- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Orta yol yoktu bizim icin. Benim onun istedigi gibi olmam gerekiyordu. Bendeki tum kredilerini bitirmisti ( kufurleri, asagilamalaru, itip kakmalariyla) hala kiyafette sunu giy sunu giyme diyordu. Kredisi yoktu ve surekli taleplerde bulunuyordu. Pes ettim sonunda. Kitafette istedigin her sey olacak dedim. Baska seylerle cikti karsimaOrta yol bulamadınız mı? bir tarafın taviz vermesiyle olmaz tabi...hatasını anlar belki devam edersiniz
O doner diye dusunuyorum. Gerci cok cok gururlu ve inatcidir. Pisman olup gururundan donmeyedebilir. Ama pisman olacaktir, cok eminim. Yazik ona, cunku ruh hastasi...O döner sende mtavazi şekilde kabul edersin
Cok dogru 'tam bir kabus'tu...... Konularimi okumus olmaniz beni cok iyi taniyorsunuz demektir. Tekrar tekrar detayli anlatmak istemedim yasadiklarimi.. Zaten iki - uc aydir toparlanamamistik. Her kavgadan sonra ceza niyetine 'artik bunu da giyemezsin' demeye basladi. Ve ben her seye tamam dedim. Mektup yazip fotigrafini yolladim ona. Mektupta en buyuk problem olarak gordugu giyim kusam konusunda her seye tamam dedigimi, gecmisi unutmaya hazirim dedim. Ondan da asla kufur hakaret isitmek istemedigimi soyledim. Anlastik ve temiz bir sayfa actik guta. Daha haftasinda bambaska seylerden puruz cikardi. Ve namusuma dil uzatti...Bugün aklımdan geçtin biliyor musun? İyi olmuş. Hayırlısı olmuş. Lütfen kararlı ol.
Edit:Eski konularını okumuştum. Eşin tam bir kabustu bence.
Affetmek yok artikHayırlısı olsun hakkında
Ama geri döner ve affedersin gibi geldi bana .
Bizimki kiyafete karismakla kalmiyor. Eteklerimi kesiyor, habersiz pantolonumu cope atiyor, elbiseyi ustumde parcaliyor...Benim eşimde aynı kıyafetlerime karışır tamam derim uzatmam ama birikmişlik var sizde biraz hayırlısı olsun hakkınızda
Der diyebilir. Demek istedigim gonul eglendirmek , sadece cinsellik adina aninda bulabilir onlarca kisiyi. Bulamayacagi ona katlanacak bir eskoca bu yazdıklarınızı okursa ne der
sen olmazsa başka biri be güzelim diyebileceğinden eminim
Tv kanalini degistirdim diye once bardak firlatip sonra bogazimi sikip ardindan sirtustu yere dusurup yarim saat sonra bir seyin var mi, bir yerin morardi mi, nasil yaptim gibi seyler soyleyen bir adam bu. Onun bu dengesizliklerine kim katlanabilir. Ben safim , katlandim maalesef.
biz kadınlar safızdır bulur gene bir enayiDer diyebilir. Demek istedigim gonul eglendirmek , sadece cinsellik adina aninda bulabilir onlarca kisiyi. Bulamayacagi ona katlanacak bir es
biz kadınlar safızdır bulur gene bir enayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?