Eyy koca, beni kaybettin...

icimdekibosluk

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
365
234
628
İstanbul
Arkadaslarrr, gecmis konularimdan hatirlayan var midir, bilemem. 2.5 yillik evliligimde psikolojik siddet, hakaretlere maruz kalmistim. En buyuk sorun kiyafetlerime karismasiydu. Sonunda bitti dedim. Aileme anlattim. Yakin arkadaslarimdan saklamistim hep, onlara da actim konuyu. Icim cok rahat, elimden geleni yaptim evlilik yurusun diye. Adam,kıyafetlerime takmıştı, tamam dedim en sınunda. Ne istiyorsan o olsun. Ama başka şeyler çıkardı. Ayy dedim yaaa, yeter yeter yeter... Değer mi ??? Son kez ağladım. Ve biliyorum ki o adam, cok pisman olacak, kafasina dank edecek neyi kaybettigini anlayinca. Ama cok gecmis olacak. Sanmiyorum ki onu benim gibi ceken biri daha olur. Sadakatle onun yurt disindan gelisini bekler, ailesine en ufak saygisizlik yapmaz ve ailesine yaptigi onca maddi yardimin hesabini sormaz... Zor bulur benim gibisini, mutevazi olmayacagim kizlar

Benim eşimde aynı kıyafetlerime karışır tamam derim uzatmam ama birikmişlik var sizde biraz hayırlısı olsun hakkınızda

Orta yol bulamadınız mı? bir tarafın taviz vermesiyle olmaz tabi...hatasını anlar belki devam edersiniz

Orta yol bulamadınız mı? bir tarafın taviz vermesiyle olmaz tabi...hatasını anlar belki devam edersiniz
Orta yol yoktu bizim icin. Benim onun istedigi gibi olmam gerekiyordu. Bendeki tum kredilerini bitirmisti ( kufurleri, asagilamalaru, itip kakmalariyla) hala kiyafette sunu giy sunu giyme diyordu. Kredisi yoktu ve surekli taleplerde bulunuyordu. Pes ettim sonunda. Kitafette istedigin her sey olacak dedim. Baska seylerle cikti karsima

Bugün aklımdan geçtin biliyor musun? İyi olmuş. Hayırlısı olmuş. Lütfen kararlı ol.
Edit:Eski konularını okumuştum. Eşin tam bir kabustu bence.
Cok dogru 'tam bir kabus'tu...... Konularimi okumus olmaniz beni cok iyi taniyorsunuz demektir. Tekrar tekrar detayli anlatmak istemedim yasadiklarimi.. Zaten iki - uc aydir toparlanamamistik. Her kavgadan sonra ceza niyetine 'artik bunu da giyemezsin' demeye basladi. Ve ben her seye tamam dedim. Mektup yazip fotigrafini yolladim ona. Mektupta en buyuk problem olarak gordugu giyim kusam konusunda her seye tamam dedigimi, gecmisi unutmaya hazirim dedim. Ondan da asla kufur hakaret isitmek istemedigimi soyledim. Anlastik ve temiz bir sayfa actik guta. Daha haftasinda bambaska seylerden puruz cikardi. Ve namusuma dil uzatti...

koca bu yazdıklarınızı okursa ne der
sen olmazsa başka biri be güzelim diyebileceğinden eminim

Tv kanalini degistirdim diye once bardak firlatip sonra bogazimi sikip ardindan sirtustu yere dusurup yarim saat sonra bir seyin var mi, bir yerin morardi mi, nasil yaptim gibi seyler soyleyen bir adam bu. Onun bu dengesizliklerine kim katlanabilir. Ben safim , katlandim maalesef.

Ve sen konunda kıyafetlerine karışmasından bahsetmişsin.
Senin için en çekilmez kısım oydu sanırım.

Valla sevdiğim adam için 5 cm uzun giyerim, azıcık bol giyerim bir şey olmaz da.
Ne zaman bir şey fırlatır diye endişe içinde yaşayamam, öfke anında istemeden bile olsa
kendini kaybeden adamdan korkarım.

psikolojik siddet hakaret varsa zaten o evlilikte kurtarılabilcek birsey de yoktur 18 inde bu hatayı yapar insan bana kufur etti ama beni seviyor yok oyle birsey saygı bitmisse aradaki iliskide bitmis demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…