Eyvah! Komşum!

öh artık nasıl bir arsızlık bu yahu.. bırak kibarlığı falan, direkt "hiç sanmıyorum ama sana hayatta başarılar" de ve gönder. rezalet denecek kadar derin ablanın seviyesizliği..

öh artık nasıl bir arsızlık bu yahu.. bırak kibarlığı falan, direkt "hiç sanmıyorum ama sana hayatta başarılar" de ve gönder. rezalet denecek kadar derin ablanın seviyesizliği..
cırladım zaten, duymak istemiyorum, anlatma bana böyle şeyleri diye dün.
bir daha gelirse de daha fena patlayacağım.

Ayyy ne manyak kadinmis be. Al bi tüy Dökücü krem yada jilet gotur ver bence cenesini kapatsin
ben doğrudan ölü taklidi yapmayı düşünüyorum.

yaşlı amcaya karşı kulak tıkacı kullanabilirsiniz. diğer kadına gelince bence cinsel hayatında sorunlar yaşıyor yoksa bu kadar anlatıp ego tatmin etme meraklısı olmazdı. dediğinizi çok iyi anlıyorum insan yakın arkadaşlarıyla şakalaşırken cinsellik konuşuyor ama böyle densiz bir iş arkadaşı veya komşu iğrenç bir üslubla anlatınca insan hayattan soğuyor. ben böyle insanları kırmak konusunda biraz fütursuzumdur, sizede tavsiye ederim.

Amcaya sabret demekten başka bir sey diyemedim. Benim dedem de ağır isitirdi tv yuksek sesle izlerdi, aklina esince bir şeyler tamir ederdi. Uyarirdik komşular rahatsız olacak diye ama biraksa sonra yine baslardi. Yaşlılar çocuk gibi oluyor idare etmekten baska bir care yok malesef. Sağolsun komşular sikayete hic gelmedi zaten onlar demeden biz mahcubiyetimizi gosterir Özür dilerdik. Biz de yaşlanacagiz dert etmeyin derlerdi.
Simdi dedem yok, iki yil evvel vefat etti.. Kalbini kirmadiklari icin komşularin vicdanı rahat.. Zor evet biliyorum umarim alışırsin :KK43:

O boş konuşan hanima gelince kesinlikle ilişkini kesmelisin... merhaba merhaba ötesi yok.. bu tip insanlardan daima zarar gelmiştir. Ne diye anlatiyor kocasını yoksa aklında başka bir şey mi var? Bu devirde kimseye güven olmuyor. Millet fantezi peşinde.. Dikkatli ol hele geceleri eve alma o kadını mazallah ben endişe ettim inan
Bizim köyde de var böyle bir kadın. aynen sizin komşunuz gibi. ne desen ne yapsan boş. karakteri bu. kocası da onun gibi oldu zamanla. yanımızda karısının poposuna şaplak bile attı. görüşmemek en iyisi. İnsan HAYIR diyebilmeli. yoksa zararlı çıkıyorsun.

konuyla ilgili güncellemeyi yapayım;
X bana küstü.
kaba davrandım ama daha fazla dayanamadım ama o da salon hanımefendisi değildi zaten. sanırım, burada daha önce de yazıldığı gibi psikolojisi yerinde değil.
bu sabah ben annemlerin yanına gelmek için eşya hazırlarken bu sefer başka bir komşuyla çıka geldi. (sanırım, bu sefer evden kovmasaydım, yeni taktik yanına birini alıp gelmek olacaktı)
haliyle buyur ettim içeri ikisini de ama ev hoppacık, malum eşya toplama, yazlıkları aldım, annemlerin eksikleri vardı onları aldım falan. 3 valiz falan var.
çocukluk arkadaşım arabayla bırakacak yazlığa, burası önemli çocukluk arkadaşım erkek.
tabii ben bir yandan eşya topluyorum.
"ay tatlım, nasıl gidecek bu kadar eşya, akşamı bekleseydin de A (eşi) gelsin, götürürdük seni" dedi.
tabii asla yemem bu numarayı, zira niyet yazlığa postu serip 3-5 gün kalmak, çekemem onu.
yok önemli değil derken diğer komşu ( ki ciciannem olur, yani annemin çok yakın arkadaşı)
hadi biz kalkalım dedi, ama bizimkinde tık yok neyse ciciannem gitti falan.
bir yandan da laflıyoruz.
bu başladı "ne iş, bu çocuk, çalışmıyor mu" falan dedi.
ben de kendi işi, yollarda telef olma ben bırakırım arabayla hem annenleri de görürüm dedi, dedim.
bu tabii başladı "ooo anlayalım, temalı, ergen muhabbetlerine.
yok bir şey aramızda dedim, konuyu kapattım.
telefonum, sehpada duruyor bu arada, bir yandan da arkadaşımla mesajlaşıyorum, işte kaçta gelecek, hangi yoldan gideriz falan onu konuşuyoruz.
bir ara çantama birkaç parça eşya koymak için içeri gittim, biraz oyalandım, ne seçeceğime karar verirken.
içeri girdiğimde elinde telefonum kurcalıyor.
ki en en sinir olduğum şeydir, değil sevgilim, annem telefonum çaldığında uzatıp kafasını bakamaz kim aramış diye.
zaten dünden sinirliyim
hiç uyarmadan çektim aldım telefonu elinden.
"ay canım, ben saate bakayım diye almıştım" dedi ama mesaj ekranı açık tabii.
"git X" dedim
ık mık etti, ben de "bir daha da kapıma gelme, seninle konuşmak istemiyorum, yaptığın çok terbiyesizce ve zaten bana evinizin içinde kalması gereken şeyleri anlatmandan da hoşlanmıyorum, bir daha görüşmesek daha iyi olur" dedim.
bir iki saydı, sövdü baktım rezalet çıkaracak
sesini yükseltme, ben bağırmaya başlarsam, kocan evinizde olup bitenleri herkese yaydığını komşulardan öğrenir, edebinle bas git" dedim.
baktı, altta kalmayacağım
"şirret" dedi çıktı, gitti.
bir manyağın daha sonuna geldik arkadaşlar.
destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

konuyla ilgili güncellemeyi yapayım;
X bana küstü.
kaba davrandım ama daha fazla dayanamadım ama o da salon hanımefendisi değildi zaten. sanırım, burada daha önce de yazıldığı gibi psikolojisi yerinde değil.
bu sabah ben annemlerin yanına gelmek için eşya hazırlarken bu sefer başka bir komşuyla çıka geldi. (sanırım, bu sefer evden kovmasaydım, yeni taktik yanına birini alıp gelmek olacaktı)
haliyle buyur ettim içeri ikisini de ama ev hoppacık, malum eşya toplama, yazlıkları aldım, annemlerin eksikleri vardı onları aldım falan. 3 valiz falan var.
çocukluk arkadaşım arabayla bırakacak yazlığa, burası önemli çocukluk arkadaşım erkek.
tabii ben bir yandan eşya topluyorum.
"ay tatlım, nasıl gidecek bu kadar eşya, akşamı bekleseydin de A (eşi) gelsin, götürürdük seni" dedi.
tabii asla yemem bu numarayı, zira niyet yazlığa postu serip 3-5 gün kalmak, çekemem onu.
yok önemli değil derken diğer komşu ( ki ciciannem olur, yani annemin çok yakın arkadaşı)
hadi biz kalkalım dedi, ama bizimkinde tık yok neyse ciciannem gitti falan.
bir yandan da laflıyoruz.
bu başladı "ne iş, bu çocuk, çalışmıyor mu" falan dedi.
ben de kendi işi, yollarda telef olma ben bırakırım arabayla hem annenleri de görürüm dedi, dedim.
bu tabii başladı "ooo anlayalım, temalı, ergen muhabbetlerine.
yok bir şey aramızda dedim, konuyu kapattım.
telefonum, sehpada duruyor bu arada, bir yandan da arkadaşımla mesajlaşıyorum, işte kaçta gelecek, hangi yoldan gideriz falan onu konuşuyoruz.
bir ara çantama birkaç parça eşya koymak için içeri gittim, biraz oyalandım, ne seçeceğime karar verirken.
içeri girdiğimde elinde telefonum kurcalıyor.
ki en en sinir olduğum şeydir, değil sevgilim, annem telefonum çaldığında uzatıp kafasını bakamaz kim aramış diye.
zaten dünden sinirliyim
hiç uyarmadan çektim aldım telefonu elinden.
"ay canım, ben saate bakayım diye almıştım" dedi ama mesaj ekranı açık tabii.
"git X" dedim
ık mık etti, ben de "bir daha da kapıma gelme, seninle konuşmak istemiyorum, yaptığın çok terbiyesizce ve zaten bana evinizin içinde kalması gereken şeyleri anlatmandan da hoşlanmıyorum, bir daha görüşmesek daha iyi olur" dedim.
bir iki saydı, sövdü baktım rezalet çıkaracak
sesini yükseltme, ben bağırmaya başlarsam, kocan evinizde olup bitenleri herkese yaydığını komşulardan öğrenir, edebinle bas git" dedim.
baktı, altta kalmayacağım
"şirret" dedi çıktı, gitti.
bir manyağın daha sonuna geldik arkadaşlar.
destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
ne günlere kaldık ya. olmaz böyle şey.

Back
X