KAYNANAM GELİYOR :(

"bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek "

Utanıcağınız şey kanlı çarşaftan bahsetmek değil, kendinizi boşanmış çocuklu insanlardan üstün zanneden zihniyetiniz olmalı.. Özürlerinizi samimi bulmuyorum.. sadece linç edilmekten korkmuşsunuz.. anlamışsınızki bu platformda "sizin gibiler" e yer yok!! Özrünüz kabahatinizden büyük!! Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.. O kadar Allah inancınız varsa önce tövbe edin bence, çoluğunuz çocuğunuz var ..sizin cehalet dolu zihninizin günahlarının bedelini ödemekten Allah onları korusun!

Son düzenleme:
Bak konu sahibi...konunu okudum taaki dul bekar muhabbetine gelene kadar.dehşete düştüm resmen !!!
Bak benimde eltim vardı.ikimizde telli duvaklı çok namuslu!gelmiştik...
Ama bize etmediğini yapmadığı çirkefliği kalmadı.nefret ettik resmen eşimin bütün ailesi ve ben....

Keşke 3 kere evlenip ayrılmış olaydı da insan olabilseydi....
Sizin gibi zihniyetler oldugu sürece gram ilerleme olmaz.
Bak şimdi kaynım boşandı

İlerde evlenecek tabi genç insan.
Valide ye diyorum bak ilki insan değildi.ikincisi insan olsun boşanmıl olsun ama insan olsun.
Yokk diyor hiç evlenmiş le bekar bir mi?

Ve daha bisuru saçma sapan şeyy.
Eee dedim oğlun dul....ama karacahil ikna olmuyor işte....
Korkuyorum sırf bu saçmalıkları yüzünden gene ınsanlıksız birine denk gelir kaynım diye.

Demem o ki.sizinde var evladınız.bu kafayı değiştirin biran önce...

Bak konu sahibi...konunu okudum taaki dul bekar muhabbetine gelene kadar.dehşete düştüm resmen !!!
Bak benimde eltim vardı.ikimizde telli duvaklı çok namuslu!gelmiştik...
Ama bize etmediğini yapmadığı çirkefliği kalmadı.nefret ettik resmen eşimin bütün ailesi ve ben....

Keşke 3 kere evlenip ayrılmış olaydı da insan olabilseydi....
Sizin gibi zihniyetler oldugu sürece gram ilerleme olmaz.
Bak şimdi kaynım boşandı

İlerde evlenecek tabi genç insan.
Valide ye diyorum bak ilki insan değildi.ikincisi insan olsun boşanmıl olsun ama insan olsun.
Yokk diyor hiç evlenmiş le bekar bir mi?

Ve daha bisuru saçma sapan şeyy.
Eee dedim oğlun dul....ama karacahil ikna olmuyor işte....
Korkuyorum sırf bu saçmalıkları yüzünden gene ınsanlıksız birine denk gelir kaynım diye.

Demem o ki.sizinde var evladınız.bu kafayı değiştirin biran önce...

"bi de eltilerim hepsi evlenmiş boşanmış bi tek bekar kız gelin bendim bu ailede ve onların içinde yine bende varken şöyle dedi,ben sizin yatak çarşafınızı görmedim sizi sorgulamadım benim için hepiniz aynısınız ! yahu ben babamın evinden namusumla eşime gelmişim telimle duvağımla fakat bu kadın dul gelinleriyle beni bi kefeye koydu sebebiyse utanıyorum ama ilk gece kanlı çarşafı görmemek "

Utanıcağınız şey kanlı çarşaftan bahsetmek değil, kendinizi boşanmış çocuklu insanlardan üstün zanneden zihniyetiniz olmalı.. Özürlerinizi samimi bulmuyorum.. sadece linç edilmekten korkmuşsunuz.. anlamışsınızki bu platformda "sizin gibiler" e yer yok!! Özrünüz kabahatinizden büyük!! Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş.. O kadar Allah inancınız varsa önce tövbe edin bence, çoluğunuz çocuğunuz var ..sizin cehalet dolu zihninizin günahlarının bedelini ödemekten Allah onları korusun!

özrümü ister samimi bulun ister bulmayın tanımadığım ortamda linç edilsem nolur yani? ben yanlış konuştuğumu izah ettim sizden farksız düşünmüyorum sadece çözüm aradım dediklerimdende utandım ,çözüm ararken alakasız konularıda anlattım gereği yoktu ve haksızdım saçma konuştum.cehalet dolu olan benim zihnim değil bence cehalet dolu zihne sahip sizsiniz önyargılı yaklaşmayın kimseye ..

Back
X