Ezilmekten,hirpalanmaktan biktim. Bu hic gecmeyecek mi?

Maalesef hepsini yasadim, yasiyorum. Hic sevgilim olmadi ama ilgilenenler evet uzun boyluydu. Bu kendini sevmeyi bana soyleyenler oldu. Ama nasil olucak? Yani mesela kendini sevmek icin sevdigim seyleri aliyorum, kendime kahve ismarliyorum. Ama henuz bisey degismedi.
Bir de bu disariyi nasil etkiliyo? Yani insanlar kendimi sevdigimi nasil anliyor ve ona gore saygi duyuyor? Kusura bakmayin internette tam sorumun karsiligini bulamadigim icin burdan sormak istedim
Özgüvenli olmak özgüvenli görünmekten başlıyor inan bana. Kendine güvenin yoksa bile belli etme dişarıya karşı kendini seven özgüvenli biri imajı çiz.

bende çocuk gibi gözüküyorum ama kimse böyle terbiyesizlik yapmıyor.nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki?insanlar böyle yapınca 1-2 sefer tersleyin bir daha bu cesareti bulamazlar.

Ozguvensiz oldugumu cok belli ediyorum sanirim. Zamaninda bi markette calismistim ogrenciyken, o zaman ordaki cocuk mesela sunu demisti: cok kambur duruyosun, dur biraz suna takilip alay edelim kandiralim
Falan diyenler cikabilir demisti, bir de sesim cok ince . Diger turlu gayet kibar hatta fazla kibar bi insanim

Ozguvensiz oldugumu cok belli ediyorum sanirim. Zamaninda bi markette calismistim ogrenciyken, o zaman ordaki cocuk mesela sunu demisti: cok kambur duruyosun, dur biraz suna takilip alay edelim kandiralim
Falan diyenler cikabilir demisti, bir de sesim cok ince . Diger turlu gayet kibar hatta fazla kibar bi insanim
Olumlu bakamıyorsun. Öğrenciyken markette çalışacak kadar özgüvenlisin sonuçta markette çalışmak insanlarla iletişim halinde olduğun sosyal bir iş. Bunu bile yapamayacak insanlar var. İstediğin zaman bir çok kişiden özgüvenli olabiliyorsun demek ki. Sesinin ince omasının zararı ne çok tatlı ince ses. Biraz kendinden emin dursan kimse seninle dalga geçemeyecek

Boyumuz ve kilomuz yakin ama ben boyle tavirlarla karsilasmiyorum en fazla aaa cok genc/kucuk gosteriyirsun diyorlar ben de tesekkur ediyorum.

Bence asil sorun sessiz ve ozguvensiz durusunuz. Boyu kiloyu degistiremezseniz ama bunu degistirebilirsiniz

Savunamiyorum. Cocuklugumda annem babaannem beni hep savunurlardi. Sonra almanyaya geldim. Burda uzun sure mobbinge maruz kaldim ve hala kendimi oyle goruyormusum psikologun dedigine gore. Bazem savunmaya kalktigimda ne diyecegimi bilemiyorum sesim titriyo falan. Bide benim istegim su; kendimi savunmak zorunda kalmamak. Yani beni bastan coddiye alsinlar saygi duysunlar istiyorum
Almanya’da isen belki salak salak seninle flört ettiğini düşündüğün insanlar denk geliyordur. Bu aslında karşıdaki insanların psikolojisinin bozuk olmasından. Sen anladığım kadarıyla hassassın. Kıza açık açık sert bir şekilde “ ben bu davranışınızdan hoşlanmıyorum, iş yerinden müşteriye böyle davranamazsınız” diyebilirsiniz. Birkaç defa ayna karşısında deneyin, pratik lazım. Ben güveniyorum size. Biraz kısa insanlar genelde sinirli olurlar, sizin anlattığınız tipte bir kadın vardı, öğretmendi , sevimli yüzü vs vardı ama psikopattı. İlk tanıştığımızda aman ne sevimli vs diye birisi bir şey diyecek olmuştu, öyle tiksinip bakmıştı ki. Siz de yapabilirsiniz. Şöyle düşünün ne olabilir? En kötü? Kavga edersiniz?

Bir de sunu merak ediyorum kisa boylu oldugum icin mi boyle? Benim gibi boyle seyler yasayan var mi?
Boyun 150 cm ve 42 kiloyum. Şimdi evet yaşımızdan küçük görünüyoruz ama bunu boya bağlamak çok doğru gelmiyor bana. Muhtemelen siz özgüvensiz olduğunuz için karşımızdakiler sizi ciddiye almıyor. Mesafeli ve ciddi olun.

Mesajlariniz icin sagolun bi nebze rahatladim gercekten.

simdi daha net yazabilirim sanirim:

soyleki bazen oluyo gayet kendimi savunuyorum ama bu kizdan inanilmaz korktum cunku kizin ariza oldugu baya belli. Bir de ben mesela noluyo uslubun hosuma gitmiyo falan desem daha beter alay edicek bi tipi var buda beni daha cok uzer tabi.

simdi bu soylediginiz insanlar kisa boylu ama baskinmis. Peki nasil baski kuruyorlar? Yani sesleri mi gur? Nasil ? Bi turlu isin icinden cikamiyorum.

bir de en buyuk korkum ileride cocugum olucak ve ben onu bile savunamicam diye .
E gitmeyin o yere? En basit çözüm. Ya da yüz vermeyin kıza olsun bitsin. Muhattap olmayın.

Kendinizi savunurken küfür etmek yerine “ müşteri ile böyle mi konuşulur?” “ iş profesyonelliği bu mu yani?” “ el ense muhabbeti mi bu şimdi? Hizmet almaya mı geldik, saçma sapan geyiklere mi, müşteriye kör diyecek kadar kişisel eğitiminiz az mı? Size müşteri ile konuşma eğitimleri vermiyorlar mı? Vs . Buarada ben böyle markalar yerine ya yerel ya da ufak kafelere gidip destekliyorum. En güzel kelimeler “ pardon sanırım duyduğum şeyi söylemiş olamazsınız, tekrar eder misiniz? ..... tekrarlar salak salak... yani bu kadar saçma sapan bir muhabbet gerçekten yaptınız. Şimdi olması gerektiği gibi bana kahve mi veriyorsun, dengesiz hareketlere son veriyorsun.

Merhabalar,

27 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Cocuklugumdan beri ezik bir insanim maalesef. Girdigim her ortamda-gercekten- her ortamda ciddiye alinmiyorum,dalga geciliyorum.

ve asil sorun su ki: bunun hic gecmeyecegini dusunuyorum. Boyum 1.53, kilom 45 ve kahretsinki cok cocuksu bir yuzum var. ben butun yasadiklarimi buna bagliyorum ve bu saatten sonra boyum da uzamayacagi icin caresiz hissediyorum.

daha demin yasadigim bi olay; kahve almak icin girdim, daha siparis yonelir yonelmez kiz bana bakip gulmeye basladi. Hayirdir dedigimde seni gorunce gulmem geldi dedi! Ben tabii bocaladim. Sonra kart olmayinca neden olmuyo dedim kiz aynen sunu dedi : seninle biraz ugrasmak istedigimden!
Su an aglamak uzereyim.

gecen anneme randevu almak icin gittim ve orda calisan kisi bana : sana randevu yok dedi ve guldu. Yine gecenlerde kasada para oderken adam parayi cebine soktu hani para nerde dedi gulerek?
Daha binlerce ornek verebilirim. Artik cok yoruldum. Psikologa gittim ama hic biriyle uyum saglayamadim.

Icimi dokmek istedim ve biraz da ayni durumda olan var mi diye merak ediyorum. Okulum bitti sirf bu yuzden ise baslayamiyorum.

bir de unutmadan kambur bir durusum var ve sesimde cok ince. Bunlarin etkisi var midir bilmiyorum tabi
dik durmak için bir korse kullan biraz kilo al sert dur biraz mantar topuklu giyin o tarz spor ayakkabılarıda var giyim tarzını saç stilini değiştir azcık makyaj yap senle böyle laubali konuşanın lafının altında kalma kendini bir silkele kendine gel.

Dış Görünüş nasıl olursa olsun kimsenin dalga geçmeye hakkı yok
Pat pat cevaplarını verin ve kendinize güvenin
Ben olsam sinirle Acta biyerine gül derdim beyinsiz :KK11:

Durus bozuklugunuzla ilgili doktora da gidebilirsiniz.
Bence burdaki ilk cozmeniz gereken sorun saglikla ilgili olan, yani durus bozuklugunuz.

Kizlar ne yaptim inanamayacaksiniz. Sizden aldigim hirsla bindim trene tekrar gittim kafeye:D zaten bi hisimla girdigim icin once salak salak guldu sonra anladi ters biseyler oldugunu. Yalniz kiz o kadar piskin ki hala yuz ifadesiyle beni tahrik ediyor.

benim onumde birisi vardi. Firsattan istifade diger kisiye sordum patron nerde diye. Tabi sordu hayirdir ben de anlattim. Piskin piskin hala yalan diyor. Basladim saymaya bu yaptigini yutmucam goruceksin diye. Surati nasil degisti. Hemen arkaya gecti adami doldurmaya ben de peslerinden gittim😂😂 sen dedim susucagimi mi sandin? Gecerkenden de tshirtunden tuttum sarstim kiz korktu birak beni dedi.

yalniz siparis alirken verirken hala piskin igrenc igrenc bakiyo bana.

yarin patron gelicekmis ogleden evvel. Ama benim calismam gerekiyor. Yarin izin alip gidiyim mi? Yoksa cuma zaten bosum o gun mu gidiyim?

bu arada sikayet etmek isteyenler icin: starbucks kaiser strasse 75-77, frankfurt ve kizin adi dritha.

valla rahatladim. Boynum tutuldu midem agriyodu hepsi gecti!:)

Merhabalar,

27 yasindayim ve kendimi bildim bileli bu dertten muzdaribim. Cocuklugumdan beri ezik bir insanim maalesef. Girdigim her ortamda-gercekten- her ortamda ciddiye alinmiyorum,dalga geciliyorum.

ve asil sorun su ki: bunun hic gecmeyecegini dusunuyorum. Boyum 1.53, kilom 45 ve kahretsinki cok cocuksu bir yuzum var. ben butun yasadiklarimi buna bagliyorum ve bu saatten sonra boyum da uzamayacagi icin caresiz hissediyorum.

daha demin yasadigim bi olay; kahve almak icin girdim, daha siparis yonelir yonelmez kiz bana bakip gulmeye basladi. Hayirdir dedigimde seni gorunce gulmem geldi dedi! Ben tabii bocaladim. Sonra kart olmayinca neden olmuyo dedim kiz aynen sunu dedi : seninle biraz ugrasmak istedigimden!
Su an aglamak uzereyim.

gecen anneme randevu almak icin gittim ve orda calisan kisi bana : sana randevu yok dedi ve guldu. Yine gecenlerde kasada para oderken adam parayi cebine soktu hani para nerde dedi gulerek?
Daha binlerce ornek verebilirim. Artik cok yoruldum. Psikologa gittim ama hic biriyle uyum saglayamadim.

Icimi dokmek istedim ve biraz da ayni durumda olan var mi diye merak ediyorum. Okulum bitti sirf bu yuzden ise baslayamiyorum.

bir de unutmadan kambur bir durusum var ve sesimde cok ince. Bunlarin etkisi var midir bilmiyorum tabi
Bence sen sirin bir seysin ve seninle bu yuzden ugrasiolar.Sende azicik simarik ol kafana takacagina

Bakışlarında bunu hissediyorlar çünkü. Kaşlarını kaldır, gulumsemeden bak insanlara.

Back
X