- 17 Ağustos 2011
- 24.629
- 155.079
- 798
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Niye çocuğu dolduruyorsunuz? Küçücük çocuk ne anlayacak bu söylediklerinizden, gerginliğe üzülmekten başka????Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
ay bence kocanızda aşağılık kompleksi var net fotoğraf çekilmek ve eziklik ne alaka kuramadım bi türlü bağlantıyıKızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam
Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için
Allah aşkına hakaret işitecek kadar ne yaptım
Söylemek istediklerinizi eşinize doğrudan söyleyin..öyle ağlayarak,titreyerek ..çocuğunuza söylemiş gibi yaparak değil! Yemekte eşiniz size o lafı söylediğinde "baksana sen!..peki sen neden benimle evlendin kendi ezikliğini örtmek için mi?!" diyip oturup yeseydin yemeğini .Şimdi keyif çayını içiyor olurdun evinde .Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Çocuğunuzu neden taraf yapıyorsunuz eşinizin yaptığı çok yanlış ve kırıcı ama o öyle yaptı diye sizin de çocuğunuzun yanında konuyu uzatmanızın gereği yokDönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
O zaman ben ezik olmada dünya sıralamasında birinciyim demek kiKızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam
Ya fotoğraf Çekmenin neresi eziklik ? Ve çocuğu çok şımarık yetiştiriyor çocuğa hayır ı öğretmeye çalışıyorum gidiyor alıyor falan. Sırf dedim çocuktan telefonu almamak için beni suçladın dedim. Neyse yemeğini yemedi beyefendi bana tepki için
Esinize kizip konuya oglunuzu dahil etmeniz cok gereksiz ve cocukca olmus.Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Bu tamamen haksızlık insanlar günümüzde herşeyi sosyal medyada paylasabilir ama anı biriktirmek guzel bisey ilerde oglunuz buyudugunde ona anlatacak guzel seylerinizin olmasi harika bence babasi oglunuzun ustunden size kotu davraniyo ve bu cocug daha fazla olumsuz etkiliyo ki disarda yemek yerken ailecek fotoraf cekinmek dogal bisey eziklik eden kendi evladina iyi bi baba olamamasiKızlar akşam yemeğe gittik eşim ben ve oğlum. Oğlum telefondan video izliyordu . Telefonu istedim vermedi . fotoğraf çekecektim çünkü . Eşimde işte kızdı bana fotoğraf çekip ne yapacaksın bilmem ne demeye başladı , anın tadı bile çıkmıyor senle sen ezik mi büyüdün foto çekip paylaşacaksın di mi vs bi sürü şey söyledi. Gözlerim doldu ağlayarak yemeğimi yedim . Senle dedim bi daha dışarı çıkmıcam
Lütfen çocuğunuzu böyle şeylere dahil etmeyin. Karı koca aranızdaki sorunlar sizi bağlar. Onun psikolojisine oynamaya hakkınız yokDönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?