Merhabalar
Yine bir bayram yaklasirken ben acayip geriliyorum. Esin ailesi uzak bir sehirde o yuzden bayramlar bize hep sıkıntı oldu. Ben gitmedim ama esim 1 gun de olsa gitti hep yanlarina. Bi bayram gelemiyoruz demeye kalksa ya kv hastanelik oldu ya da kp duygu somurusu yapti. Son 2 yildir işe basladigim icin kizima annemle kv donusumlu bakiyorlardi. Gelip 2 ay falan kalıyorlardi. Bu sene guya krese baslatacaktik ama pandemiden dolayi gonderemiyoruz. Simdi 2 aylik bir de bebegim var. 40im dolmadan kv, kp ve kvnin kiz kardesi bize geldi. 1 aydir da bizdeler. Onceden cok tartismamiz oldu. Ama son 1 senedir bana karsi asiri iyiler. Bize geldiklerinde her işi yaparlar vs. Neyse gecen sene kurban bayrami oncesi yine bizdelerdi. Donuste esimi de götürdüler. O zaman da esimle cok tartistik babam hasta arabayi zor killaniyo vs dedi. Ama bu gelislerinde de yine o kadar uzak yolu arabayla tek basina geldi ve hatta yakinda ise baslayacak. Hastalik bir durum pek yok yani. Neyse fazla uzattim toparlayamadim. Şimdi bayram yaklasiyor. Esim gergin baya. Kurbanin lafi gecsin aninda laf degistiriyo.son anda beni biri 2 aylik biri de 4 yasinda 2 bebeyle burda birakacak ve kv lerle birlikte bayrama gidecek diye dusunerek ben de geriliyorum. Zaten surekli bizdeler. Ben annem yakinda olmasina ragmen kac aydir ona gitmedim pandemiden dolayi. Sizce ne yapmaliyim? Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Buraya yazmak bile insani rahatlatiyor. Simdiden tesekkurler
Ekleme: 3. Sayfada gelismeler ve kafamdaki yeni sorular var. Bi yardimci olur musunuz