Ezik mi büyüdün

Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Niye çocuğu dolduruyorsunuz? Küçücük çocuk ne anlayacak bu söylediklerinizden, gerginliğe üzülmekten başka????
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla...yapmayin lütfen ya.
Böyle böyle bozuyorsunuz zavallilarin psikolojilerini. Sorsan 'cocugumun psikolojisi için bosanmiyorum' dersiniz

ay bence kocanızda aşağılık kompleksi var net fotoğraf çekilmek ve eziklik ne alaka kuramadım bi türlü bağlantıyı

Dönüşte oğluma dedim bi daha beraber çıkmak yok, biri sana hakaret etse çıkar mısın dedim? Eşimde ordan diyor ki kendimden eminsem takmam
Söylemek istediklerinizi eşinize doğrudan söyleyin..öyle ağlayarak,titreyerek ..çocuğunuza söylemiş gibi yaparak değil! Yemekte eşiniz size o lafı söylediğinde "baksana sen!..peki sen neden benimle evlendin kendi ezikliğini örtmek için mi?!" diyip oturup yeseydin yemeğini .Şimdi keyif çayını içiyor olurdun evinde .

Çocuğunuzu neden taraf yapıyorsunuz eşinizin yaptığı çok yanlış ve kırıcı ama o öyle yaptı diye sizin de çocuğunuzun yanında konuyu uzatmanızın gereği yok

Çocuğa niye telefon veriliyor onu hiç anlamadım, her gittiği yerde aralıksız fotoğraf çekenleri de anlamıyorum, eşinizin saçma laflarına da bir anlam veremiyorum
Siz oturun ailece bir konuşun bence, nerde neyi yanlış yapıyorız, ikili ilişkilerimizi nasıl düzene sokarız diye

O zaman ben ezik olmada dünya sıralamasında birinciyim demek ki Hayatımda duyduğum en saçma salak laf O an ne diyrceğini bilememiş sinirini çıkartmak için saçmalamış işte. Zukkum ye de Ayrıca evet muhtemelen çocuk en ufak sorunda babaya gidecek sizi pek umursayamayacak kim şımartısa onun gibi oluyorlar maalesef. Valla şu sayfada eşlerin kadınlara olan saygısız ve çirkinliklerini okudukça sinir oluyorum bunları yontacak bir kurs olsa keşke hoş zor ama bir ihtimal işe yarar belki İnanılmaz şikayet okuyorum bu kocalarla ilgili hiç yüz vermeyin kavga edin demiyorum ama yok evi terk etmiş yok yemek yememiş yemesin de gelmesinde gerekirse aklınca korkutmaya çalışıyorlar kadınları.

Özel bir gün değilse yemekte fotoğraf cektirmiyorum acıkcası. Hani dogum günü olur, yıldönümü olur ceker cektiririm anısı kalır. Onun dısında zırt pırt çekmem, lakin sizin olayda eşiniz baştan sona yanlıs hadsiz ve terbiyesiz. Siz de cocugu arada bıraktığınız icin haksızsınız maalesef.

Hanımefendi eşinizle olan sorununuzu eşinizle çözün neden çocuğu taraf yapıyorsunuz? Madem böyle yapacaksınız boşanın mutsuz bir evlilikte taraf olmasın. Eşinizle oturun düzgünce konuşun size çocuğunuzun yanında böyle konuşarak neyi amaçlamış? Siz onun hanımı, çocuğunun annesisiniz böyle davranmaya devam ederse ikiniz içinde kötü olur başka yerden sevgi ve ilgi görürseniz çok daha feci olaylar yaşanır. Konuşun çözün aranızda ki problemi yoksa çoğunuz da dahil hayatı zindan etmeyin birbirinize.

Bu tamamen haksızlık insanlar günümüzde herşeyi sosyal medyada paylasabilir ama anı biriktirmek guzel bisey ilerde oglunuz buyudugunde ona anlatacak guzel seylerinizin olmasi harika bence babasi oglunuzun ustunden size kotu davraniyo ve bu cocug daha fazla olumsuz etkiliyo ki disarda yemek yerken ailecek fotoraf cekinmek dogal bisey eziklik eden kendi evladina iyi bi baba olamamasi

Cocugu fişteklemis cidden

Ne esiniz ne siz ne de telefonla oynayan ve istenince vermeyen mizmizlanan cocuk normal değil.

Aslinda pardon, cocuk baska seyle ilgilensin bizi rahat biraksin diye eline tablet tel veren anneler babalar yuzunden, çocuğun telefonu geri vermemesi normal aslinda.

Çocuğun yaninda boyle davranıp sen böyle yaptin diye suclayacak kadar adisin de.al bu hakareti naparsan yap de.
Çünkü bu 4 ayakli herif simartip sana saygisiz davrandirip.sana benzediğini senin bu hale getirdigini saygısızlığınin sebebi sen oldugunu söyleyecek herkese.bana göre adam noktayi koymus evliliğine hayat arkadasina asil kendi hakkettiği muameleyi yaparak.gitsin bi tedavi olsun.

Benim annemle babam karar almisti. Ben birisiyle mesela annemle herhangi bir sebeple catisirsam hakli olsam bile babam ya karismiyordu ya da annemin tarafini tutuyordu. Ben ortamdan uzaklasinca annemle konusuyordu sakince neden boyle yaptin vs seklinde. Benim duymadigimi dusunuyorlardi aralarindaki konusmayi. Ben ortamdayken hep birbirlerini desteklediler. Siz de bunu uygulayabilirsiniz. Eger kabul etmiyorsa, "bu anlasmayi kabul etmezsen cocuk seninle catisirsa ben de cocugun tarafini tutup sana karsi onu doldururum o zaman." diyebilirsiz. Yine de kabul etmezse bence aptal laftan anlamayan bir adamdir, ayrilin.

Oğlunuza niye yansıtıyorsunuz ki anlamadım onun üzerinden bi daha çıkmal yok falan diyorsunuz çocuk o daha anlamaz ki gerginliği ona yansıtıyorsunuz..eşiniz sosyal medyada herşeyin paylaşılmasını sevmeyen biri olabilir bunu görgüsüzlük olarak görebilir oğlunuzdan ısrarla isteyeceğinize anın tadını çıkarsaydınız eşiniz evet yanlış konuşmuş ama sizde büyütmüşsünüz

Cocuk degil çocugumuz deyin , cocuğunuzu pek sahiplenmeyip aksine rakip goruyor gibi yazmisinız konuyu. Çok resim paylasiyorsaniz rahatsız olabilir esiniz. Uslup rezalet gerci

Cocugu niye dolduruşa getiriyorsunuz. Ne cevap bekledinizki cocuktan, babasina mi kizsın ya da sizi mi haksiz bulsun kuçucük çocuk yahu. Siz işi gucu birakıp çocugu bir pedagok a goturün. Pedagok sizi de alsin karşısına konuşsun. Cocuk yetiştirmenin inceliklerini ogrenin

Bence eşinizin karakteri böyle.
Yemeğe istemeyerek gönülsüz gitmiş sanki.
İstemediği için de ofkesini kusacak yer aramış belli.

Yani olay, foto, telefon filan degil.

Bu adam evde de böyledir dogum günü, ozel gun ne varsa burnunuzdan getiriyordur. Siz sadece patlama noktasina gelmissiniz.

Esiniz gozunun ustunde neden kasin var diyecek bir tip.

Ağzınızla kus tutsaniz da yaranacaginiz biri degil gibi hissettim.

Görünen sebeplerden ziyade baska sorunlar var gibi.

Lütfen çocuğunuzu böyle şeylere dahil etmeyin. Karı koca aranızdaki sorunlar sizi bağlar. Onun psikolojisine oynamaya hakkınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…