eyvah kaynanam geliyoooooo

eşimde öyle diyo sen annene git zaten ben tek olunca gelmez annem diyo.
hayatımda böyle ince hesaplar yapmayı sevmiyorum hiç.
güzelce hanım hanım otursa kahvemizi içsek sohbet etsek gezmeye çıksak
vakti zamanı gelincede biz ısrar etsek bile gitmesini bilse yük olmasa olmazmıydı sanki ...
eşim şuan yanımda görünüyor tamam ama ya eşimide doldurursa bana karşı diğer eltimde olduğu gibi
işte ben bundan korkuyorum

maşallah :nazar: eşine şaşırmadım desem yalan olur.
dolduracaktır emin ol
ağlayacak, durgu sömürüsü yapacak
hakkım helal olmasın diyecek ve eşin gaza gelecek.

ama inşallah olmaz

Allah sabır versin ne diyelim.. biz ev yerleştirme sırasında 5 gün bir arada kaldık da bana gına geldi ki kayınvalidem o kadar iyi niyetli bir insandır. ama fazla saf ve iyi niyetli olması bile bir süre sonra sıkıyor. kayınvalide ne de olsa anne gibi olmuyor ki.. bu arada bence sakın bırakıp da annenize gitmeyin. evi ona bırakıp mı gideceksiniz bir de.. olmaz öyle şey.. kimin evi olduğunu bilsin orasının. siz giderseniz iyice yerleşir benimser istediği gibi at koşturur söyleyeyim

beyaz meleği izledim tv de , anneler bi sürü çocuğu minicik evlere sığdırırda evlatlar bir ana babayı... diyordu şuan çok duygusalım :2::43:

maşallah :nazar: eşine şaşırmadım desem yalan olur.
dolduracaktır emin ol
ağlayacak, durgu sömürüsü yapacak
hakkım helal olmasın diyecek ve eşin gaza gelecek.

ama inşallah olmaz

Eşimle dört dörtlük tartışmasız evliliğimiz var diyemem elbetteki oluyo ama
söz konusu ailesinden veya annesinden gelicek bir laf olursa nişanlıyken dahi arkamda
yanımda durmasını hep bildi. hakkını yiyemem .
ama sonuçta bir arada kalınca birinde etkilenmese birinde etkilenecektir annesinde

Allah sabır versin ne diyelim.. biz ev yerleştirme sırasında 5 gün bir arada kaldık da bana gına geldi ki kayınvalidem o kadar iyi niyetli bir insandır. ama fazla saf ve iyi niyetli olması bile bir süre sonra sıkıyor. kayınvalide ne de olsa anne gibi olmuyor ki.. bu arada bence sakın bırakıp da annenize gitmeyin. evi ona bırakıp mı gideceksiniz bir de.. olmaz öyle şey.. kimin evi olduğunu bilsin orasının. siz giderseniz iyice yerleşir benimser istediği gibi at koşturur söyleyeyim

ben anneme gidersem gelmezki zaten çünkü yemek çamaşır bulaşık ütü
bunların hiçbirisini yapamaz . eşim ütü uzatır sabah uyandırır göze alamaz o kadar işi :9::9:

aylarca kalacağını ve evi olduğunu anlamadan önce kızıcaktım sana oğlunun evi tabi ki gelcek diye ama evi olduğu halde aylarca kalması gerçekten sizin acınızdan can sıkıcı bır durum. limon tadı vericektir ilaki bi zaman sonra allah sabır versin inşaallah kalmaz o kadar :)

kadın epey cahil vede yobaz ise işin zor anasına katlanacaksın , dua et her dair yanında değil

Nerde uyumlu iyi bi gelin görsem kaynanası manyak çıkıyo sizinkide o cinstenmiş. Allah kolaylık cersin ama bence evini bırakıp bir yere gitme sakın gelince de duruma göre tavrıno koy hiç çekinme.

madem eşinde sana annene gitmeni önermiş bence dinle eşini. bir aradayken sinirden ters bişey söylersin annesine yada daaha dolar eşine patlarsın daha büyük sorun yaşarsınız. sen çık git annene. oda aannesi geleceği zaman biletini çoktan almışsı annesine gitti bikaç hafta tatil yapıcak der.

Çok hanımefendi bir gelinsiniz, öncelikle tebrik edeyim. Yazdıklarınızı hayretle okudum. Ne demek gelip 10 ay kalmak?:53: Ölene kadar oğlumu yiyemeyecekler ne demek?:53: Biri bu kadına dur demeli, haddini bilmeli. Minicik bebeğiniz varmış, neden rahatınızı bozup 12 saatlik yere gidesiniz ki, sırf kv de kaçmak adına. Orası sizin eviniz ve o evin hanımı sizsiniz. Eşinizle konuşun, annesiyle konuşsun. Sanki kayınvalideli eve gelin gitmiş gibi olmuşsunuz. Peki ya sizin aileniz? Bu duruma müsade ediyorlar mı? "Biz kızımızı ayrı eve çıkardık, kv ile kalmakda ne demek damat?" demiyorlar mı? Tamam annesi, kimse onu atsın demiyorda kv lerde kp lerde sınırlarını bilsinler. Oğlumun evi diye her istediği saatte gelemezler. Allah yardımcın olsun, senin yerinde olsam evimi bırakıp gitmezdim. Eşin işteyken, hem bebeğine bakarsın hemde evin hükmünü sürersin, kv yide işe yemeğe karıştırmazsın, evde otursun boşver:34:

Canım allah yardımcın olsun,böyle insanlarla bir arada olmak çok zor,
bence şöyle yap , kayınvalidenın geleceği tarihe göre 1 ay sonrasına filan uçak bileti al annenler için,
kayınvalidene de önceden almıştım dersin , bir ay filan kalacağını belirt , sen giderken oda gitmek zorunda hisseder umuyorum kendimi

amanin kv kabusu kprimde benim gecen yil turkiyeye gitti 3 ayligina kv 1 haftada damatlarla papaz olmus bize geldi ilk cok acidim arkadasla parkdan geldim garip garip elinde valizi oturuyor esimle yeminle iceri girince acidim hosladim besledim sonra esimle atistik bir konu icin bu gelin istemiyor zannetti guya kizimin odasini benimsemis gitti aksam 5 gibi yatti dahada uzuldum gittim sevdigi yemekleri yaptim sonrada annecigim kalk bak sevdigin yemekleri yaptim dedim kalkti yedi kus pus sonra dedim bak sen geldin diye degil ara sira olur bizim tartismamiz evliligimizin tuzu biberi diyorum ben artik dedim sen bize aldirma burasi senin evin sayilir ne kadar istersen kal basimizin ustunde yerin var dedim laf pesin sanami sorcam oglumun evine gelirken dedi :53:sen kimsin dedi kimim dedim hazir bir cvpla oglumun parasini yiyen dis kapi mandali:53:ikinci sokkk asil bomba burda Sabah Sabah evde tencere tava gurultusuyle uyandim anne ne yapiyorsun dedim bugun pazar herkes uyuyor binada biraz sakin ol der demez kiz sen niye donlarini ters cikariyonda kirli sepetine atiyon hem niye o kadar cok donun var yazikkkkk oglusuma senin donlarina harciyor parayi desene tam saydim senin 10 tane onun 4 tane dedi:53:cocugum donsuz kalmis nerde gorulmus kadin milletinin 20 tane donu oldugu dedi:19: allahim tam bir kabusdu neyse kp geldi gitti varmi bunun esi benzeri piyasada bilmem seninkide boyleyse isin var canim yandinki yandin ama sakin annene gitme esini doldurasa getirebilir

Son düzenleme:
amanin kv kabusu kprimde benim gecen yil turkiyeye gitti 3 ayligina kv 1 haftada damatlarla papaz olmus bize geldi ilk cok acidim arkadasla parkdan geldim garip garip elinde valizi oturuyor esimle yeminle iceri girince acidim hosladim besledim sonra esimle atistik bir konu icin bu gelin istemiyor zannetti guya kizimin odasini benimsemis gitti aksam 5 gibi yatti dahada uzuldum gittim sevdigi yemekleri yaptim sonrada annecigim kalk bak sevdigin yemekleri yaptim dedim kalkti yedi kus pus sonra dedim bak sen geldin diye degil ara sira olur bizim tartismamiz evliligimizin tuzu biberi diyorum ben artik dedim sen bize aldirma burasi senin evin sayilir ne kadar istersen kal basimizin ustunde yerin var dedim laf pesin sanami sorcam oglumun evine gelirken dedi :53:sen kimsin dedi kimim dedim hazir bir cvpla oglumun parasini yiyen dis kapi mandali:53:ikinci sokkk asil bomba burda Sabah Sabah evde tencere tava gurultusuyle uyandim anne ne yapiyorsun dedim bugun pazar herkes uyuyor binada biraz sakin ol der demez kiz sen niye donlarini ters cikariyonda kirli sepetine atiyon hem niye o kadar cok donun var yazikkkkk oglusuma senin donlarina harciyor parayi desene tam saydim senin 10 tane onun 4 tane dedi:53:cocugum donsuz kalmis nerde gorulmus kadin milletinin 20 tane donu oldugu dedi:19: allahim tam bir kabusdu neyse kp geldi gitti varmi bunun esi benzeri piyasada bilmem seninkide boyleyse isin var canim yandinki yandin ama sakin annene gitme esini doldurasa getirebilir

böylesii ilk kez duydum kirli sepetinimi kurcalamış maşallah:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmez:)
koptum ama:)))) insanı katil eder o ne bea

kv lafını bile duyunca daralıyorum.
bizimkide şimdi oğlunu bile aramıyor. nasıl bir ana-baba evladını aramaz merak etmez. nasıl bir kindir ya bu.
allah ıslah etsin onlarıda bizide. kin nefret düşmanlık başka bir duygu taşımıyorlar sanki.
2 günlük dünya, ve dünyanın kanunu gereği elimize bakacaklar yaşlandıklarında, şimdi kalp kırmasalarda bizde onlara ihtiyaçları olduğunda bir tas su verirken zıkkım iç demesek :50:

Çok hanımefendi bir gelinsiniz, öncelikle tebrik edeyim. Yazdıklarınızı hayretle okudum. Ne demek gelip 10 ay kalmak?:53: Ölene kadar oğlumu yiyemeyecekler ne demek?:53: Biri bu kadına dur demeli, haddini bilmeli. Minicik bebeğiniz varmış, neden rahatınızı bozup 12 saatlik yere gidesiniz ki, sırf kv de kaçmak adına. Orası sizin eviniz ve o evin hanımı sizsiniz. Eşinizle konuşun, annesiyle konuşsun. Sanki kayınvalideli eve gelin gitmiş gibi olmuşsunuz. Peki ya sizin aileniz? Bu duruma müsade ediyorlar mı? "Biz kızımızı ayrı eve çıkardık, kv ile kalmakda ne demek damat?" demiyorlar mı? Tamam annesi, kimse onu atsın demiyorda kv lerde kp lerde sınırlarını bilsinler. Oğlumun evi diye her istediği saatte gelemezler. Allah yardımcın olsun, senin yerinde olsam evimi bırakıp gitmezdim. Eşin işteyken, hem bebeğine bakarsın hemde evin hükmünü sürersin, kv yide işe yemeğe karıştırmazsın, evde otursun boşver:34:

ne kadar güzel ifade etmişsiniz durumumu.
ailem kv deme laf arasında ima ediyorlar bu durumu. kv demde napıyım oğullarım gelinlerim bırakmıyor hayranlar bana diyo :53:
annem ben olsam ne olursa olsun rahat edemezdim diyor kv dem oğlumun evindemi rahat edemicem ben diyor.
ben işi bırakmadan önce bebeğime annem bakıyordu. 8 ay annem baktı yanımızda kaldı. kv ben bebek bakamam dedi. sabah uyanamam dedi bende saygı duydum belki kaldıramıyodur bebek sesini dedim annemi çağırdım. hatta annemi eşim çağırdı . dersanede öğretmenlik yapıyordum 1 ay öncede işten ayrıldım ve annem de evine döndü. eşim anne kızınız olaki bu seneki sınavda atanırsa lütfen tekrar yardım et bize bizimle kal dedi. ama annemin geliiş amacı bebeğe bakmak . kv demin ise keyif sürmek aylarca....
gelse evde otursa onada bişey demicem ama herşeye burnunu sokuyo. sabahlara kadar tv başında .
öğlen uyanıyor. eşim öğlen yemeğine gelince birde kv deme kahvaltı hazırlıyorum. hiç işim bitmiyor.2 oda temizlemem gerekirken 3 oda temizliyorum. 3 kişilik çamaşır yıkıyorum.
gelsin misafirim olsun gezelim beraber ama aylarca kalmasın ya gerçekten çok sıkılıyorum:52:

kv lafını bile duyunca daralıyorum.
bizimkide şimdi oğlunu bile aramıyor. nasıl bir ana-baba evladını aramaz merak etmez. nasıl bir kindir ya bu.
allah ıslah etsin onlarıda bizide. kin nefret düşmanlık başka bir duygu taşımıyorlar sanki.
2 günlük dünya, ve dünyanın kanunu gereği elimize bakacaklar yaşlandıklarında, şimdi kalp kırmasalarda bizde onlara ihtiyaçları olduğunda bir tas su verirken zıkkım iç demesek :50:

aynen öyle illallah dedirtmeseler azcık köşelerine çekip ibadetleriyle meşgul olsalar bizlerde saygıyla yaklaşsak onlara
ne güzel olur . illa çileden çıkartıp çirkefleştiricekler :52:

:1::1::1: donun saymış birde vay hasbama bak sen .
iyilikten maraz doğarmış derlerya sen onu yaşamışsın canım :1:
benimki gelince benim diş fırçamı kullanıyomuş farkettim uyardım 1 liralık fırçanın lafını ediyo oğlum bana diye şikayet etti beni :53:
eşim anne sen manyakmısın aynı diş fırçası kullanılırmı diyince ağladı. cilt sabunum vardı banyo dolabımda tuvaletten çıkınca ellerini onunla yıkamış. cildim çok hassas temire gibi pütür pütür kırmızı yaralar çıkınca çok korktum. neden kullandın sıvı sabun varken anne dedim gülüyo sinir sinir. bağırıp çağırdım dayanamadım bu olay üstüne . kör olasıca tamam tamam bişey olmaz dedi gezmeye çıktı ay uyuz ...:53:
Eşimden bişi istiyorum oğlumdan isteme oğlumu zora sokma onu sıkma o çok çileler çekti diyo.
korunun baride bidaha çocuğunuz olmasın diyo. boş teneke gibi sürekli sesi çıkıyo hiç susmuyo.
ay çıldırıcam :52:

Back
X