Eyy koca, beni kaybettin...

Daha önceki konuda da yazmıştım. Dünyaya bir kere geliyoruz onun nedeni de bir manyağın kaprislerini çekmek olamaz.

Mis gibi ailen varmış. Boşan hayatını yaşa. Çocuk da yokken. Kızın olsaydı onun da hayatını cehenneme çevirirdi yobaz kafasıyla...

biz kadınlar safızdır bulur gene bir enayi
Haklisin, seviyoruz diye diye tepemize cikariyoruz adamlari. Adam , benden once bir nisan atmis. Ustelik dugune cok az zaman kala, ev kurulmus, dugun salonu tutulmusken. Ayni seyleri o kiza da yapmis. O kiz akilliymis ki dugunden donmus. Bana ise cok iyi rol yapti evlenene kadar. Adeta melekti. Evlendikten bu gune gunden gune degisti , ofkesi artti, uslubu kabalasti

Sizin gibisini bulamaz gerçekten.

Ben böyle bir adam için kılımı kıpırdatmazdım mesela.

Evet, sansliyim ki isim var ailem var. muhtac degilim onun hicbir seyine. Iyi ki de cocugum yok. En buyuk talihim. Kizim olsaydi dediginiz gibi hayati cehenneme cevirirdi cocuga. Zaten derdi 'kizimiz olursa onun egitimiyle ben ilgilenecegim. Cunku sen kendin gibi yetistirirsin.' Saka yollu soylerdi ama ben gerceklik hissederdim.

sırf evlenmek için bile evlenecek kızlarımız vardır
eşiniz burda seçiçi davranacak emin olabilirsiniz kriterleri olacak belki kız oğlan kız isteyecek kıyafetlerini seçebileceği otur dediğinde oturak kalk dediğinde kalkan birini arayacak
sizi değerlendirirken şunu düşünürüm zararın neresinden dönsen kardır

Onu her yerden engelledim, onu ve ailesini. Bu sabah bana ulasamadigi icin kudurdu. Ve annemi arayip tele beni istedi. 'Dunden bugune ne degisti?' Dedi. Adam isin ciddiyetinde degil. Iki gun once bana oyle bir sey yapti ki. Nevrim dondu. Ve o an bu is bitmistir dedim. 'Sana omrumu harcamayacagim artik' der demez 'senin omrunu s....m' dedi. Teli yuzune kapattim

Maalesef var oyle kadin modelleri.. Ee bulsun mutlu olsun madem. Evet, ben kendime bakiyorum. Guzel gunler olsun insallah . Inanin 2.5 yildir evliyim zaten 1.5 yili hep ayri gayri gecti. O yurt disinda calisiyor ben burda. Ve bir gun diyemedim ki ' bu evlilik oturdu artik, bu adam iyi de baba olur..'

Iki gun once yaptigini da anlatmak istiyorum. O, yurt disinda oldugu icin ve evim isime cok uzak oldugundan, tek de kalmak istemedigimden (bunu o adam da istemiyor) ailemde kaliyorum. Arada kendi evime geciyorum. Aksam uyuyakalmisim, telefon da titresimde ve mutfakta kalmis. Bu adam aramis aramis aramis, sonra mesajlar: nerdesin acaba / zaten guvenmiyorum sana boyle yaptikca iyice guvenim gidiyor / umarim nerde oldugunu ispatlarsin ... Bu tip mesajlar atmis. Uyandim, mesajlari gorunce elim ayagim titredi. Uyuyordum diye cevap verdim. Dedi ki hemen evde kendinin fotografini cekip hatta elinle iki isareti yapip bana yolluyorsun. Ayip bu yaptigin, dedi. Hemen foto cek yolla dedi. Ve kendime kiza kiza dedigini yaptim , yolladim. Utandin mi? Dedim. Hayir, yaptigim cok normal bir davranis, dedi. O gun bitmistir bu adam dedim.

Nihayet konu sahibi.
Eski konularını okudum ve içim sisti ya !
Bu kez geri adım atmayacagini umuyorum..

Eşiniz hastalıklı tip gibi geldi bana.
Siz evlendiğinizden önce demi böyle giyinirdiniz?
Ve bunu biliyormuydu,bunu kabul edip evlenmişdi değil mi?
Daha öncelerdende mi böyle karışırdı ya son zamanlarda başladı bu sorgular?
Niçin soruyorum çünki bunu kabul etmeyen erkekler vardır ki,
hiç etmezler ve evlenmezler.Evlendikten sonra olan bu tavrı hiç anlayamıyorum.

Küfür ve aşağılamak nedir kendi çok düzgün biriymiş gibi sizi düzeltmeye kalkmış.
Kıyafet de bam telinizse dönmüş durmuş ona basmış.
Eşiniz değişmez sanıyorum birleşmek isterse kabul etmeyin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kimse bulunmadık hint kumaşı değil elbet biri gelir o boşluğu doldurur
Bosverin hayatınıza bakın ve mutlu olun

Kıyafet bahane bu ilişkide çok şey birikmiş bence...

Yoksa Kıyafet sebebi ile ilişkisi biten kimseye şahit olamadım şahsen...

Bir türlü vazgeçemiyorsunuz,dolup dolup buraya yazıp deşarj oluyorsunuz galiba.açtığınız bütün konulardan bunu çıkardım.

Tam en haz etmediğim gelenekçi,kadını aciz görmeye programlı,kompleksli,sabit fikirli,baskın erkek tipi,yakınından bile geçmem boyle tiplerin.

Çocuğun da yoksa ne diye değişmesini bekleyeceksin kendi yoluna git canım sonu daha incitici olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…