ya arkadaşlar yenı fragmanı koyabılırmısınız ben bulamadım netten şimdieden sağolun..
ya arkadaşlar yenı fragmanı koyabılırmısınız ben bulamadım netten şimdieden sağolun..
Daha yayinlanmadi ki..
Aslinda show tv bu gün yayinlamasi lazim en azindan kanal degistirme olayina bir aciklik getirmis olurlar..
he ya, bir deli kuyuya bir taş attı (hangi deliyse o furucam zatenalsanaalsanasmile) kırk akıllı çıkaramadıkbilmiyorumkismile
"Show TV ile anlaşamadığımız için ayrıldık. Büyük paralar karşılığı dizi ATV'ye transfer olmuş değil. Aynı bütçeyle ATV'ye geçtik. Dizilerimizi transfer etmek bizim şirketimizde pek rastlanan bir olay değildir. Ancak bu sefer böyle olması gerekti"...
Ay Yapımın patronu Ekrem Çatayın açıklamasından bi bölüm..Geçti galiba kızlar..
bi fragman yayinsalara bari..ne güzeldi ya pazartesi günler..simdi baska güne alirlar..umarim saati degismez.. off ya yapilir mi bu simdi bize..
he ya, bir deli kuyuya bir taş attı (hangi deliyse o furucam zatenalsanaalsanasmile) kırk akıllı çıkaramadıkbilmiyorumkismile
o deli benim ama keşke kızmasaydın bu kadar bende netten buldum bi haber sitesinden:gitme::sinifsinif:
cok agresifsin :1closedeyes:
tefo sert bayanlari sevmez
Vallamı lan.eyvahedigeldismile
Ben onun için süt çıkmış ak kaşık olurum beee, sen ne diyon. Bundan sonra ağzım var dilim yok, o kadar yane-tatlicadiarzu-
14/1/2010 18:37
Uçankuş, “Ezel” dizisinin yapımcısı Ekrem Çatay’a ulaştı.
Çatay, “Haberleriniz doğru... Biz Ezel’i ATV’ye taşımaya karar verdik” dedi ve ekledi: “Vergi borcumuz şeklindeki dedikodular doğru değil... Ay yapım’ın hiçbir vergi borcu yoktur”
“Show’la maddi sıkıntılar mı vardı?..” şeklindeki sorumuzu yanıtsız bırakan Ekrem Çatay, Ezel’in birkaç hafta kadar yayında olmayacağını da sözlerine ekledi.
Uçankuş’un edindiği bilgilere göre Ezel, ya 25 Ocak’ta ya da 1 Şubat’ta ATV’de yayınlanmaya başlayacak. Ancak bu gelişme karşısında Show TV’nin de ciddi davalar açacağı ve bu işin peşini bırakmayacağı söyleniyor.
Show Tv yönetimi ellerindeki sözleşmeye güveniyor.
14/1/2010 18:37
Uçankuş, “Ezel” dizisinin yapımcısı Ekrem Çatay’a ulaştı.
Çatay, “Haberleriniz doğru... Biz Ezel’i ATV’ye taşımaya karar verdik” dedi ve ekledi: “Vergi borcumuz şeklindeki dedikodular doğru değil... Ay yapım’ın hiçbir vergi borcu yoktur”
“Show’la maddi sıkıntılar mı vardı?..” şeklindeki sorumuzu yanıtsız bırakan Ekrem Çatay, Ezel’in birkaç hafta kadar yayında olmayacağını da sözlerine ekledi.
Uçankuş’un edindiği bilgilere göre Ezel, ya 25 Ocak’ta ya da 1 Şubat’ta ATV’de yayınlanmaya başlayacak. Ancak bu gelişme karşısında Show TV’nin de ciddi davalar açacağı ve bu işin peşini bırakmayacağı söyleniyor.
Show Tv yönetimi ellerindeki sözleşmeye güveniyor.
offf ya hep böyle yapıyolar dizi kanal değiştirdimi mutlaka eski tadı olmuyor izlenmiyor nasıl kötü bi yerde bitti zaten bekle bekleyebilirsen şimdi dilerim aşkı memnu nun karşısına koymazlar :umursamaz:
Öfff be bu kızında aklı fikri Kenan'da, dediğimide anlamıyor. E herhalde sende kendin uydurmadın, ilk uyduranı kastetmiştimolumunekankayizsmile
Bu arada dizimizi artık ATV ekranlarında pazartesi günleri izliycez. Hayırlı uğurlu olsun.vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?