Ezel Atv

Yine en uygunu pazartesi galibabilmiyorumkismile

Pazartesi kapalıçarşımı vardı atv de

You Know var ya bu bi asparagas haberse o kadar uğraşıyoz gün arıyoz burdaaklinialirimsmile

Ay yok be yalan haberdir. Şovda bu diziyi ATV ye kaptıracak göz varmı allasen. Heleki parada anlaşamadılar ne demek. Bunlar bilmem kaç bölüm anlaşma yapmıyorlarmı zaten.

İnanmıyorum bu habere, ortalığı karıştırmak için yapılan uyduruk bir haberdir.kaydirigubbakcemile

Genelde 13 bölüm anlaşma yapılıyo diye biliyorum ben..Ama opsiyon falan vardır heraldefisfisfis

ya ben bu hafta dizinin özeti bitmeden uyuya kalmisim iyimibilmiyorumkismile noldu bu hafta heycanlimiydi

Ali görmez heralde ya ne anlamı kalır dizinin..Tefo yapar bi şeyler..zemuszemus

bende 1 tane cıktı işte oda bizimkilerle ortak ark cıktı 3 tane varmıdırki facesi sevgülüsüyle fotosu var profilde sahte olsa bizimkiler neden ekli ohaoldumsmile

Ezel'in resmi sitesinde perşembeye alındı yazmış birileri, bırakırım Aşk-ı Memnu'yu sanırım bilmiyorumkismile

EZEL, ATV'YE GEÇMıYOR!
SHOW TV’NıN EN ÇOK ıZLENEN DıZıSı EZEL’ıN ATV’YE GEÇTıĞı HABERı YALANLANDI..
Son zamanların fenomen dizisi Ezel’in Atv’ye transfer olduğu haberi dizinin basın ve halkla ilişkiler işlerini yürüten Bizce Danışmanlık tarafından yalanlandı.

Telefonla ulaştığımız Ay Yapım çalışanları ise bu iddialardan habersiz.

Bazı söylentilere göre, bu yıl dizilerde hüsran yaşayan Atv’nin Ay Yapım’a Ezel için bir teklifte bulunmuş. Ancak Show Tv’nin de bastırmasıyla Ezel kendi kanalında kalmış. Show Tv’nin en çok izlenen dizisini bırakmaya niyeti yokmuş..

Bu arada internette yaptığımız kısa bir araştırmada gördük ki Ezel hayranları da dizinin Atv’ye geçmesini istemiyor. Çünkü insanlar dizi başladığında, diziyi ilk izlediği kanalla özdeşleştiriyor. Dizi başka kanala geçtiğinde işin büyüsü bozuluyor..

Bu zabah gastede okudum, hakket geçmiş sanırsam ATV'ye.

ya arkadaşlar yenı fragmanı koyabılırmısınız ben bulamadım netten şimdieden sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…