Eyvah kaynanam

pamukprensinannnesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
73
1
18
35
Konya
kızlar kaynanam benim bulunduğum şehre taşınmak istiyor kayınpederime evi sattırmış burdan üstelik bize yakın ev aldırıyor 24 saat benim evde artık çıldıracağım kadın hastalık hastası geliyor yatıyor ben hastayım bana bakacaksın diyor benim bebeğim var çocuklaramı bakayım onamı üstelik genç bi rahatsızlığıda yok ağlamaktan gözlerim şişti

tatlım kndini harap etme ağlamakla çözüm olmuyorki ( hem belki düşündüğün gibi olmaz. bellimi olur. bazen beklediğimiz gibi olmaz... yada olursa mesafe koymak için elinden geleni yaparsın. gelcem dediğinde bir iki sefer kabul etmezsin, yada geldiğinde rahatsız olduğunu hissettirirsiiin o da vazgeçer.

kaynanan özellikle evi sattırmış sırf size yakın olmak için..postu senin eve serecek..kendine bakıcı yapacak..hep açık ol ve açık konuş..sen hastalık hastasısın de çocuklarım var sana bakamam de..ben hasta bakıcı değilim de..hastaneye yat de..kendi ne düşünürse düşünsün..valla ben derim hiç çekinmem..eskiden demezdim ama kk yaşattıklarından öyle bıkmıştımki artık bende konuşuyorum..

kayınpederime diyormuşki ben seninle kavga ediyorum sen evde dur ben oğlumla duracağım diyormuş canım hastayım diyor doktora götürüyoruz hiç birşeyi yok diyorlar

kayınpederime diyormuşki ben seninle kavga ediyorum sen evde dur ben oğlumla duracağım diyormuş canım hastayım diyor doktora götürüyoruz hiç birşeyi yok diyorlar

Esin bu konuda sert davranmasi gerekiyor, hani sakin sizin evde hiç kalmasin. Eger kadin yine sizde hastalik numarasi yaparsa hemen hastaneye götürün, orda kalsin. Bence öyle cabuk iyilesir. Baktin kadin halen karakterini degistirmiyor artik açik açik konusursun onun ile Sementaanin dedigi gibi. Dürüstçe söylersin seninde islerin oldugunu ve kadinin hastalik hastasi oldugunu ve kendi islerine bakarsin.

Bosuna aglama !!
Aglamak care degil , kendini harap etme..
Gelirse ve dedigin gib olursa , yapacagin tek sey var
Acik acik , konusacaksin !!
Hani bi laf varya ,

" icim yanacagina , yüzüm yansin "

bence cok yerinde bi laf ,tabiki burda esinede
Is dusuyo oda Kendi Ailesi oldugu unutmadan sana destek cikmali....

ay canım alınma ama geçmiş olsun demek istiyorum ,
yakınına taşınmamaları için elinden geleni yap ,
internetten ev ara onlara sana yürüme mesafesinde olmayan ,
ve asla ama asla fazla yüz verme ( yani büyüklerimiz için bu cümle pek doğru gelmesede )
hep mesafeli ol

allah yardımcın olsun canım. yahu ne anlıyolar evlatlarının yuvalarını sıkıntıya sokmaktan. dur bakalım sende hemen üzülme. belki gelince hareketlerinden anlarda sık sık gelmez evine yani inş öyle olur. büyüklerimiz bizlere gerçekten büyüklük yapsalar amenna ama yok illa çocuk gibi davranacaklar. rabbim yuvalarımıza huzur versin. istemediğimiz şeyleri yaşatmasın ne diyeyim...

Evde kp den ilgi göremiyo oğluda saygıdan ilgi gösteriyo demekki kv de oğlunu istiyor.
En komikte hastayım deyip hiç bi hastalığının olmaması:):):):) benim kv de doktor evde canınız sıkılıyo hastaneye geliyorsunuz az hareket edin bişeyin kalmaz demiş o hastalık hastası değil ama hastalıktan çok korkar:)

Biz hep aynı şehirdeyiz
15 günde bir görüşürüz acil bi durum olmadıkça
Şehirden çok tavır önemli galiba

Gelsin gitsin, normal misafir gibi ağırla ama yatılı kalmalardan kaçının bence

bacım sen çok yüz vermişsin bu kadına..seviye koysaydın böyle istekte bulunmazdı..hasta numarası yapıp hem oğlunu kendine acındırıp daha çok düşkün yapmak,hem seni önünde hizmetçi yapmak,kocayıda başından atmak..böyleleri sağlıklıyım diyenden daha çok yaşarlar çünkü böyleleri insanın ömrünü yer bitirirler..

kadın sadece ilgi bekliyor. herkes işini gücünü bıraksın, pervane olsun istiyor herhalde...
yapacağın şey ilk günden tavrını koymak. mesafeli davran... gidip gelme, kendine iş bul, dışarı çık.. bir süre sonra bu rutine alışır...

küçük bebeğim var canım her zaman dışarı çıkamıyorum biyere gideyim desem annemlere benden önce hazırlanıyor galiba tek çare benim bu şehri terk etmem

küçük bebeğim var canım her zaman dışarı çıkamıyorum biyere gideyim desem annemlere benden önce hazırlanıyor galiba tek çare benim bu şehri terk etmem

yok artık nere kadar bu köşe kapmaca. alt üst oturan bir sürü insan var. sen kendini ifade edebiliyorsan ve tavrını koruyabiliyorsan istersen aynı evin içinde ol haddini bilir.

eşimde biliyor huyunu söylüyorda ama umrunda değil çocukla bari ilgilense beli ağrıyormuş çocuğu alamazmış ona bakmaktan çocuğumlada ilgilenemiyorum arada o perişan oluyor

yok artık nere kadar bu köşe kapmaca. alt üst oturan bir sürü insan var. sen kendini ifade edebiliyorsan ve tavrını koruyabiliyorsan istersen aynı evin içinde ol haddini bilir.

canım benim bebeğim yıllar sonra tedaviyle oldu doğuma 3gün kala ben hastayım deyip beni hastanelerde süründürdü o halimle yanında yattım illa gelin kalacak yanımda diye tutturdu herkez ayıpladı gelinin haline bak karnı burnunda diye laf anlamıyor başka çare yok tayin isteyip gideceğiz memleketimizden

eşimde biliyor huyunu söylüyorda ama umrunda değil çocukla bari ilgilense beli ağrıyormuş çocuğu alamazmış ona bakmaktan çocuğumlada ilgilenemiyorum arada o perişan oluyor
illa gelin bakacak derler ''benimkide öyleydi...hiç oralı olmuyorum muhatapta olmuyorum..kaynanamın 3 tane evli çyetişkin çocukları olan kızları var..onlara gitmek istemez..çünkü onları zahmete sokmak istemez ve kaynanamda kızlarıda gezmeye çok düşkündürler.gökyüzüne gezmeyi koysalar tırmanır çıkarlar..kaynanam yaşlı olduğu için gezemiyor ama gezenlere iç çekiyor ..gençliğinde ne koca dinlermiş ne 5 çocuğunu sabah çıkar akşam eve gelirmiş..ama gelin köle ya gelini kaynana doğurmuş emek vermiş gibi ghelinden hizmet beklerler..bu konuda kocanada yüz verme..sert tavrını koy..kocan yüzünü yumuşak bulursa ısrar eder annem gelsin diye..ben bilirim böylelerini..

hemen telaş yapmayın
belki taşındıgı zaman düşündügünüz gibi olmaz
olmaması içinde elinizden geleni yapın

Ama bitanem sen hatalısın.

İsterse ..... yırtsın gelin kalacak diye kalmayacaktın. Ne demek hastanede kalmak. Kusua bakmayın hiçbirşey evladımdan önemli değil diyecektin bitecekti.

Ha buna izin kocanya çok şey söylerimde ayıp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…