Ezik gibi davranıyorum biliyorum?

Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum
imam nikahlı veya nikasız başka biriyle birlikte olan adamla birlikte olduğun için ezik gibi değil eziksin.

Hani imam nikahli evli biriyle birlikteyim diye defalarca burda konu acmiştim.En son bu kadin niye gitmiyo diye kavga çikardim.Sonra dilenci konusunu soyledim inkar etti hepsini.Bugunde aradim defalarca açmadi.Acayip takinti yaptim sanki bagimliyim ona kurtulamiyorum.O yokken kendimi eksik hissediyorum

Tedavi olmalısın biliyorsun değil mi??
Yoksa bu kadar da yanlışa balıklama dalınmaz ..

Yapamiyorum iste elimde degil

Dedim ya kendini bir hastaneye kapattır o zaman elinde olmaz işte.
Sonra metressiniz diyince kızıyorsunuz.
Düşün yahu öyle değersiz görülüyorsunki bırak iğrenç adamın senle evlenmesini dilenci karısı bile senden kıymetli. (bence dilenci olduğu kısım iftira) Kendi kendine yapıyorsun.
Sonra buna hata diyorsun.
Küçük çocuğa bile acımıyorsun.
Vicdan tatile çıkmış hırsınızdan kıskançlığınızdan düştüğünüz hale bak.
İğrenç o p.z.v.nk adam bile size sırtını döndüyse bir düşün sen kimin gözünde bile neredesin?
Bunları duyunca rahatlıyor musun?
Kendine bu lafları dedirtince kefaretini ödediğini mi sanıyorsun ?
Yanılıyorsun.

Düşün yahu öyle değersiz görülüyorsunki bırak iğrenç adamın senle evlenmesini dilenci karısı bile senden kıymetli. (bence dilenci olduğu kısım iftira) Kendi kendine yapıyorsun.
İğrenç o p.z.v.nk adam bile size sırtını döndüyse bir düşün sen kimin gözünde bile neredesin?
Yanılıyorsun.
Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi.Kendimden nefret ediyorum.keske ölsem

Bi
Yanılıyorsun.
Bi Yasam kocuyla konustum.Aklima yatti.Piskologtan daha uygun bi fiyat ayrica

Bilmiyorum iftira mi.Ama o gun bana karim annemlerle cocukla yasiycak biz ayri evde yasiycaz dedi.Annemin bayramini kutladi. Kendimden nefret ediyorum.keske ölsem

Aaa bir ailen var yani.
Kızım sen nasıl evli adamla sürtersin nasıl hayaller kurarsın diyip ağzına kürekle vurmuyor öyle mi ?
Bir de elini öptürmüş bayramda :KK70: Ailecek genişsiniz.
İğrenç bir adam için ölmeyi istemek nedir Allah aşkına.
Hırsınız ölmenize müsade etmez zaten. Adam boşanmazsa gözün açık gider.
Ona yuva mı denir sanıyorsun ?
Metres olacaksın.
Sonra belki bir çocuğun olacak.
O zaman mutlumu olacaksın?
Hiç mi erkek yok?
Ben anlamadımki adam yunan tanrısı gibi packleri var sevişe sevişe doyamıyor musun?
Neyinden vazgeçemiyorsun yani.
Artık bizimle alay ettiğini düşünüyorum.
Artık empati dahi yapamıyorum.
Bak yine iyi niyetimle tavsiye ediyorum.
Kendinden nefret etme. Olan oldu diyip en azından şuan yaptığın pislikten kurtulmaya bak.

Bi

Bi Yasam kocuyla konustum.Aklima yatti.Piskologtan daha uygun bi fiyat ayrica

Psikolog değil direkt psikiyatriste gitmelisin. Yaşam koçu napsın sana?

Kinamiyorum ve uzuluyorum haline. Allah ruh ve akil sagligi versin herkese. Yazik bir insan boyle tercihler yapabiiyor demek ki. Cozumsuzsun.

Ezik gibi hissetme canım eziksin zaten

Deger gormek istiyorsaniz,once siz kendinize deger vereceksiniz.Bu adamin elinde o yuzden degersizsiniz.Sebebini siz de soylemissiniz,saniyorsunuz ki o olmazsa kimse hayatiniza giremeyecek.Yapmayin Allah askina,daha iyi bi hayati hakettiginize inandirin kendinizi artik...

Her konuna bıkmadan yazıyorum, buna da yazayım.

İmam nikahı olunca da adam evli sayılıyor. İmam nikahı dini nikah demektir. Ve bir sürü yükümlülükleri vardır eşlerin birbirine. Mesela ayrılsa yine tazminat ödemek zorunda, nafaka vermek zorunda. Çalışıp eşine bakmak zorunda vs. vs. Dini inancın var mı beni ilgilendirmez, ama karşındaki adamın inançları doğrultusunda yaptığı bir evliliği var. Sen buna inansan da inanmasan da...

Hadi bunu geçiyoruz. Adamın başlı başına bir pislik olması bile yeter onu bırakmana.

Yukarıda bir arkadaş sana neler yazmış, sen bayramda annemin elini öptü diyorsun cevap olarak.

Sonun ya intihar, ya akıl hastanesi.

Çok ilginç birisin. Yazdıklarıma cevap vermesen de ben seni tanımak isterdim biliyor musun?

Back
X