f.badilik mevzusu

Bu ne bilimsizliktir. Kadın doğası diye bişiy uydurmuşsunuz. Hayvanlarda olduğu gibi insanlar da çok eşli veya tek eşlidir. Bunun sebebini falanca hormonun az veya çok olmasıyla açıklanıyor. Hormonun adını merak eden olursa ben hatırlamıyorum ama araştırabilirsiniz.
Konuyu açan arkadaşa gelirsek…
Siz tek eşli ya da çok eşli biri misiniz bunu biliyosunuzdur çok eşlilerde anaçlığa yönelim azdır. Anaç biriyseniz muhtemelen tek eşli ve evlilik insanısınızdır. Kısa vadede bu çıkar ilişkisi işinize yarayabilir ama uzun vadede bazı beklentilere girebilirsiniz.

Köyde mi yaşıyoruz ya ne oluyor.bu kadınların sanki kabile hayatı yaşıyormuş gibi paranoyaları beni ifrit ediyor ya.koca koca şehirler. bir ilginçsiniz valla.oynarsa da oynasın ne olacak ? Miller kardeşinin eşiyle evleniyordu eskiden şimdi bu mu sorun olacak ? Hiç büyük şehirlede yaşayan yok mu bu sitede.herkes köyden bahsediyormuş gibi yorumlar yapıyor.ufku geniş, modern arkadaşlar bekleniyor.

Son düzenleme:
Kadınlar böyle şeyleri kaldıramıyor
Sevişince bağlanırsın istemsiz senden etkilensin istersin adamda tık olmayınca özgüvenin düşmeye başlar
Bir sevişince herkese bağlanılsaydı herkes kör topal birini bulur aşk, meşk, sadakat içinde yaşardı.ömür boyu aşkı bulamayn insanlar var.siz sadece arada cinsellik geçti diye aşık olursunuz diyorsunuz.keşke diyelim keşke....

bunun tavsiyesi olur tabi yahu. tecrübeli olanlar o dengeyi nasıl kuruyor söyleyebilirler belki. ben biraz duygusal bir yapıdayım. napsam meditasyon yapıp kendimi şartlasam mı acaba tutulmamak için sjsjsjsjs
Tansel temas duygusal bağ getirir sana uzun süre bakim veren hasta bakıcina bile aşık olan adamlar var ..neyse konu bu değil ..Ama aşık olmicam diye sartlaman imkansız ten uyumuna kapılirsin kokusu büyüler bi bakarsın aşıksın.. git sevis ama hiv kapma.. ortalık her deliğe s.kmus adam dolu bence mide bulandırıcı ya en güzeli kafası rahat bi adamla uzun ilişki bence darlarsa tekmeyi koyarsın F*** buddy ne ya

evet maalesef öyleyim. hastalık konusunda da zaten gerekli önlemleri alacağım. yeniden evlenmek istemiyorum bir süre. şu an kendi halimde çok mutluyum.
Yeterince önlem diyorsunuz da Hpv kondom olsa da bulaşıyor. Bence riskli. Evlenmeyin. Ama düzgün biri olursa sevgili olun daha mantıklı. Yani fb tarzında ilişki yaşayan adamlar çok fazla insanla muhattap oluyorlar hastalık taşıma ihtimali normal ilişkiler kuran adamlardan daha çok

Ay kusucam artık bu konulardan.
Gidin yapın fuckbodylik bize ne yani.
Zaten erkeklerin istediği bu yatıyom kalkayım hesap vermeyeyim.
Sevgi yok bağlılık yok yüzeysel ilişkiler.
Tamam sorun ne bize ne soruluyor anlamıyorum.
Ben kendimi değersiz hissederim böyle bir şey yapmam bir başkası doğal bulur yapar .
Herkesin görüşüne hayat tarzına uygun olur yada olmaz.
Çoğunluk yap dese yapuxak mısın komik

Benim tanıdığım biri güya korunuyordu Hpv kaptı. Kondom Hpv den korumuyor tam olarak. O da risk. Ha aşısını olduysa bilemem tabii de

FB’lık kadının doğasına aykırı. Kadın sevişince bağlanır.
Bence bunlar klişeden ibaret
Ama Türkiye'de hem ailelerin yetiştirme tarzı , hem medyanın bu şekilde pompalamasi yüzünden çok yüksek bir kesim doğruluğuna inaniyor

Gelmişler yine. Midesi bulanan çıksın kasıyor. Her kadın gelinlik hayali kurmuyor, bu kadın da boşanmıştı zaten yetersiz cinsellik yüzünden. Evlenince ne olacak, ya 2.si de ç.ksüz çıkarsa? Ne anlamı kaldı ilkini boşamanın?

Bence ismine fuckbuddy demeden de biriyle görüşüp cinsel ilişki yaşayabilirsiniz. Adına sevgililik de demezsiniz. Ya da sevgililik dersiniz ama kendinize ve özgürlüğünüze müdahale ettirmezsiniz. Burası Türkiye. Adam sen kendine karıştırmıyosun diye seninle cinsel ilişkiye girmem demez.

Bence etiketlemeyin fuckbuddylik diye. O şekilde sıkıntı olabilir. Karşıdaki ne kadar güvenilir olursa olsun ben olsam güvenemezdim ağzını kapatacağı konusunda. Arkadaş ortamında bile bahsetse risktir. Dediğim gibi burası Türkiye. Kadın olarak kendinizi ve itibarınızı korumak çok zor.

Noldu be kim çüksüz çıktı hacı yinge?
Ben baya kaçırmışım mevzuları

Bence bunlar klişeden ibaret
Ama Türkiye'de hem ailelerin yetiştirme tarzı , hem medyanın bu şekilde pompalamasi yüzünden çok yüksek bir kesim doğruluğuna inaniyor

Belki de Hiç fakbadimiz olmadı ki bilelim

Bir de her kadın sevgililik, ikinci evlilik hayali kurmaz ki.
Külfet bir kere. Evlen demişler ama hem çok masraflı. Hem aile içine girecek tanışacak edecek yedi ceddiyle ayni terane, kendi ailesine getirecek tanistiracak- bir stres de bu,ailenin beğenmesi,ağzı olanın konuşması. Ev tut bilmenne eşya yenile, insanların gereksiz bebek baskısı, sırf adamın ailesi oldugu için zırt pirt biraraya gelmek zorunda olduğun deli saçması insanlar, bosansan ikinciyi bosamis olmanın türk toplumundaki kara lekesi, yeniden evlenecek olsan 'iki kocayi bosamis' olduğun için tercih edilmeme, sevgililik sürecinde de duygusal yük, tripler alinmalar, adamdan emin olma çabaları, söylediği olumsuz bir şeyi 'aha şimdi böyleyse evlenince nasıldır' diye didikleme, aidiyet duygusunun verdiği karşılıklı kiskancliklar, plan programına sevgiliyi dahil etme, belki hep hayalini kurduğun kizkiza tatillerin - bir başına bir ülkeye gidip oralarda tanıştığın insanlarla flört etmenin imkansız hale gelmesi, bir ton sorumluluk...
Yani kadının istediği sadece başlangıçtan bitişe bir saatlik bir cinsel haz.
Bu kadar basit bir şey için neden bunca zahmete girmek istesin ki hayatının şu döneminde?

Eee kadının dediği senin anlattığın zaten.sen jigaloyla, f...buddyi karıştırıyorsun.sizde de ne hastalık takıntısı var. Yani bütün üyelerde.hep söylüyorum yine söyleyeceğim hastalık hastalık diye tutturduğunuz şeyler hergün 4,5 farklı kişiyle falan yatarsan anca olur.öyle aralıklı 3,5,10.kisiyle falan olacak işler değil.çok çookkk zoorrr yani. Ya da direkt böyle bir kişiyle ilişkiye girenlerde olabir ki eskorta ya da jigaloya falan gitmen gerekir ancak öyle.yani hayatını cinsellik üzerinden kazanman gerekir.o derece zordur.normal insanlarda imkansız gibi.ben bu sitedeki kadınların hastalık manyaklığını anlayamıyorum bir türlü.heralde bilmedikleri için.ne gördünüz ne biliyosunuz da böyle oldunuz bilmem ki.bir de kendinizden öyle emin olup, milleti de korkutuyorsunuz.o kocadan falan hastalık kapanların kocası seks işçisinden kapıyor. Seks işçisine gitmek de ağır kalitesizlik artık.o kadarını saymıyorum.

Noldu be kim çüksüz çıktı hacı yinge?
Ben baya kaçırmışım mevzuları
Konu sahibi ilk eşinden azospermi yüzünden boşanmış biraz eksik hatırlamışım. Adam evlatlık almaya da yanaşmayınca bitirmiş.

Ya buraya sormanıza gerek yok, yapacaksanız yaparsınız zaten. Nihayetinde uzaya mekik fırlatma değil sevişme yani dümdüz. Ne kadar abartıyor herkes yok anam olsun utanırım yaşlılığında bakmam falan, keşke doğurmaz olaymış o kadın seni yani. Sana kaldı yaşlılığında insanların sevismesinin hesabını vermesi kadar saçma bir şey yok ya.
Yap bacım ben sinir oldum valla. Benden sana tam destek. Şeyine kuvvet hadi

ne farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
Çok farkeder. Sevgili olunca karşılıklı sevgi güven temelli bir ilişkin olur
Sadece eğlenip takılmazsın derdini paylaşırsın zor zamanını paylaşırsın
Cinsellik daha fazla keyif verir sevdiğin adamla
Cinsellik yapamadan da dokunmak öpmek istersin sadece sarılıp kokusunu duymak istersin ele ele gezmek istersin
Ben sizi anlayamıyorum sevmediğim adamla bırak sevişmek elini tutsam midem bulanır

Konu sahibi ilk eşinden azospermi yüzünden boşanmış biraz eksik hatırlamışım. Adam evlatlık almaya da yanaşmayınca bitirmiş.
Hee normal bir durummuş,çüksüz neyin deyince bin tane senaryo yazdıydım hemen beynimde lanet ben.

Şakası bir yana fakbadi işi eyi ha,temizlik yemek derdin yok. Hallet işini çık git abi mis gibi. Tam benlik iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…