Sagol cnm tesekkur ederimAaa , hayırlı olsun yeni bebişin
Bu bebeklerle uyumak yeni cikti heralde ya , eskiden de var mıydı?
Ben doğmuşum bırakmışlar ablamla yaşadığım odaya, beşigimde büyümüşüm. Gayet de güvenli bağlanıyorum,güvenli ayrılıyorum. Bir zararını görmedim
Erken yaşta çocuk sahibi olmanın zararlarıArkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Kapiya koyO gelsede bu sefer de küçük ayakta oluyo mübarek evdekiler hacı yatmaz onuda uyutamıyoruz ki
Kesinlikle şimdi etrafımda yeni evli çiftlere tavsiyem sakın hemen çocuk yapmayın olduErken yaşta çocuk sahibi olmanın zararları
Kafamda var ufak bir kaçamakArada şehir içi de olsa bir yerlere gidin. Siz ayarlayın bunu…
Aynen öyle küçük beyimiz benden ayrı yatmıyor yatarsa da geceleri çok sık uyanıyor yokluğumu hissedercesine evt eşimle ayrı odalarda kalmamız işi zorlaştıran kısım aslında arada bir odalar birleşince ister istemez onlarda bu durumu anlar diye gecenin kaçına kadar bekliyoruz uyusunlar diye ama onlarda uyku yok bizde de artık tahammül kalmıyor e sağ olsunlar onlardan önce biz uyumak zorunda kalıyoruzsorun burada ya
odalarında birlikte uyumuyorlar ki ayrı yatıyorlarmış ---->neden? anne küçük oğlanla birlikte mi yatıyor acaba?
birlikte odaya geçseler kızlar bunun ekstra bir durum olduğunu anlar...aslında temel sorunları bu gibi duruyor.
birlikte uyumaya başlasalar tekrar tüm sorunları otomatik çözmüş olurlar aslında...
Sanırım bu hatayı en baştan kendim yaptım oda yaptık ama yanımda yatırdım hep ya bişey olursa diye şimdide ayrı yatmıyor gece kalkıp ağlıyorBence çocukla yatmayın.Emziriyorsanız en fazla 2 sene.Sonra ayırmanız gerekmez mi?Oyun odasını ona verirsiniz.Siz tekrar aynı odaya geçersiniz.
Evt malesef eşim yatak odasında biz küçük beyle salonda yani birlikte 3 yıl oldu yatmayalı bazı günler hariçBenimkiler de sorar bazen anne bi yere mi gidiyorsun niye süslendin diye.güzel görünmek istedim kızım derimbi de neden ayrı uyuyorsunuz ki?ayrı odalarda mı?
Konu sahibi sevgili Yengeç’in ayrıntılı anlatım ve üstün telkinleriyle,burada ki kadınların önerileriyle umarım bir sonuca ulaşırsınız.Daha ayrıntılı olayı anlatırsak banlanabiliriz.Nasıl olduğunu unutmadığınızı varsayıyoruz.(2+kazan dibi)
Güncelleme yaparsanız seviniriz.
Mesele çığlık değil canım onu ben çocuklar olmasa da yapmam konu komşu duyar diye konu başka sen istersen tekrar okuKardeş işinizi sessiz halledemiyor musunuz? İlla çığlık atmaya gerek yok ki
Mesele çığlık değil canım onu ben çocuklar olmasa da yapmam konu komşu duyar diye konu başka sen istersen tekrar okuKardeş işinizi sessiz halledemiyor musunuz? İlla çığlık atmaya gerek yok ki
Sanırım bir çok kişinin de önerisiyle ben bir şekilde odama geri dönüş yapmam gerek yoksa bu işin çözümü yok gibiBir akşam otururken artık kardeşiniz büyüdü bir telsiz alıp odasına koyacağız ve odasında uyuyacak.Ben de rahatça yatağımda yatacağım filan diye açın konuyu.Ufaklık gece ağladigında yanına gidin tabiiki ama uykuya dalınca tekrar yatağınıza dönün.O da bir sure sonra alışır.Odanızın kapısını kapalı tutun.Aslinda en güzeli sabah erken saatler çünkü gencler o saatlerde çok dalgın uykuda oluyorlar.
Sabah o saatte eşim işe gitmek için kalkıyor o saatte beni değil dünyayı gözü görmezSabah erken kalkıp sevmişseniz? 6ya 6.30a alarm kurup. Sonrasında duş alıp güne başlarken dikkat çekmez. Benim annem babam 54 yaşındalar. Karşılıklı oturuyoruz. Ben anlıyorum birlikte olduklarını. Yani çok saklansa da insanım mutluluk halinden bile belli olur bence. Çok da takmayın.
Aynenbence sizin sorurunuz bu
normalde birlikte uyumuyorsanız tabii ki gece aynı odaya gidince kızlar durumu anlar
Aha bu korkuyla bebe yapamıyorumKafamda var ufak bir kaçamak
Konu başka derken hangisi?Mesele çığlık değil canım onu ben çocuklar olmasa da yapmam konu komşu duyar diye konu başka sen istersen tekrar oku
Çocuklar anne babalarının birbirini sevdiğini görmek ister bu yüzden sizin anne babanızı el ele görmemeniz hiç iyi bir şey değil, çocukların yanında sarılınır, el ele tutuşulur, öpüşülür (french demiyorum yani öpücük), bunlar çocukları kötü etkilemez. Bir de kızların geç yatma vb. konusu muhtemelen cinsellik dışında da ebeveyn olarak hoşunuza gitmiyordur. Siz kendinizi onlara göre ayarladıkça onlar kafalarına göre takılırlar oysa o evde 5 insan yaşıyorsunuz, herkes birbirine uyum sağlamalı, dikkat etmeli. Boşverin, gidin odanıza, içinizden geleni yapın. Çocukların yanında sevişseniz büyük bir ihmal olur ama yetişkin evli insanlarsınız, odanızda istediğiniz zaman istediğinizi yapabilirsiniz, 16-18 yaşındaki çocuklar size saygı duyup alan tanımayı öğrenmek zorunda. Onlara bir açıklama ya da cinselliksiz bir ev borçlu değilsiniz, ister banyoya gidersiniz ister sevişirsiniz. Böyle habire dışarıyı düşünerek hareket etmek, kendinizi habire baskılamak, başkalarını kendinizden önce düşünmek sağlıklı olmaz. Çekinecek bir şey yok.Hiç olmuyor demedim zaten zor oluyor ve zaman aşımına uğruyor yani ayda bir yada ne bileyim bazen onuda aşıyor 2 ayda bir ancak bu konu benim için sorun değil ama erkekler bu konuda çok da anlayışlı olmaya biliyorlar ayrıca evt 35 yaşında anneliği 3.kez tattım şükürler olsun ama aktiflik pasiflikle alakalı bir durum değil bu evliliğin temelini cinsellik oluşturuyor bizde dünyaya nasıl geldiğimizi biliyorduk ergen dönemlerimizde ama ben babamla annemi bir kez olsun el ele tutusurken bile görmedim
Ee utanacak ne var? Yetişkin kadınsınız, tabi ki bunları yapacaksınız. Çocuklar size takılıyor, muhtemelen süslenmeniz hoşlarına gidiyordur, tatlı bence böyle demeleri. Babalarıyla birbirinize sevgi göstermeniz, özenmeniz de onları rahatsız etmez. Biliyor olsunlar, kapıyı açıp sizi görmedikleri sürece o tarz bilgilerin hiçbir önemi yok kiZaten bütün sorun da o yani artık herşeyi biliyor olmaları ve en ufacık bir şeyden anlam mana cikarmalari yani makyaj yapsam anne hayırdırrrr işte üzerime güzel bir şey giysemm nereye gidiyoruzlar bilmem ne bunlarda beni çekiyor ister istemez
Bu çocuk 18 yaşına dek sizinle yatamayacağına (ve yatmaması gerektiğine) göre şimdi ayırın odaları, onu kendi yatağında uyuturken biraz yanına yatarsınız, sonra yavaş yavaş kendi kendine uyumayı da alışır, ağlarsa da ağlar da susar da yani çocuk bu. Sizinle yatması, yalnız uyanınca ağlaması vb çocuk için iyi değil. Ne kadar erken bırakırsanız o kadar iyi.Evt malesef eşim yatak odasında biz küçük beyle salonda yani birlikte 3 yıl oldu yatmayalı bazı günler hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?