Benimkiler de sorar bazen anne bi yere mi gidiyorsun niye süslendin diye.güzel görünmek istedim kızım derimZaten bütün sorun da o yani artık herşeyi biliyor olmaları ve en ufacık bir şeyden anlam mana cikarmalari yani makyaj yapsam anne hayırdırrrr işte üzerime güzel bir şey giysemm nereye gidiyoruzlar bilmem ne bunlarda beni çekiyor ister istemez
Çok özür dilerim nasıl anlıyorsunuz?Sabah erken kalkıp sevmişseniz? 6ya 6.30a alarm kurup. Sonrasında duş alıp güne başlarken dikkat çekmez. Benim annem babam 54 yaşındalar. Karşılıklı oturuyoruz. Ben anlıyorum birlikte olduklarını. Yani çok saklansa da insanım mutluluk halinden bile belli olur bence. Çok da takmayın.
Yani telâşlarından ikisinin peşpeşe duşa girmesinden(normalde babam hep sabah duş alir, annem gece) Normalde didişirler 2 3 saat sütliman olmalarından. Hatta bazen biz de çocuklardan ihmal ediyoruz birbirimizi eşime kızıyorum anam babam daha çok sevişiyor bizim içimiz ölmüş diyeÇok özür dilerim nasıl anlıyorsunuz?
Komşuları ne yapicaz müzik açıncases konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken
18 yaşında olana para veririm. 16 yı ds yanına alıp sinemaya gitsin. Küçüğü uyutuppppp.Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Yani telâşlarından ikisinin peşpeşe duşa girmesinden(normalde babam hep sabah duş alir, annem gece) Normalde didişirler 2 3 saat sütliman olmalarından. Hatta bazen biz de çocuklardan ihmal ediyoruz birbirimizi eşime kızıyorum anam babam daha çok sevişiyor bizim içimiz ölmüş diye
Bazen kendi sesimi duyunca acayip düşüyorum ya, kendi kendimi libido killer buluyorum.
Ben çığırsam ortada sevişme neyin kalmaz,işi bırakır gülmeye başlarız
Ayri yatmayin. O nedir öyle? Sebep ne ayri yatmaniz icin?Komşuları ne yapicaz müzik açıncases konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken
1 kalemde butun derde deva oldun masallahBirkaç seneye okul kazanır giderler ev size kalırkonuya gelince yatağınız mi ses çıkartıyor? Eğer yatakta sorun varsa ayakların altına minik kare haliflexler var ya onlardan koyun,böylece sallanmaz. Sallanirsa duvara vurmasin diye şöyle birkac santim çekin, duvarla temas etmesin. Onun dışında kilitlenen kapiysa biraz belli olur ama bütçeniz varsa tüm kapılara amrrikan kapı kilidi taktırın, minik bir çitla kapı kitleme işini de halledersiniz:)
Onun dışında sessiz sedasız işinizi görün:))
Gece ikide üçte banyoya gitmek de olayı belli edebilir, o yüzden sabahı bekleyin,sabah duşu alın
Böylece sorun çözülür bence.
Arasıra da uslu olurlarsa kuzenlerine göndereceğinizi söyleyin, salın ablaniza kardeşinize, rahat edin :))
Çok horlayınca ben yastığı alıp koltuğa kaçıyorum.:)Ayri yatmayin. O nedir öyle? Sebep ne ayri yatmaniz icin?
Neden ayri odalarda takiliyosunuz onu anlamadimKomşuları ne yapicaz müzik açıncases konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken
Çözüm insaniyimdir1 kalemde butun derde deva oldun masallah
Aslinda yetismedende degil siz kendinizi oyle kodlamisinizSanırım nasıl yetisirsek o şekilde aktarma yapıyoruz çocuklarımıza tabularımızı yikamiyoruz ne kadar haklısınız anne ve babanın birbirine olan sevgisi ve ilgisini örnek alacaklar biz bu konuda biraz kasıyoruz kendimizi
Ya benim ufaklikda bizim odada kaliyo kendi yatagi var bazen yanimiza geldigide oluyo ama yatagi var sonucta.Çözüm insaniyimdir
iki insan istesin her şartta her yerde ne fındıklar kırar ya. Yatak gıcırdasa sandalyeye geçilir, demokraside çareler tükenmez.
Sanki adam uzun metrajlı film çekiyor yani yirmi yıllık evliikte kırk yaşında kocayla saatlerde sevisilecek hali yok ya (o da olur ama , dar zaman için) doyumluk olmasa da tadımlık iki fikfik yapıverir insan kaşla göz arasında.
Bence konu sahibinin adamla oynasmakta gözü yok.
İlk olarak bebeği odadan göndermeli, kocasını yanına almalı. Bebek de bebek olsa, yakında ilkokula başlayacak:) çok acil yatak taşıma işlemini halletse hiç sorun kalmayacak
Aaa , hayırlı olsun yeni bebişinYa benim ufaklikda bizim odada kaliyo kendi yatagi var bazen yanimiza geldigide oluyo ama yatagi var sonucta.
Hatta daha karnima duseli 4 hafta olmamis bebek geliyo diye 3 veya 4+1 bakiyoruz ki herkes bi odaya gecer yayilir. Ben omur boyu bu ufaklikla ayni odayi paylasmak zorundamiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?