- 13 Haziran 2022
- 1.312
- 2.415
- 63
- 30
Köyde mi yaşıyoruz ya ne oluyor.bu kadınların sanki kabile hayatı yaşıyormuş gibi paranoyaları beni ifrit ediyor ya.koca koca şehirler.Ben annemin böyle bir şey yaptığını bilsem yaşlanınca ona bakmak dahi istemezdimz, tiksinirdim ...ilerde çocuğun ilkokula başlayınca fackbaddylerin urediyse o kadının çocuğuyla oynama o bilmem ne derse vs vs ayy ayy neyse seviş bacım
Bir sevişince herkese bağlanılsaydı herkes kör topal birini bulur aşk, meşk, sadakat içinde yaşardı.ömür boyu aşkı bulamayn insanlar var.siz sadece arada cinsellik geçti diye aşık olursunuz diyorsunuz.keşke diyelim keşke....Kadınlar böyle şeyleri kaldıramıyor
Sevişince bağlanırsın istemsiz senden etkilensin istersin adamda tık olmayınca özgüvenin düşmeye başlar
Tansel temas duygusal bağ getirir sana uzun süre bakim veren hasta bakıcina bile aşık olan adamlar var ..neyse konu bu değil ..Ama aşık olmicam diye sartlaman imkansız ten uyumuna kapılirsin kokusu büyüler bi bakarsın aşıksın.. git sevis ama hiv kapma.. ortalık her deliğe s.kmus adam dolu bence mide bulandırıcı yabunun tavsiyesi olur tabi yahu. tecrübeli olanlar o dengeyi nasıl kuruyor söyleyebilirler belki. ben biraz duygusal bir yapıdayım. napsam meditasyon yapıp kendimi şartlasam mı acaba tutulmamak için sjsjsjsjs
Yeterince önlem diyorsunuz da Hpv kondom olsa da bulaşıyor. Bence riskli. Evlenmeyin. Ama düzgün biri olursa sevgili olun daha mantıklı. Yani fb tarzında ilişki yaşayan adamlar çok fazla insanla muhattap oluyorlar hastalık taşıma ihtimali normal ilişkiler kuran adamlardan daha çokevet maalesef öyleyim. hastalık konusunda da zaten gerekli önlemleri alacağım. yeniden evlenmek istemiyorum bir süre. şu an kendi halimde çok mutluyum.
Benim tanıdığım biri güya korunuyordu Hpv kaptı. Kondom Hpv den korumuyor tam olarak. O da risk. Ha aşısını olduysa bilemem tabii deHayat sizin, tercih sizin, neyi nasıl yaşayacağınızın kararını biz veremeyiz ki?
Benim de dini hassasiyetim ve cinsel tabularım olmadı. Cinsellik yaşadığım insanla güven, sadakat, saygı, sevgi ve aşk bağı kurmayı tercih ederim; sadece tek gecelik, fb ilişkileri benlik değil dolayısıyla. Bir de tek eşli olmak tercihim. Siz bu şekilde ilişkilerle kafam daha rahat olur diyorsanız, kesinlikle korunmayı ihmâl etmeyin.
Bence bunlar klişeden ibaretFB’lık kadının doğasına aykırı. Kadın sevişince bağlanır.
Noldu be kim çüksüz çıktı hacı yinge?Gelmişler yine. Midesi bulanan çıksın kasıyor.Her kadın gelinlik hayali kurmuyor, bu kadın da boşanmıştı zaten yetersiz cinsellik yüzünden. Evlenince ne olacak, ya 2.si de ç.ksüz çıkarsa? Ne anlamı kaldı ilkini boşamanın?
Bence bunlar klişeden ibaret
Ama Türkiye'de hem ailelerin yetiştirme tarzı , hem medyanın bu şekilde pompalamasi yüzünden çok yüksek bir kesim doğruluğuna inaniyor
Bir de her kadın sevgililik, ikinci evlilik hayali kurmaz ki.Gelmişler yine. Midesi bulanan çıksın kasıyor.Her kadın gelinlik hayali kurmuyor, bu kadın da boşanmıştı zaten yetersiz cinsellik yüzünden. Evlenince ne olacak, ya 2.si de ç.ksüz çıkarsa? Ne anlamı kaldı ilkini boşamanın?
Eee kadının dediği senin anlattığın zaten.sen jigaloyla, f...buddyi karıştırıyorsun.sizde de ne hastalık takıntısı var. Yani bütün üyelerde.hep söylüyorum yine söyleyeceğim hastalık hastalık diye tutturduğunuz şeyler hergün 4,5 farklı kişiyle falan yatarsan anca olur.öyle aralıklı 3,5,10.kisiyle falan olacak işler değil.çok çookkk zoorrr yani. Ya da direkt böyle bir kişiyle ilişkiye girenlerde olabir ki eskorta ya da jigaloya falan gitmen gerekir ancak öyle.yani hayatını cinsellik üzerinden kazanman gerekir.o derece zordur.normal insanlarda imkansız gibi.ben bu sitedeki kadınların hastalık manyaklığını anlayamıyorum bir türlü.heralde bilmedikleri için.ne gördünüz ne biliyosunuz da böyle oldunuz bilmem ki.bir de kendinizden öyle emin olup, milleti de korkutuyorsunuz.o kocadan falan hastalık kapanların kocası seks işçisinden kapıyor. Seks işçisine gitmek de ağır kalitesizlik artık.o kadarını saymıyorum.Tansel temas duygusal bağ getirir sana uzun süre bakim veren hasta bakıcina bile aşık olan adamlar var ..neyse konu bu değil ..Ama aşık olmicam diye sartlaman imkansız ten uyumuna kapılirsin kokusu büyüler bi bakarsın aşıksın.. git sevis ama hiv kapma.. ortalık her deliğe s.kmus adam dolu bence mide bulandırıcı yaen güzeli kafası rahat bi adamla uzun ilişki bence darlarsa tekmeyi koyarsın F*** buddy ne ya
Konu sahibi ilk eşinden azospermi yüzünden boşanmış biraz eksik hatırlamışım. Adam evlatlık almaya da yanaşmayınca bitirmiş.Noldu be kim çüksüz çıktı hacı yinge?
Ben baya kaçırmışım mevzuları
Çok farkeder. Sevgili olunca karşılıklı sevgi güven temelli bir ilişkin olurne farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
Hee normal bir durummuş,çüksüz neyin deyince bin tane senaryo yazdıydım hemen beynimdeKonu sahibi ilk eşinden azospermi yüzünden boşanmış biraz eksik hatırlamışım. Adam evlatlık almaya da yanaşmayınca bitirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?