Ezik hissettirme çabası

Okudum son gelismeleri:))ohh bee ne guzel yapmissin bak inat ettin ciktin,simdi onun ici icini yiyordur varya (ne oldu bu kadina)diye.. onu sasirtman lazim, aslinda ne kadar guclu oldugunu gorecek ve geri adim atacak ciddiyim bu sekilde devam et sakin seni yildirmasina izin verme..

Eşiniz hekim oldugu halde nasıl bu kadar dar bi görüşü var

Yetiştiriliş tarzı mı bu şekilde yoksa sırf egosundan mı üstünlük ilan ediyor merak ettim

Eşiniz hekim oldugu halde nasıl bu kadar dar bi görüşü var

Yetiştiriliş tarzı mı bu şekilde yoksa sırf egosundan mı üstünlük ilan ediyor merak ettim
Her ikisi de diyebilirim...ailesi biz okuttuk koş koca Dr yaptık onu bize her fırsatta dua etmesin diyen bir zihniyet...çevreden de her zaman işi düşülecek konumda olduğu için pohpohlanan biri...haliyle ayaklarını yere tek bastıran benim...bu yüzden de aşağılayıp ezerek baskın çıkmaya çalışıyor.

Dün gece 00 30 gibi ben gezmeye çıkıyorum dedi hırsını alamadı belli ki...güle güle ne zaman gelirsin çocuğu uyutucam dedim...
6 ay sonra dedi...çektim içeri...sen kime aba altından sopa gösteriyorsun?kitlerim kapıyı giremezsin canın 6 ay sonra gelmek istediğinde gel bizi bulursan tabi şimdi git yürü bakalım dedim...
Ben diyeceğimi net söylerim falan dedi gitti...15 20 dk sonra geldi...arabayı otoparka çekmeye inmiş miş miş...

Dün gece 00 30 gibi ben gezmeye çıkıyorum dedi hırsını alamadı belli ki...güle güle ne zaman gelirsin çocuğu uyutucam dedim...
6 ay sonra dedi...çektim içeri...sen kime aba altından sopa gösteriyorsun?kitlerim kapıyı giremezsin canın 6 ay sonra gelmek istediğinde gel bizi bulursan tabi şimdi git yürü bakalım dedim...
Ben diyeceğimi net söylerim falan dedi gitti...15 20 dk sonra geldi...arabayı otoparka çekmeye inmiş miş miş...
Adama bu kadar şok fazla..:halay: keşke daha önce harekete geçseymişsiniz. Bu arada çocuğunuz ne kadar?

Oh iyi olmuş helal olsun kıvırmis hekim bey :)))

Back
X