Eyvah çocuklar büyüdü

Benimkiler de sorar bazen anne bi yere mi gidiyorsun niye süslendin diye.güzel görünmek istedim kızım derimbi de neden ayrı uyuyorsunuz ki?ayrı odalarda mı?

Bir akşam otururken artık kardeşiniz büyüdü bir telsiz alıp odasına koyacağız ve odasında uyuyacak.Ben de rahatça yatağımda yatacağım filan diye açın konuyu.Ufaklık gece ağladigında yanına gidin tabiiki ama uykuya dalınca tekrar yatağınıza dönün.O da bir sure sonra alışır.Odanızın kapısını kapalı tutun.Aslinda en güzeli sabah erken saatler çünkü gencler o saatlerde çok dalgın uykuda oluyorlar.

Sabah erken kalkıp sevmişseniz? 6ya 6.30a alarm kurup. Sonrasında duş alıp güne başlarken dikkat çekmez. Benim annem babam 54 yaşındalar. Karşılıklı oturuyoruz. Ben anlıyorum birlikte olduklarını. Yani çok saklansa da insanım mutluluk halinden bile belli olur bence. Çok da takmayın.

Çok özür dilerim nasıl anlıyorsunuz?

Biz biraz beraber vakit geciricez diyip odanıza geçin ne olucak ki? Küçük yaş cocuklara da anne baba vakti yapicaz diyenler oluyormuş benim çocuğum olmadığından bilmiyorum ama annem babam odaya kapaniyo diye psikolojim hiç bozulmadı yani:)

Çok özür dilerim nasıl anlıyorsunuz?
Yani telâşlarından ikisinin peşpeşe duşa girmesinden(normalde babam hep sabah duş alir, annem gece) Normalde didişirler 2 3 saat sütliman olmalarından. Hatta bazen biz de çocuklardan ihmal ediyoruz birbirimizi eşime kızıyorum anam babam daha çok sevişiyor bizim içimiz ölmüş diye

18 yaşında olana para veririm. 16 yı ds yanına alıp sinemaya gitsin. Küçüğü uyutuppppp.

Bizim de büyüğü kursa bırakıyorum eve gelip küçüğü uyutuyorum akraba anneanne babaanne varsa büyük ikisini tatillerde falan yollayın. Bizim büyük bazen anne anneye gidiyor.

Bak diyorum sen yine anneanneni çok ihmal ettin üzülür kadın git akşam orda kal.

Vallahi kaçak Gökçek bizimde. Ama arkadaşlarım dan böyle durumlara ev içinde tanık olan öyle çok kişi duydum ki en korktuğum şeylerden biri.

çocuklar onları nasıl yaptığınızı düşünüyor? Yani inleyip ortalığı ayağa kaldırmayacaksanız çocuklarınızda kusura bakmasın. Kendi odaları yok mu? Sizde kendi odanıza çekilin. hiç kimsenin hobisi yok mu? Biri gitsin kitap okusun, biri net izlesin. Sabahtan yatana kadar her dakika yan yana geçirmek zorunda değilsiniz. Onun dışında imkanınız varsa eşinizle kaçamak yapabilirsiniz. Ana-baba olmanız karı koca olmanıza engel değil.

Karşılıklı oturuyoruz diyince hani şu klasik komşudan gelen sesler gibi mi dedim acaba

1 kalemde butun derde deva oldun masallah

Komşuları ne yapicaz müzik açınca ses konusu değil zaten rahatsız eden odamızı birleştirmemiz onlar ayaktayken
Neden ayri odalarda takiliyosunuz onu anlamadim
Yani hadi iliski yok ama ayni yatak neden degil
Cocuklar anne babayi ayri odada yatmayi kodlamis tabikide tuhafina gider onlarinda
Benimde 13 yasinda kizim var herseyi biliyolar tabikide
Ama hic caktirmadan olup bitiyo

Asil ayri odalarda takilsak cocugun tuhafina gidiyo
Bence oncelik sizin derhal oda birlestirmeniz olmali

1 kalemde butun derde deva oldun masallah
Çözüm insaniyimdir
iki insan istesin her şartta her yerde ne fındıklar kırar ya. Yatak gıcırdasa sandalyeye geçilir, demokraside çareler tükenmez.
Sanki adam uzun metrajlı film çekiyor yani yirmi yıllık evliikte kırk yaşında kocayla saatlerde sevisilecek hali yok ya (o da olur ama , dar zaman için) doyumluk olmasa da tadımlık iki fikfik yapıverir insan kaşla göz arasında.
Bence konu sahibinin adamla oynasmakta gözü yok.
İlk olarak bebeği odadan göndermeli, kocasını yanına almalı. Bebek de bebek olsa, yakında ilkokula başlayacak:) çok acil yatak taşıma işlemini halletse hiç sorun kalmayacak

Aslinda yetismedende degil siz kendinizi oyle kodlamisiniz
Benim annem hep kavga ederdi annem haftanin 6 gunu surat asardi babamin hatalarindan dolayi babamda tınlamazdi
Bende aksine esime nolursa olsun surat asmayi hic sevmiyorum

Ya benim ufaklikda bizim odada kaliyo kendi yatagi var bazen yanimiza geldigide oluyo ama yatagi var sonucta.
Hatta daha karnima duseli 4 hafta olmamis bebek geliyo diye 3 veya 4+1 bakiyoruz ki herkes bi odaya gecer yayilir. Ben omur boyu bu ufaklikla ayni odayi paylasmak zorundamiyim

Aaa , hayırlı olsun yeni bebişin
Bu bebeklerle uyumak yeni cikti heralde ya , eskiden de var mıydı?
Ben doğmuşum bırakmışlar ablamla yaşadığım odaya, beşigimde büyümüşüm. Gayet de güvenli bağlanıyorum,güvenli ayrılıyorum. Bir zararını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…