• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyvah yine bayram!

Bayramda uzak da olsa ailelere ziyarete gidilmez mi zaten?
Siz neden gitmiyorsunuz? Burayı anlayamadım ben.
Hem gitmiyorsunuz hem eşiniz de mi gitmesin istiyorsunuz?
Konu hakkında detay bilmiyorum ama bu bencillik.
Ben ilk baslarda gidiyordum ama surekli her bayram ailesine gitmek isteyince tartistik baska baska problemler de oldu tabi. Ben de gitmedim kac bayramdir. Ama su an 2 aylik bebegim olmasa ve virus de olmasa giderdik birlikte. Ama bu ortamda cok mu şart yani

Konuyu acmissin kimseyede cevap vermemissin gibime geldi benm ailemde yanimda olsada keske esim beni koysada oda ailesnin yanina gitse derimki bn bekliyorumki esim bi yolculuk etsede benide annemlere biraksa diye ha bide su kv kb kv kiz kardesi hepsi sizde kaliyolarmisya hadi tmm kb kv neyse bas tacida kv bacisi niye sizde kaliyo evi barki yokmu ck sacma bence baya esiniz sizi simartmis 1 gunlukden hc bise olmaz annenlerde 1 gun kalsan daha guzel bi bayram olur bence
Yazacak vakit cok bulamiyorum o yuzden gec cevap verebiliyorum yorumlara. Kv kardesi bekar ve onlarla kaliyor yillardir. Bir gun mu olacak kac gun olacak onu bile bilmiyorum. Gerginlik cikmasin diye son anda.soyleyecek kesin ve o zaman daha fena tartisma cikacak. Ortak bir seye karar veremiyoruz ki. O ailesiyle karar vermistir ve esime de gitmek duser

Merhabalar
Yine bir bayram yaklasirken ben acayip geriliyorum. Esin ailesi uzak bir sehirde o yuzden bayramlar bize hep sıkıntı oldu. Ben gitmedim ama esim 1 gun de olsa gitti hep yanlarina. Bi bayram gelemiyoruz demeye kalksa ya kv hastanelik oldu ya da kp duygu somurusu yapti. Son 2 yildir işe basladigim icin kizima annemle kv donusumlu bakiyorlardi. Gelip 2 ay falan kalıyorlardi. Bu sene guya krese baslatacaktik ama pandemiden dolayi gonderemiyoruz. Simdi 2 aylik bir de bebegim var. 40im dolmadan kv, kp ve kvnin kiz kardesi bize geldi. 1 aydir da bizdeler. Onceden cok tartismamiz oldu. Ama son 1 senedir bana karsi asiri iyiler. Bize geldiklerinde her işi yaparlar vs. Neyse gecen sene kurban bayrami oncesi yine bizdelerdi. Donuste esimi de götürdüler. O zaman da esimle cok tartistik babam hasta arabayi zor killaniyo vs dedi. Ama bu gelislerinde de yine o kadar uzak yolu arabayla tek basina geldi ve hatta yakinda ise baslayacak. Hastalik bir durum pek yok yani. Neyse fazla uzattim toparlayamadim. Şimdi bayram yaklasiyor. Esim gergin baya. Kurbanin lafi gecsin aninda laf degistiriyo.son anda beni biri 2 aylik biri de 4 yasinda 2 bebeyle burda birakacak ve kv lerle birlikte bayrama gidecek diye dusunerek ben de geriliyorum. Zaten surekli bizdeler. Ben annem yakinda olmasina ragmen kac aydir ona gitmedim pandemiden dolayi. Sizce ne yapmaliyim? Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Buraya yazmak bile insani rahatlatiyor. Simdiden tesekkurler.
Siz neden hiç eşinizle gitmiyorsunuz?Pandemi harici konuşuyorum sürekli bayramlarda eşinizi tek yollamanız bana doğru gelmedi

Siz neden hiç eşinizle gitmiyorsunuz?Pandemi harici konuşuyorum sürekli bayramlarda eşinizi tek yollamanız bana doğru gelmedi
Surekli tek yollamadim gittigim zamanlar da oldu. Ama bayram sadece onun ailesine geliyor algisi yuzunden gitmiyorum bir suredir

Ben şeyi anlamıyorum önceki yaşadıklarımı unutamıyorum falan demişsiniz. Onların evine giderken aklınıza geliyor da size gelip çocuğunuza bakıp işlerinizi yaparken aklınıza gelmiyor mu?

Bu bayram işini zaten anlamıyorum arefe 1 gün ve sonrası diye ayrılır benim bildiğim sırayla iki aileye de uğranır. Tek başına eş yollamak bile çok abesken onun gitmemesi için uğraşmak ayrı abes. Evliliği bu kadar zorlaştırmaya çalışmanız çok acayip.

Evlendikten sonra bayramdan soğudum yaa 😀😃 keşke kaldırılsa bayramlar. Ben de her bayramda zorla gidiyorum tek 1 bayramı basbaş geçiremedim. Kelin ilacı olsa kendine ,Derdine bir çarem yok ama Allah işini rast getirsin arkadaşım.

Merhabalar
Yine bir bayram yaklasirken ben acayip geriliyorum. Esin ailesi uzak bir sehirde o yuzden bayramlar bize hep sıkıntı oldu. Ben gitmedim ama esim 1 gun de olsa gitti hep yanlarina. Bi bayram gelemiyoruz demeye kalksa ya kv hastanelik oldu ya da kp duygu somurusu yapti. Son 2 yildir işe basladigim icin kizima annemle kv donusumlu bakiyorlardi. Gelip 2 ay falan kalıyorlardi. Bu sene guya krese baslatacaktik ama pandemiden dolayi gonderemiyoruz. Simdi 2 aylik bir de bebegim var. 40im dolmadan kv, kp ve kvnin kiz kardesi bize geldi. 1 aydir da bizdeler. Onceden cok tartismamiz oldu. Ama son 1 senedir bana karsi asiri iyiler. Bize geldiklerinde her işi yaparlar vs. Neyse gecen sene kurban bayrami oncesi yine bizdelerdi. Donuste esimi de götürdüler. O zaman da esimle cok tartistik babam hasta arabayi zor killaniyo vs dedi. Ama bu gelislerinde de yine o kadar uzak yolu arabayla tek basina geldi ve hatta yakinda ise baslayacak. Hastalik bir durum pek yok yani. Neyse fazla uzattim toparlayamadim. Şimdi bayram yaklasiyor. Esim gergin baya. Kurbanin lafi gecsin aninda laf degistiriyo.son anda beni biri 2 aylik biri de 4 yasinda 2 bebeyle burda birakacak ve kv lerle birlikte bayrama gidecek diye dusunerek ben de geriliyorum. Zaten surekli bizdeler. Ben annem yakinda olmasina ragmen kac aydir ona gitmedim pandemiden dolayi. Sizce ne yapmaliyim? Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Buraya yazmak bile insani rahatlatiyor. Simdiden tesekkurler.
Şöyle düşüncesiz adamların kafalarından kıvılcım çıkartmak istiyorum

Ben şeyi anlamıyorum önceki yaşadıklarımı unutamıyorum falan demişsiniz. Onların evine giderken aklınıza geliyor da size gelip çocuğunuza bakıp işlerinizi yaparken aklınıza gelmiyor mu?

Bu bayram işini zaten anlamıyorum arefe 1 gün ve sonrası diye ayrılır benim bildiğim sırayla iki aileye de uğranır. Tek başına eş yollamak bile çok abesken onun gitmemesi için uğraşmak ayrı abes. Evliliği bu kadar zorlaştırmaya çalışmanız çok acayip.
Aklima gelmez olur mu... gayet mesafeli bir iliskimiz var. Benim bildigim de sirayla iki aileye de ugranir. Ama evlendigimizden beri istisnasiz her bayram ailesine gitti. Bayramin ilk gunu mutlaka ordaydi. Dogumuma 1 hafta kala bile gitti. Bayramlardan nefret ettirdi insani.

Evlendikten sonra bayramdan soğudum yaa 😀😃 keşke kaldırılsa bayramlar. Ben de her bayramda zorla gidiyorum tek 1 bayramı basbaş geçiremedim. Kelin ilacı olsa kendine ,Derdine bir çarem yok ama Allah işini rast getirsin arkadaşım.
Aynen oyle. Evlenene kadar bayramlar o kadar guzeldi ki benim icin. Gecen bayram karantinadan dolayi evdeydik ilk defa. Esim heveslendi yemekler yapti. O halde bile bayrami hissedemedim. Çünkü her bayram oncesi ciddi kavgalar ettik ve bayramin hic bir guzelligi kalmadi benim için

1 hafta sonra bayram var ve esim hala bana gidecegine dair bir şey demedi. Haftaya kendi memleketine cok yakin bir sehire goreve gideceğini soyledi. Ne tesaduf di mi... bayram oncesi gorev ayarlamis kesin. Oraya kadar gitmisken de tabi bayrami ailesinin yaninda geçirecek. Tartisma cikacak diye soylemiyor bana tamam da boyle kucuk oyunlar da midemi bulandiriyor. Sizce ne yapmaliyim??

1 hafta sonra bayram var ve esim hala bana gidecegine dair bir şey demedi. Haftaya kendi memleketine cok yakin bir sehire goreve gideceğini soyledi. Ne tesaduf di mi... bayram oncesi gorev ayarlamis kesin. Oraya kadar gitmisken de tabi bayrami ailesinin yaninda geçirecek. Tartisma cikacak diye soylemiyor bana tamam da boyle kucuk oyunlar da midemi bulandiriyor. Sizce ne yapmaliyim??
Bırak gitsin. Gitme diyince de gidiyor. En azından seni götürmüyor bence gitmesini destekle
Hatta aa hayatım oraya gitmişken bayramı da onlarla geçirsene falan de
Ters psikoloji çalış biraz da. Belki etki eder

Merhabalar
Yine bir bayram yaklasirken ben acayip geriliyorum. Esin ailesi uzak bir sehirde o yuzden bayramlar bize hep sıkıntı oldu. Ben gitmedim ama esim 1 gun de olsa gitti hep yanlarina. Bi bayram gelemiyoruz demeye kalksa ya kv hastanelik oldu ya da kp duygu somurusu yapti. Son 2 yildir işe basladigim icin kizima annemle kv donusumlu bakiyorlardi. Gelip 2 ay falan kalıyorlardi. Bu sene guya krese baslatacaktik ama pandemiden dolayi gonderemiyoruz. Simdi 2 aylik bir de bebegim var. 40im dolmadan kv, kp ve kvnin kiz kardesi bize geldi. 1 aydir da bizdeler. Onceden cok tartismamiz oldu. Ama son 1 senedir bana karsi asiri iyiler. Bize geldiklerinde her işi yaparlar vs. Neyse gecen sene kurban bayrami oncesi yine bizdelerdi. Donuste esimi de götürdüler. O zaman da esimle cok tartistik babam hasta arabayi zor killaniyo vs dedi. Ama bu gelislerinde de yine o kadar uzak yolu arabayla tek basina geldi ve hatta yakinda ise baslayacak. Hastalik bir durum pek yok yani. Neyse fazla uzattim toparlayamadim. Şimdi bayram yaklasiyor. Esim gergin baya. Kurbanin lafi gecsin aninda laf degistiriyo.son anda beni biri 2 aylik biri de 4 yasinda 2 bebeyle burda birakacak ve kv lerle birlikte bayrama gidecek diye dusunerek ben de geriliyorum. Zaten surekli bizdeler. Ben annem yakinda olmasina ragmen kac aydir ona gitmedim pandemiden dolayi. Sizce ne yapmaliyim? Umarım derdimi anlatabilmisimdir. Buraya yazmak bile insani rahatlatiyor. Simdiden tesekkurler

Ekleme: 3. Sayfada gelismeler ve kafamdaki yeni sorular var. Bi yardimci olur musunuz 😥
Bu ne rahatlık ya ortada virüs var biz bı yere çıkmadık çıkmadık tek bı arkadaşımız çağırdı oturmaya gittik o da çok bunaldığımız icin virüs kaptı eşim pozitif o kadar zorki nasıl ciddiye almıyorlar anlamiyorum

Bırak gitsin. Gitme diyince de gidiyor. En azından seni götürmüyor bence gitmesini destekle
Hatta aa hayatım oraya gitmişken bayramı da onlarla geçirsene falan de
Ters psikoloji çalış biraz da. Belki etki eder
Onu da dusundum. Aa birlikte gidin madem nasil denk gelmis gorev de oyle diyebilirim. Ya adam konusmaktan kaciyo. Ayni odada bile uzun sure kalmiyo. Bayram konusu acilirsa konu degistirip saçma sacma seylerden bahsediyo. Goreve gidicem dedi baska da bisey demedi. Kac gundur kizi uyutucam diye kizin odasinda uyuyor ya da ben uyuduktan sonra geliyo odaya.

Bu ne rahatlık ya ortada virüs var biz bı yere çıkmadık çıkmadık tek bı arkadaşımız çağırdı oturmaya gittik o da çok bunaldığımız icin virüs kaptı eşim pozitif o kadar zorki nasıl ciddiye almıyorlar anlamiyorum
Ya cok gecmis olsun. Nasil esiniz? Esim de bu konuda cok paranoyak ama sehirdisi gorevleri oluyor. Kimseye yanasmiyor tum gun maskeyle dolaşıyor. Eminim o da gitmek istemiyor ama ailesini de kiramiyor. Bana karsi tum gerginligi de bundan. Bir sey desem verecek cevabi yok

Onu da dusundum. Aa birlikte gidin madem nasil denk gelmis gorev de oyle diyebilirim. Ya adam konusmaktan kaciyo. Ayni odada bile uzun sure kalmiyo. Bayram konusu acilirsa konu degistirip saçma sacma seylerden bahsediyo. Goreve gidicem dedi baska da bisey demedi. Kac gundur kizi uyutucam diye kizin odasinda uyuyor ya da ben uyuduktan sonra geliyo odaya.
Korkmuş adam senin gazabından. Bence gönder gitsin memleketine. Eşimle biz de memleketimize geldik.benim babamın evine bırakıp kendi dışarı gidiyor annesine falan da gidiyor
Gece orada kal gelme diye ısrar ettikçe yok gelicem diyip biz uyumadan geliyor :) ters psikoloji oldu adamda

Back
X