f.badilik mevzusu

Cinsellik daha fazla keyif verir sevdiğin adamla
Cinsellik yapamadan da dokunmak öpmek istersin sadece sarılıp kokusunu duymak istersin ele ele gezmek istersin
Ben sizi anlayamıyorum sevmediğim adamla bırak sevişmek elini tutsam midem bulanır
Neden cinsellik daha az keyif versin?
Sevdiğin - aşık olduğun ama yatakta vasat-cok bir numarası olmayan adamla sevişmek mi, terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adamla sevişmek mi?
Hiç ikincisini deneyimlememissiniz ki burada 'o daha çok keyif verir' diyorsunuz.

Hee normal bir durummuş,çüksüz neyin deyince bin tane senaryo yazdıydım hemen beynimde 😂lanet ben.

Şakası bir yana fakbadi işi eyi ha,temizlik yemek derdin yok. Hallet işini çık git abi mis gibi. Tam benlik iş 😜🫢
Cinsel sorunu var diye kalmış aklımda 🤣 Ama o durum da sıkıntı, 2.kocada da olursa ondan da boşan işin yoksa. Evlenmek kolay ki, iki imza veriyosun tamam. Sonrası zor.

Ya buraya sormanıza gerek yok, yapacaksanız yaparsınız zaten. Nihayetinde uzaya mekik fırlatma değil sevişme yani dümdüz. Ne kadar abartıyor herkes yok anam olsun utanırım yaşlılığında bakmam falan, keşke doğurmaz olaymış o kadın seni yani. Sana kaldı yaşlılığında 😒 insanların sevismesinin hesabını vermesi kadar saçma bir şey yok ya.
Yap bacım ben sinir oldum valla. Benden sana tam destek. Şeyine kuvvet hadi
Kemal Sunal filminde çok sevdiğim bir replik var anneme bakmam yazan hanımefendiye

Eee kadının dediği senin anlattığın zaten.sen jigaloyla, f...buddyi karıştırıyorsun.sizde de ne hastalık takıntısı var. Yani bütün üyelerde.hep söylüyorum yine söyleyeceğim hastalık hastalık diye tutturduğunuz şeyler hergün 4,5 farklı kişiyle falan yatarsan anca olur.öyle aralıklı 3,5,10.kisiyle falan olacak işler değil.çok çookkk zoorrr yani. Ya da direkt böyle bir kişiyle ilişkiye girenlerde olabir ki eskorta ya da jigaloya falan gitmen gerekir ancak öyle.yani hayatını cinsellik üzerinden kazanman gerekir.o derece zordur.normal insanlarda imkansız gibi.ben bu sitedeki kadınların hastalık manyaklığını anlayamıyorum bir türlü.heralde bilmedikleri için.ne gördünüz ne biliyosunuz da böyle oldunuz bilmem ki.bir de kendinizden öyle emin olup, milleti de korkutuyorsunuz.o kocadan falan hastalık kapanların kocası seks işçisinden kapıyor. Seks işçisine gitmek de ağır kalitesizlik artık.o kadarını saymıyorum.
Uni de arkadaşım tanışma programindan kız bulur beraber olurdu o kızı bulması sekse ikna vs derken 3 günde 3 kız olmuyordu tabiki yani 1 hafta ara mutlaka giriyordu bence araya :D en son bel soğukluğu kaptı diyeceklerim bu kadar.. piyango size vurmamis sadece

Bir de yatakta kötü çıktı,bir olayı yokmus,ten uyumumuz yok diye kimse kolay kolay sevgilisini bırakamaz. Çünkü emek verilmiş bir ilişki var ortada. Geçen aylar var, iyi tarafları bulmaya çalışılır, tekrar tekrar denenir , sorun çözülmeye çalışılır falan filan . Ayrılsan da duygusal yıpratıcı bir süreçten geçersin,her ayrılık gibi.
Fbuddy öyle mi? Baktın adam sana heyecanla beklediğini vermedi, bırak çık daha da yanına bile gitme. Sana uyan, seni tatmin edeni bulunca onla görüşmeye devam edersin.

Fakbadisi olan kaç kişi vardır ki burada bilemedim.
Sizin hayatınız,nasıl mutlu olursanız öyle davranın. Bence bu işlerin bir planı programı olmaz. Tek gecelik ilişki düşünerek sonrasında evlenmiş bir insan olarak yazıyorum yani :KK66:
Var var yorumlara bakarsak normal ilişki yaşayan çok az herkesin fakbadisi var. 😂😂😂

Bir de her kadın sevgililik, ikinci evlilik hayali kurmaz ki.
Külfet bir kere. Evlen demişler ama hem çok masraflı. Hem aile içine girecek tanışacak edecek yedi ceddiyle ayni terane, kendi ailesine getirecek tanistiracak- bir stres de bu,ailenin beğenmesi,ağzı olanın konuşması. Ev tut bilmenne eşya yenile, insanların gereksiz bebek baskısı, sırf adamın ailesi oldugu için zırt pirt biraraya gelmek zorunda olduğun deli saçması insanlar, bosansan ikinciyi bosamis olmanın türk toplumundaki kara lekesi, yeniden evlenecek olsan 'iki kocayi bosamis' olduğun için tercih edilmeme, sevgililik sürecinde de duygusal yük, tripler alinmalar, adamdan emin olma çabaları, söylediği olumsuz bir şeyi 'aha şimdi böyleyse evlenince nasıldır' diye didikleme, aidiyet duygusunun verdiği karşılıklı kiskancliklar, plan programına sevgiliyi dahil etme, belki hep hayalini kurduğun kizkiza tatillerin - bir başına bir ülkeye gidip oralarda tanıştığın insanlarla flört etmenin imkansız hale gelmesi, bir ton sorumluluk...
Yani kadının istediği sadece başlangıçtan bitişe bir saatlik bir cinsel haz.
Bu kadar basit bir şey için neden bunca zahmete girmek istesin ki hayatının şu döneminde?
Vibratör? aynı şey ikisine de duygu beslemiyorsun. Olmamı? 😂😂

bu konuda kafam çok karışık. aslında ilişki falan istemiyorum. yeniden evlenmek de istemiyorum hayatımdan gayet memnunum. ama eskiden beri libidosu yüksek bir kadınım. böyle çok zor oluyor gerçekten. dini bir hassasiyetim yok onu da belirteyim. uzun süreli bir evliliğim oldu boşandım. şimdi sadece cinsellik için görüşüp duygusal bağ kurmadan yoluma hayatıma bakmak istiyorum. ama tecrübem olmadığı için yapabilir miyim yoksa kendimi üzer miyim diye sorguluyorum.

biri var o da benim gibi f.badi olarak takılmak istediğini söylüyor. Friends with benefitsi tercih ederim diyor aslında. çok komik sempatik bir insan. kapılmamam lazım, bu konudaki tavsiyelerinize açığım kızlar, şimdiden teşekkürler.
siz bu konuda genel bir fikir soruyorsunuz sanırım,bu konu beni ruhsal olarak aşar,ben fazla duygusal bir insanım,illaki etkilenip anlamlar yüklerim,sizde böyle bir yapıya sahipseniz geleneksel devam edin,eğer duygularımı kontrol edebilirim ben derseniz,bir erkek için sadece fiziksel olarak var olabilirim,sadece sevişmek için arayabilirim,arayabilir diyorsanız olabilir tabi,kişiliğinizi en iyi siz bilirsiniz,belki dünyada moda olabilir,son zamanlarda çokça duyuyor olabilirzde,doğrumu yalnışmı sorgulamam ama her insana uygun bir davranış ve ruh hali değil sanırım,birşey hissetmeden sadece cinsellik ne bileyim ben henüz oraya erişemedim,ama bu sitede fark ediyorumki ben çok çok çok geri kafalıyım sanırım,sizi tanımadığım için anca bu şekilde genelleme yapabilirim...

Bir de her kadın sevgililik, ikinci evlilik hayali kurmaz ki.
Külfet bir kere. Evlen demişler ama hem çok masraflı. Hem aile içine girecek tanışacak edecek yedi ceddiyle ayni terane, kendi ailesine getirecek tanistiracak- bir stres de bu,ailenin beğenmesi,ağzı olanın konuşması. Ev tut bilmenne eşya yenile, insanların gereksiz bebek baskısı, sırf adamın ailesi oldugu için zırt pirt biraraya gelmek zorunda olduğun deli saçması insanlar, bosansan ikinciyi bosamis olmanın türk toplumundaki kara lekesi, yeniden evlenecek olsan 'iki kocayi bosamis' olduğun için tercih edilmeme, sevgililik sürecinde de duygusal yük, tripler alinmalar, adamdan emin olma çabaları, söylediği olumsuz bir şeyi 'aha şimdi böyleyse evlenince nasıldır' diye didikleme, aidiyet duygusunun verdiği karşılıklı kiskancliklar, plan programına sevgiliyi dahil etme, belki hep hayalini kurduğun kizkiza tatillerin - bir başına bir ülkeye gidip oralarda tanıştığın insanlarla flört etmenin imkansız hale gelmesi, bir ton sorumluluk...
Yani kadının istediği sadece başlangıçtan bitişe bir saatlik bir cinsel haz.
Bu kadar basit bir şey için neden bunca zahmete girmek istesin ki hayatının şu döneminde?

Katiliyorum. Alti ustu bir adamla sevişmek isteniyor diye yedi sulalesiyle muhatap olmanin gereği yok.
Eşimden boşansam bir daha burada evlilik yapmam acikcasi. Yurtdisina ailemin yanina dönerim zaten. 🤷
Evlilik yapacaksam da aile yapisi benim gibi olan ve 634646 tane kardeşi olmayan birilerine bakardim. 😬

Ki ben eş ailesini ayda bi defa ya da iki ayda bir, bir kaç saat goren ve telefonla arayip sormayan bir insanim, eşim de benim mutlu olmam icin ugrasti ve duzeni oturtali cok oldu ama tektar ugraşamam acikcasi öyle şeylerle.
Ha benim sorun ettigim eş ailesi şeyleri buradaki eş ailesi konulara göre kucuk kaliyor ama bana göre değil.🤷

Vibratör? aynı şey ikisine de duygu beslemiyorsun. Olmamı? 😂😂
Yani bir erkekle sevismekteki tek amaç duygu mu da vibratorle kiyaslayasin. Kanlı canlı, seni kucakta hoplatacak , elini dilini belini iyi kullanan ama duygu beslemedigin bir adamla titreşimli makina bir mi yani?

Valla adamin orda burda reklam etmeyeceginu bilsem ben yaparim ama biliyorum ki anlatmak sekstenbdahabfazla keyif veriyor coguna.Turkiye bacim burasi etraftan olmaz bak bu konuya dikkat et.yakin cevreden bulma

Neden cinsellik daha az keyif versin?
Sevdiğin - aşık olduğun ama yatakta vasat-cok bir numarası olmayan adamla sevişmek mi, terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adamla sevişmek mi?
Hiç ikincisini deneyimlememissiniz ki burada 'o daha çok keyif verir' diyorsunuz.
Aşık olmadığım bi adamla hiç sevişmedim keyif alacağımı sanmıyorum çünkü seviştiği adam bana aşık değilse kendimi kullanılmış hissedebilirim özgüvenim düşebilir
Ben tek gecelik ilişkiyi kaldıramam etrafımda görüldüğüm de kadınlar keyif alsa da sonra adam peşinden koşsun istiyor veya adam aşık oluyor
Ya da ben çok duygusalım ondan böyle düşünüyorum

Back
X