- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Hayir,oglani neden dolduruyorsun ki..Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Yok artik bunu gercekten yapmis olamazsinizDönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Oğulunuza nasıl geldi olay ya anlamadım benDönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Senin eşin çorabını banyoyada atmıyodur simdiKızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam
Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için
Allah aşkına hakaret işitecek kadar ne yaptım
Niye böyle bir şeyi çocukla paylaşıyorsunuz? O sizin evliliğinizin bir tarafı değil. İkiniz arasındaki meseleden kendini suçlu hissedebilir.Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Diyelim ki etiket yapıp paylaşmak için gösteriş yapmak için veya anı olsun diye, eeeeeee? Konu bu mu senceÇocuk kaç yaşında?
Fotoğraf çekme amacınız anı olsun diye mi?sosyal medyada kocacım mutlu yuvam etiketi ile paylaşmak mı?
Eşinizin tlf çekim yapabilirsiniz çocuk da huzursuz olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?