ne düşüncesizlik, bunların evi barkı yok mu? bizim teyzemin kuşadasına süper yazlığı var ama sırf ayıp olmasın diye gitmiyorum çağırdıkları halde. o kadar işle güçle uğraşıyo kadın bi de bizim kahrımızı mı çeksin

dogru dıyorsun bır de o sorun var yerlerde yataklar falan, hiç sevmedıgım şeyler bunlar ama mıllet rahatsız olmuyor. ya aslında ardaşlarımız geldıgınde heryer yatak bıraz öz eleştri yapayım kendıme, tanımadıgım için bıraz naletlık yapıom. arkadşalar gelınce muhabbet kırla oluyor bana koymuyor ...ne kötuyumm (

yha çalışıyormuşsunuz birde... gerçekten zor olur sizin için... onlarında biraz anlayışlı olmaları lazım.. kendimden bliyorum insan işten gelince direk yemeğini yiyip dinlenmek istiyor değilki misafire hizmet etmek.. inşallah yaptıklarınızın kıymetini bilen birleridir..bu arada bizdede çocuk misafir var ben öylesine dahada bi uyuz oluyorum annesi yok çocuk bizde .. ne yer ne içer hiç düşünmiyor anneleride sırf çocuktan bıkmış diye başından atmaya çalışıyor...allah sabırlar versin kolay gelsin ne diyelim...

Sadece evdeki alt yapı işleri olsa, bide tur rehberi olursunuz, her yere gitmek isterler, ayaklarınıza kara sular iner artık
moralini bozmak gibi olmasın gulkurusuukaydirigubbakcemile3

korkma canım evlılık guzel bışey, burda evlılkten korkuyorum yazıyorsunuz yaa ben cok uzuluıyorum, sadece cok yumuşak yuzlu olmayın bızım gıbı..o zaman başınız agrımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…