Ezilmekten,hirpalanmaktan biktim. Bu hic gecmeyecek mi?

Hic bisey soyleyemedim. Mesela cikista gidip sen ne saniyosun kendini diye saydiriyim dedim ama korktum. Kiz cok fena. Ve asil korkum su ki bana agir bisey soyler ve daha cok uzulurum. Bi de ben kendimi savununca komik gorunuyorum sanirim millet guluyo ben de uzuluyorum.

yani yazmamin amaci icimi dokmekti, bir de benim gibi olup bunu asanlar var mi diye

Ya Allah aşkına taş olsa patlar be kardeşim. Bi cıngar çıkar bi dik dur bakalım nasıl herkes sesini keser

Minyon kızlar ne kadar şanslı olduğunuzu bir bilsenizz
Boy ölçün , Türk standartlarına göre gayet normal önce buna takılmaktan vazgeç.
Ayrıca biraz dişi görünmek istiyorsan o minyon tipe elbiseler giyinerek tatlı bir imaj yaratabilirsin.
Yerinde olsam keyfini çıkarırdım.
Ve en önemlisi rahatsızlığını dile getirmekten ÇEKİNME.
Örneğin kıza , çok ciddi bir ifade ile üslubunuz hoşuma gitmiyor lütfen konuşurken dikkat edin de.

bakın aramızda sadece 6 cm var yani boyunuzla barışık olun kilonuz gayet iyi. kızı müdürüne şikayet edeceksiniz üstüne kafeyi şikayet var a şikayet edeceksiniz bu şikayetleri edeceğinizi müdüre de bildireceksiniz. hatta abartıp sosyal medyada gerekli yerlerde de bu yapılan saygısızlığınızı insanlara duyuracağım diyeceksiniz.

Mesajlariniz icin sagolun bi nebze rahatladim gercekten.

simdi daha net yazabilirim sanirim:

soyleki bazen oluyo gayet kendimi savunuyorum ama bu kizdan inanilmaz korktum cunku kizin ariza oldugu baya belli. Bir de ben mesela noluyo uslubun hosuma gitmiyo falan desem daha beter alay edicek bi tipi var buda beni daha cok uzer tabi.

simdi bu soylediginiz insanlar kisa boylu ama baskinmis. Peki nasil baski kuruyorlar? Yani sesleri mi gur? Nasil ? Bi turlu isin icinden cikamiyorum.

bir de en buyuk korkum ileride cocugum olucak ve ben onu bile savunamicam diye .

ben de hep olduğumdan küçük gösterdim. 5 yaş filan küçük sanıyolardı hep. boy ve kilo da aynı sizin gibiydi. şu an 28,5 yaşındayım yani yüzüm bence yaşlandı ama yine genç gösteriyorum gibi.
giyim kuşamla ve tavırla alakalı olduğunu düşünüyorum.

ayırca son 1,5 senede 10 kilo aldım. 55 kiloyum. keşke 45e dönebilsem.

bu arada hangi kahveci o? ben olsam şikayet ederdim.

Aklima su da geldi: yarin tekrar gidip bu kizdan hinci mi aliyim mi? Cunku artik oraya gitmeyi dusunmuyorum.

hakkini savunmak diyince bi baska subede yine benzer muameleye maruz kaldim. Orda gercekten kiza bagirdim hakkimi savundum. Hatta patronuna sikayet edicem dedim ve ettim de. Ama gelin gorun ki biz calisanimizi seviyoruz o biraz dobradir dedi ve adeta yalanci ilan edildim.
Biraz da bu yuzden artik vazgeciyorum

Allah aşkîna neden korkuyorsunuz hadi diyelim kız kötü konuştu ordaki insanlar size güldü ne olacak ki kim onlar herkes ölümlü kimse kimseden üstün değil bunu düşünün rahatlarsınız

O zaman yarin gidip kiza saydirip rahatlayim? Bir de ne soylemem lazim? Yani iste seviyesiz aptal falan mi? Yoksa daha agir seyler mi?

bunu yazarken aklima geldi: bu da dun basima geldi. Kadina rossmanda caylar ne tarafta dedim.dondu bana gozunun onunde duruyo kor musun dedi! Bu sefer susmadim mesela. Ayni senin gibi korum evet dedim. Sonra sacma sapan guldu bu sefer korkmadim ustune bile yurudum. Sonra kesti tabi sesini.Isin komik tarafi kadin nerdeyse bi karis kisaydi benden

Yok öyle değil şimdi vur deyince öldürme konu sahibi sen de

Yani kavga, bağrış çağrış son çare ama mesafeli bir şekilde memnuniyetsizliğini ve aranızda bir sınır olduğunu belirtmen yeterli

Ç
Çok merak ettim basıl biri olduğunuzu. Çünkü anlattıklarınız o kadar gerçekten uzak ki. Sizin sorununuz kendinizi sevmemeniz. Bir çok güzel minyon kız var. Erkeklerin çoğu kısa boylu kızları beğenir. Yüzünüzün çocuksu görünmeside avantaj, insanlar genç görünmek için ne paralar döküyorlar. Kendinizi sevin o zaman insanların size saygı duymaya başladığını görüceksiniz. Bazı insanlar kötü kalpli maalesef özgüvensiz insan görünce ezmek istiyorlar onlara fırsat vermeyin.

Boyunuz ve kilonuzda hiç bir şey yok. Boyunuz Türk standartlarında millet sizin kilonuza düşmek için tüm gün aç geziyor. Siz bakmayın o densizlere geçmişte mobbing yaşamışsınız ama artık onlar bitti. Önce buna ikna olun sonrasında size bu şekilde davranan herkesi rencide edin, şikayet edin gerekirse müşteriye bu şekilde davrandıkları için sosyal medyada vs yaygara çıkarın. Kendinizi çok çocuksu görüyorsanız biraz makyaj yapın kıyafetlerinizi daha farklı seçin ki bence hiç gerek yok.

Bence o şubeye tekrar gidin çok özgüvenli şekilde kahve isteyin kız tekrar terbiyesizlik yaparsa bu sefer ağzının payını verin müdürüne şikayet edin ve bir daha uğramayın oraya. Bu kısa vadeli çözüm tabi, uzun vadeli çözüm için terapi alabilirsiniz, faydasını görürsünüz.

Bende 41 numara ayakkabi giyiyorum. Benimle de bu konu üzerinden dalga geçiyorlar. Alıştım artık. Ayaklarımla barışınca alınmamaya başladım.

Maalesef hepsini yasadim, yasiyorum. Hic sevgilim olmadi ama ilgilenenler evet uzun boyluydu. Bu kendini sevmeyi bana soyleyenler oldu. Ama nasil olucak? Yani mesela kendini sevmek icin sevdigim seyleri aliyorum, kendime kahve ismarliyorum. Ama henuz bisey degismedi.
Bir de bu disariyi nasil etkiliyo? Yani insanlar kendimi sevdigimi nasil anliyor ve ona gore saygi duyuyor? Kusura bakmayin internette tam sorumun karsiligini bulamadigim icin burdan sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…