Ezilmekten,hirpalanmaktan biktim. Bu hic gecmeyecek mi?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.784
1.839
333
Merhabalar,

27 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Cocuklugumdan beri ezik bir insanim maalesef. Girdigim her ortamda-gercekten- her ortamda ciddiye alinmiyorum,dalga geciliyorum.

ve asil sorun su ki: bunun hic gecmeyecegini dusunuyorum. Boyum 1.53, kilom 45 ve kahretsinki cok cocuksu bir yuzum var. ben butun yasadiklarimi buna bagliyorum ve bu saatten sonra boyum da uzamayacagi icin caresiz hissediyorum.

daha demin yasadigim bi olay; kahve almak icin girdim, daha siparis yonelir yonelmez kiz bana bakip gulmeye basladi. Hayirdir dedigimde seni gorunce gulmem geldi dedi! Ben tabii bocaladim. Sonra kart olmayinca neden olmuyo dedim kiz aynen sunu dedi : seninle biraz ugrasmak istedigimden!
Su an aglamak uzereyim.

gecen anneme randevu almak icin gittim ve orda calisan kisi bana : sana randevu yok dedi ve guldu. Yine gecenlerde kasada para oderken adam parayi cebine soktu hani para nerde dedi gulerek?
Daha binlerce ornek verebilirim. Artik cok yoruldum. Psikologa gittim ama hic biriyle uyum saglayamadim.

Icimi dokmek istedim ve biraz da ayni durumda olan var mi diye merak ediyorum. Okulum bitti sirf bu yuzden ise baslayamiyorum.

bir de unutmadan kambur bir durusum var ve sesimde cok ince. Bunlarin etkisi var midir bilmiyorum tabi

Merhabalar,

27 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Cocuklugumdan beri ezik bir insanim maalesef. Girdigim her ortamda-gercekten- her ortamda ciddiye alinmiyorum,dalga geciliyorum.

ve asil sorun su ki: bunun hic gecmeyecegini dusunuyorum. Boyum 1.53, kilom 45 ve kahretsinki cok cocuksu bir yuzum var. ben butun yasadiklarimi buna bagliyorum ve bu saatten sonra boyum da uzamayacagi icin caresiz hissediyorum.

daha demin yasadigim bi olay; kahve almak icin girdim, daha siparis yonelir yonelmez kiz bana bakip gulmeye basladi. Hayirdir dedigimde seni gorunce gulmem geldi dedi! Ben tabii bocaladim. Sonra kart olmayinca neden olmuyo dedim kiz aynen sunu dedi : seninle biraz ugrasmak istedigimden!
Su an aglamak uzereyim.

gecen anneme randevu almak icin gittim ve orda calisan kisi bana : sana randevu yok dedi ve guldu. Yine gecenlerde kasada para oderken adam parayi cebine soktu hani para nerde dedi gulerek?
Daha binlerce ornek verebilirim. Artik cok yoruldum. Psikologa gittim ama hic biriyle uyum saglayamadim.

Icimi dokmek istedim ve biraz da ayni durumda olan var mi diye merak ediyorum. Okulum bitti sirf bu yuzden ise baslayamiyorum.

bir de unutmadan kambur bir durusum var ve sesimde cok ince. Bunlarin etkisi var midir bilmiyorum tabi
Nefret ediyorum böyle iğrenç insanlardan..Lütfen bozun tersleyin bu insanları..Vücudunuz sesiniz nasıl olursa olsun hadlerini bildirin..Ah ben böyle bişeye şahit olsam keşke benim yanımda yapılsa!!

bence de
o kıza bir haddini bildir bakalım böyle insanlarla bir daha dalga geçebiliyor mu?
sen alttan aldıkça daha da üstüne geliyorlar deme.
bir de biraz kişisel gelişim kitapları okumanı/hatta seminerlerine katılmanı öneririm.

Kendini neden savunmuyosun önce sen kendine değer ver ki herkes sana değer versin o kendini bilmez hadsizlere kulak asıp üzülme. Herkese ağzının payını ver . Bir kere kendini savun bak nasi bi rahatlama gelecek özgüven gelecek sonra bidaha susmazsin
Savunamiyorum. Cocuklugumda annem babaannem beni hep savunurlardi. Sonra almanyaya geldim. Burda uzun sure mobbinge maruz kaldim ve hala kendimi oyle goruyormusum psikologun dedigine gore. Bazem savunmaya kalktigimda ne diyecegimi bilemiyorum sesim titriyo falan. Bide benim istegim su; kendimi savunmak zorunda kalmamak. Yani beni bastan coddiye alsinlar saygi duysunlar istiyorum

kız size öyle davrandıktan sonra kahve almaya devam mı ettiniz yani? cingar falan çıkarmadınız?
hanımefendi boyum 1,59 kilom 44 ve kimse benimle böyle konuşamaz! bu ne terbiyesizlik? o kafeyi o kızın başına yıkarım bir daha kimseye ağzını açamaz.
kendine güvenmek çok önemlidir bu sizin duruşunuzu etkiler, kambursanız bunun için giyilen şeyler var durusu düzleştirmek için.
kendinizi savunmayıp buraya yazdınız ve hepimiz size kendinizi savunun dedik bunu uygulayacak mısınız?

Benim kız arkadaşım da sizinle aynı boyda ve yüzü çok genç. 33 yaşında ama baksan 22 anca dersin. Ama bu durum onun için hep avantaj oldu. Hiç sorun yaşadıgını görmedim. Çevresinde cok sevilen, neredeyse tanıyan her erkeğin aşık olduğu birisi. Sizde dezavantaja swbep olan durum boyunuz falan değil bence. Siz kendi kendinizi boyunuza falan bakarak içe çekiyorsunuz. İnsanlar da size ya yükleniyor ya da önemsemiyor.

Savunamiyorum. Cocuklugumda annem babaannem beni hep savunurlardi. Sonra almanyaya geldim. Burda uzun sure mobbinge maruz kaldim ve hala kendimi oyle goruyormusum psikologun dedigine gore. Bazem savunmaya kalktigimda ne diyecegimi bilemiyorum sesim titriyo falan. Bide benim istegim su; kendimi savunmak zorunda kalmamak. Yani beni bastan coddiye alsinlar saygi duysunlar istiyorum
Dış görünüşün ıyi olsun kötü olsun yada çok başarılı biri ol yahut çok başarısız ne olursan ol bi şekilde kendini savunmak zorunda kalıyorsun. Kimse kimseye saygı duymuyor ki bunun dış görünüşle alakası yok sana biraz ağzı boş insanlar denk gelmiş

Kizi sikayet etmedim cunku sikayet ettigimde patronu da ciddiye almicak kesin

O zaman patronun patronuna sikayet yaz. Bu sekilde karamsarliga düsersen tabiki birsey degismez. Yaydigin enerjide cok önemli. Kendine deger verirsen, yaydigin enerjide degisiyor. Insanlar kolay kolay senin ile dalga gecemezler.

Herkes ile gidip kavga et demiyorum ama lafini esirgeme. Cevabini ver. Youtube'ta özgüven üzerine videolar var, onu oku. Her gün o gün iyi yaptigin en az 2 sey yaz bir deftere yada word dokümana.

Bir de sunu merak ediyorum kisa boylu oldugum icin mi boyle? Benim gibi boyle seyler yasayan var mi?

Zannetmiyorum..1.50 boyunda bir öğretmen arkadaş var okulda..
Çoğunlukla topuklu giyiyor.. özgüveni yüksek.. iletişim oldukça iyi insanlarla..Ben boy ile alakalı olmadığını düşünüyorum.

Psikologa devam edin kişisel gelişim seminerlerine katılın. Bu durumun değişebileceğini İnanin öncelikle..

Bir de sunu merak ediyorum kisa boylu oldugum icin mi boyle? Benim gibi boyle seyler yasayan var mi?
Boyla alakası yok ilk önce sen kendini değerli hissetmelisin. benim tanıdığım en dişli insanlar hep kısa boylu insanlardı, işyerinde bir kız vardı 1.50 sadece normal bir çalışan, hepimiz ona karşı hazırolda dururduk o kadar baskın bir karakterdi. eltim de baya kısa ama aileyi parmağında oynatır kendi 1.50 kocası 1.85 adam pervane. daha bir çok örneğim var hatta kimse yanlış anlamasın ama bununla ilgili bir atasözü bile var demiyim yine de :) belki sizi şirin buluyorlardır ya da sempatik. siz kendinize değer verin dik durun

Back
X