f.badilik mevzusu

Neden cinsellik daha az keyif versin?
Sevdiğin - aşık olduğun ama yatakta vasat-cok bir numarası olmayan adamla sevişmek mi, terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adamla sevişmek mi?
Hiç ikincisini deneyimlememissiniz ki burada 'o daha çok keyif verir' diyorsunuz.

Hee normal bir durummuş,çüksüz neyin deyince bin tane senaryo yazdıydım hemen beynimde lanet ben.

Şakası bir yana fakbadi işi eyi ha,temizlik yemek derdin yok. Hallet işini çık git abi mis gibi. Tam benlik iş
Cinsel sorunu var diye kalmış aklımda Ama o durum da sıkıntı, 2.kocada da olursa ondan da boşan işin yoksa. Evlenmek kolay ki, iki imza veriyosun tamam. Sonrası zor.

Kemal Sunal filminde çok sevdiğim bir replik var anneme bakmam yazan hanımefendiye

Uni de arkadaşım tanışma programindan kız bulur beraber olurdu o kızı bulması sekse ikna vs derken 3 günde 3 kız olmuyordu tabiki yani 1 hafta ara mutlaka giriyordu bence araya en son bel soğukluğu kaptı diyeceklerim bu kadar.. piyango size vurmamis sadece

Bir de yatakta kötü çıktı,bir olayı yokmus,ten uyumumuz yok diye kimse kolay kolay sevgilisini bırakamaz. Çünkü emek verilmiş bir ilişki var ortada. Geçen aylar var, iyi tarafları bulmaya çalışılır, tekrar tekrar denenir , sorun çözülmeye çalışılır falan filan . Ayrılsan da duygusal yıpratıcı bir süreçten geçersin,her ayrılık gibi.
Fbuddy öyle mi? Baktın adam sana heyecanla beklediğini vermedi, bırak çık daha da yanına bile gitme. Sana uyan, seni tatmin edeni bulunca onla görüşmeye devam edersin.

Var var yorumlara bakarsak normal ilişki yaşayan çok az herkesin fakbadisi var.

Vibratör? aynı şey ikisine de duygu beslemiyorsun. Olmamı?

siz bu konuda genel bir fikir soruyorsunuz sanırım,bu konu beni ruhsal olarak aşar,ben fazla duygusal bir insanım,illaki etkilenip anlamlar yüklerim,sizde böyle bir yapıya sahipseniz geleneksel devam edin,eğer duygularımı kontrol edebilirim ben derseniz,bir erkek için sadece fiziksel olarak var olabilirim,sadece sevişmek için arayabilirim,arayabilir diyorsanız olabilir tabi,kişiliğinizi en iyi siz bilirsiniz,belki dünyada moda olabilir,son zamanlarda çokça duyuyor olabilirzde,doğrumu yalnışmı sorgulamam ama her insana uygun bir davranış ve ruh hali değil sanırım,birşey hissetmeden sadece cinsellik ne bileyim ben henüz oraya erişemedim,ama bu sitede fark ediyorumki ben çok çok çok geri kafalıyım sanırım,sizi tanımadığım için anca bu şekilde genelleme yapabilirim...

Katiliyorum. Alti ustu bir adamla sevişmek isteniyor diye yedi sulalesiyle muhatap olmanin gereği yok.
Eşimden boşansam bir daha burada evlilik yapmam acikcasi. Yurtdisina ailemin yanina dönerim zaten.
Evlilik yapacaksam da aile yapisi benim gibi olan ve 634646 tane kardeşi olmayan birilerine bakardim.

Ki ben eş ailesini ayda bi defa ya da iki ayda bir, bir kaç saat goren ve telefonla arayip sormayan bir insanim, eşim de benim mutlu olmam icin ugrasti ve duzeni oturtali cok oldu ama tektar ugraşamam acikcasi öyle şeylerle.
Ha benim sorun ettigim eş ailesi şeyleri buradaki eş ailesi konulara göre kucuk kaliyor ama bana göre değil.

Vibratör? aynı şey ikisine de duygu beslemiyorsun. Olmamı?
Yani bir erkekle sevismekteki tek amaç duygu mu da vibratorle kiyaslayasin. Kanlı canlı, seni kucakta hoplatacak , elini dilini belini iyi kullanan ama duygu beslemedigin bir adamla titreşimli makina bir mi yani?

Valla adamin orda burda reklam etmeyeceginu bilsem ben yaparim ama biliyorum ki anlatmak sekstenbdahabfazla keyif veriyor coguna.Turkiye bacim burasi etraftan olmaz bak bu konuya dikkat et.yakin cevreden bulma

Aşık olmadığım bi adamla hiç sevişmedim keyif alacağımı sanmıyorum çünkü seviştiği adam bana aşık değilse kendimi kullanılmış hissedebilirim özgüvenim düşebilir
Ben tek gecelik ilişkiyi kaldıramam etrafımda görüldüğüm de kadınlar keyif alsa da sonra adam peşinden koşsun istiyor veya adam aşık oluyor
Ya da ben çok duygusalım ondan böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…