Ezmek Adına Yalan Söyleyen Arkadaşlar

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhaba, ben son dönemlerde yalan söyleyen arkadaşları tak diye anlıyorum, ezmek adına yalan söyleyen çok oluyor, farzı misal daha 22-23 yaşında olmamıza rağmen sohbetlerde ailem bana ev aldı, araba aldı diyen ama ailesine sorunca öyle bir şey olmadığını ifade eden bir arkadaşım var. Ailelerimiz görüştüğü için de ben iletişimi direkt kesemedim ama soğuttum, siz ne yapıyorsunuz yalan söyleyen arkadaşlarınıza karşı?

Arkadaşım dediğine göre sen bu kişiye değer veriyosun ama yalan söylüyor diye de arkadaşlığını bitirmek istiyosun.İlginç yani çünkü insan arkadaşım dediği kişiyle konuşur,dertlerini dinler,gidip sordun mu hiç "bana neden böyle yalan söylüyosun" diye konuşmayı denedin mi,bence önce bir arkadaşınla konuş bakalım derdi neymiş,ondan sonra kes cezasını,arkdaş dediğin arkadaşını dinler.

yaşamak için onlara ihtiyacın yok mesafe koy başkalarıyla arkadaşlık yap bence. Bu tip yalan söyleyen insanlar yarın öbür gün senin iyi gününde seni kıskanırlar. Besbelli ki aynı seviyede değilsiniz sana biraz hafifi geliyor ama iyi niyetinden nde bırakamıyorsun. kendi seviyene göre insanlar edin, iyi gününü de onlara gösterme bence canım

Back
X