Çok haklısınız aslında, aynı şekilde benim çocukluğum da öyle geçti filmlerde öpüşme sahnesinde kanal değiştirilirdi evde, peki bu doğrumu belki bizim zamanımızda öyleydi şimdi sokak başlarında bile böyle bir sahneye tanık olabiliyor çocuklar gençler ne bileyim belkide yaşın vermiş olduğu suçluluk ses konusunda bir sıkıntı yok zaten o zamanları çoktan geçtik gece kalkıp lavaboya giderken bile parmaklarımız ucunda neredeysekızım 4 yaşında ve bizi 9492828372 sefer birbirimizi dudaktan öperken gördü. kafasında anne ve babalar birbirini dudaktan öperler diye bir algı var. Bazen babası evden çıkarken önce onu sonra beni yanağımızdan öptüğünde annemi dudağından da öp diye kendi de söyler. Ben de ömrü hayatım boyunca kendi anne babamın el ele tutuştuğunu görmedim ve bu sağlıklı bir değil değil ki bence. Babam hele filmlerde öpüşme sahnesi olsa demediğini bırakmazdı iğrençler pisler mikroplar diye.
her şeyi açık yaşamayacaksınız tabii ki ama bir cinsel hayatınızın olduğunu zaten biliyorlar ben 16 yaşında iken annemlerin odasında bulduğum kondom paketlerini bayağı imcelemiştim ve aralarında bir şey yaşıyor olmaları el ele bile tututşmayan insanlar oldukları için bana bayağı itici gelmişti. sizin de olaylar 1 saat sürmüyor ise ne anlayacak ki çocuklar. odanıza Uyumaya geçtiğinizde 15 dk sessiz olabilirsiniz 3 çocukla sessiz olmaya şimdiye kadar öğrenmişsnizdir zaten
Evimiz 3+1 ama ebeveyn banyosu yok malesef kızların odasını yatak odasından salonun yanındaki odaya taşıdım mesele eşimle bizimde ayrı odalarda uyumamiz ben bizim ufaklık doğdu doğalı onla yatıyorum oda yatak odasında uyuyor.bir bebek odası boş evde orasida oyun alanı olduOdanız ayrı değil mi , neden bu kadar çekiniyorsunuz, eğer duş almaktan utanıyorsanız bu da çok saçma, odaniz size özel olmalı ve kapiniz kilitli olsun , ebeveyn banyosu varsa süper yani ..
Çocukla yatmanız hem çocuğun cinsel kimlik gelişimi ve psikolojisi için iyi değil hem de örnekte görüldüğü gibi karı koca ilişkisi için kötü. Önce bu düzeni değiştirmeniz gerekiyor evinizde normal bir düzen yok ki çocukların kafasında örnek aile tablosu canlansın da bir şey hayal etsinlerEvimiz 3+1 ama ebeveyn banyosu yok malesef kızların odasını yatak odasından salonun yanındaki odaya taşıdım mesele eşimle bizimde ayrı odalarda uyumamiz ben bizim ufaklık doğdu doğalı onla yatıyorum oda yatak odasında uyuyor.bir bebek odası boş evde orasida oyun alanı oldu
Bence bu yatak işini düzene sokmaya çalışınEvimiz 3+1 ama ebeveyn banyosu yok malesef kızların odasını yatak odasından salonun yanındaki odaya taşıdım mesele eşimle bizimde ayrı odalarda uyumamiz ben bizim ufaklık doğdu doğalı onla yatıyorum oda yatak odasında uyuyor.bir bebek odası boş evde orasida oyun alanı oldu
Yok iste kaybolmasin, siz aradaki bagi pekistirinAradaki bağ kayboluyor arkadaş gibi oluyorsun belli bir süre sonra herkez sadece üzerine düşen görevleri yerine getiriyor ve gün bitiyor böyle böyle günler aylar geçiyor farkında olmadan gençlik de gidiyor
Çok ses mi yapıyorsunuz o işi hallederken ? Sessiz sedasız hallediverin sizdeArkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Ya Allah rahmet eylesin ilkokul arkadaşımın dedesine, dedeyle anneanne 80 küsür yaşında koltukta sarılıp dizi izlerlerdi sahilde el ele yürümeye giderlerdi. Adam çiçek alırdı karısına gidip. Hep imrenerek bakardım gördükçeNeden ayrı yatıyorsunuz neden sadece beraber olmak için oda birleştiriyorsunuz? Şu forum da soka girmediğim gün yok vallakapı kapali olduktan sonra ses duyulmadıktan sonra ne olacak ki çok garip gerçekten? Ben hatırliyorm duşa girerdi annem babam duyardım ama garipsemezdim. Sizin ayrı yatmanız daha garip bence. Benim 60 yas anne bBam bile beraber yatıyor rahmetli dedem babaannem beraber yatardı 90 yaşinda
AradigimizOhooo bana bu kadar bahane bulan kocise fazlasini siraliyordur.
İstanbuldaysaniz bana getirin delikanliyi, benim de 2,5 yasinda uyumayan bir oglum var; oyalarim ben ikisini.
görecekler, duyacaklar korkusu tamam anlayacaklar korkusu bir garip geldi. 18 -16 yaşındaki kızlarınız kendilerini leyleklerin getirdiğine inanacek yaşta değildir. Elbet biliyorlar geceleri ne yaptığınızıYok yatak ses çıkarmıyor ama onlar ayaktayken biz rahatsız oluyoruz ve kendimizi veremiyoruz birde anlayacaklar korkusu var tabi işte lavaboya fln cikarlarsa duyarlarsa diye endişe ediyoruz yani ne bileyim ebeveyn olmak zor birde erken çocuk sahibi olmak galiba
Yatak odaniz yokmu ?? Çekilin odaniza.Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba burada henüz çok yeniyim ve inanın doğru yeremi yazıyorum onuda bilmiyorum amacım konu açmaktı ama henüz siteyi çok kavrayamadım sanırım herneyse gelelim konumuza ben 37 yaşında 3 çocuk sahibi ev hanımıyım sizlerden bir konuda yardım yada fikir almak istiyorum arkadaşlar biz çok erken çocuk sahibi olmamızdan dolayı 18 16 yaşlarında iki genc genç kıza sahibim 3 .Kazan dibi tabiri caizse eh çocuklar büyüdü ve bizim cinsel hayatımız bitme noktasında yani çocuklar olunca durum bayaa bir zorlaşıyor bu durumu nasıl idare etmem gerekiyor yani çok geç saatlerde yatıyorlar ki yatsalarda yattıklarından da emin olamıyorum çok geç saatlere kadar da biz kalamiyoruz yani eşim istesede çok kez onu durdurmak zorunda kalıyorum böyle oluncada uzaklaşıyoruz birbirimizden yani bu konuya henüz bir çare bulamadık lütfen yorumlarda saygı sınırları asilmasin ben bu konuda bilgi edinmek istiyorum
Ayip degilki her karı koca gibi odanıza gidebilirsiniz.Yok yatak ses çıkarmıyor ama onlar ayaktayken biz rahatsız oluyoruz ve kendimizi veremiyoruz birde anlayacaklar korkusu var tabi işte lavaboya fln cikarlarsa duyarlarsa diye endişe ediyoruz yani ne bileyim ebeveyn olmak zor birde erken çocuk sahibi olmak galiba
Belki çığırınca rahatlıyordurKardeş işinizi sessiz halledemiyor musunuz? İlla çığlık atmaya gerek yok ki
Belki çığırınca rahatlıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?