- Konu Sahibi icimdekibosluk
-
Haklisin, seviyoruz diye diye tepemize cikariyoruz adamlari. Adam , benden once bir nisan atmis. Ustelik dugune cok az zaman kala, ev kurulmus, dugun salonu tutulmusken. Ayni seyleri o kiza da yapmis. O kiz akilliymis ki dugunden donmus. Bana ise cok iyi rol yapti evlenene kadar. Adeta melekti. Evlendikten bu gune gunden gune degisti , ofkesi artti, uslubu kabalastibiz kadınlar safızdır bulur gene bir enayi
Evet, sansliyim ki isim var ailem var. muhtac degilim onun hicbir seyine. Iyi ki de cocugum yok. En buyuk talihim. Kizim olsaydi dediginiz gibi hayati cehenneme cevirirdi cocuga. Zaten derdi 'kizimiz olursa onun egitimiyle ben ilgilenecegim. Cunku sen kendin gibi yetistirirsin.' Saka yollu soylerdi ama ben gerceklik hissederdim.Daha önceki konuda da yazmıştım. Dünyaya bir kere geliyoruz onun nedeni de bir manyağın kaprislerini çekmek olamaz.
Mis gibi ailen varmış. Boşan hayatını yaşa. Çocuk da yokken. Kızın olsaydı onun da hayatını cehenneme çevirirdi yobaz kafasıyla...
sırf evlenmek için bile evlenecek kızlarımız vardırHaklisin, seviyoruz diye diye tepemize cikariyoruz adamlari. Adam , benden once bir nisan atmis. Ustelik dugune cok az zaman kala, ev kurulmus, dugun salonu tutulmusken. Ayni seyleri o kiza da yapmis. O kiz akilliymis ki dugunden donmus. Bana ise cok iyi rol yapti evlenene kadar. Adeta melekti. Evlendikten bu gune gunden gune degisti , ofkesi artti, uslubu kabalasti
Maalesef var oyle kadin modelleri.. Ee bulsun mutlu olsun madem. Evet, ben kendime bakiyorum. Guzel gunler olsun insallah . Inanin 2.5 yildir evliyim zaten 1.5 yili hep ayri gayri gecti. O yurt disinda calisiyor ben burda. Ve bir gun diyemedim ki ' bu evlilik oturdu artik, bu adam iyi de baba olur..'sırf evlenmek için bile evlenecek kızlarımız vardır
eşiniz burda seçiçi davranacak emin olabilirsiniz kriterleri olacak belki kız oğlan kız isteyecek kıyafetlerini seçebileceği otur dediğinde oturak kalk dediğinde kalkan birini arayacak
sizi değerlendirirken şunu düşünürüm zararın neresinden dönsen kardır
Küfür ve aşağılamak nedir kendi çok düzgün biriymiş gibi sizi düzeltmeye kalkmış.Orta yol yoktu bizim icin. Benim onun istedigi gibi olmam gerekiyordu. Bendeki tum kredilerini bitirmisti ( kufurleri, asagilamalaru, itip kakmalariyla) hala kiyafette sunu giy sunu giyme diyordu. Kredisi yoktu ve surekli taleplerde bulunuyordu. Pes ettim sonunda. Kitafette istedigin her sey olacak dedim. Baska seylerle cikti karsima
Kimse bulunmadık hint kumaşı değil elbet biri gelir o boşluğu doldururArkadaslarrr, gecmis konularimdan hatirlayan var midir, bilemem. 2.5 yillik evliligimde psikolojik siddet, hakaretlere maruz kalmistim. En buyuk sorun kiyafetlerime karismasiydu. Sonunda bitti dedim. Aileme anlattim. Yakin arkadaslarimdan saklamistim hep, onlara da actim konuyu. Icim cok rahat, elimden geleni yaptim evlilik yurusun diye. Adam,kıyafetlerime takmıştı, tamam dedim en sınunda. Ne istiyorsan o olsun. Ama başka şeyler çıkardı. Ayy dedim yaaa, yeter yeter yeter... Değer mi ??? Son kez ağladım. Ve biliyorum ki o adam, cok pisman olacak, kafasina dank edecek neyi kaybettigini anlayinca. Ama cok gecmis olacak. Sanmiyorum ki onu benim gibi ceken biri daha olur. Sadakatle onun yurt disindan gelisini bekler, ailesine en ufak saygisizlik yapmaz ve ailesine yaptigi onca maddi yardimin hesabini sormaz... Zor bulur benim gibisini, mutevazi olmayacagim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?