f.badilik mevzusu

Üslubunuza dikkat edin . Sadece seks için niye evlensin kendine bir hayat kurmak için de evlenir ben öneri sundum. Ayrıca burası Türkiye biliyorsunuzdur umarım, böyle bir şeye alışkın olmak değil duymadık bile nasıl bir tepki vermem gerekiyorsa onu verdim. Saçma sapan konuşma yok yani
istanbulda yaşıyorum benim çevremde çok var.

ya zaten önüne gelenle yatmamak için fuckbuddy olunuyor. siz konsepti anlamamışsınız.

Konu sahibi, ben seni takdir ettim en azından ne isteyip ne istemediğini biliyorsun. Bir sürü insan samimiyetsiz evlilklere, mutsuz olduğu ortamlara giriyor bu sebepten, sen belli ki mantıklı birisin. Benim çevremde fuckbuddysi olanlar ben çok gördüm yada friends with benefits olanlar. Tek sakıncası biryerden sonra iki taraftan biri duygusal birşeyler hissedip bağlanmaya başlıyor. Yani denemeden bilemezsin.
Ama bazıları illaki ahlak bekçiliği yapacak

evet arkadaşlar ahlaksızım. teşekkür ederim herkese yorumları için. ben bu arkadaşı gördüm zaten, hoş bir adam. çok da espirili ve kafa yapımız uyuyor. fiziksel çekim var yani. ama şu anda evlilik veya sevgililk falan hiç düşünmüyorum. canım istemiyor. yiyip içip gezip eğleniyorum. anne olmayı çok istedim orda da babayı aldım oturdum yerime.
libidom yüksek benim elimde değil. daha önce fakbadim de olmadığı için bilmiyorum nasıl olur.
kendimi kapılmamak için zorlayacağım.
belki de kapılmam yani bilmiyorum. yaşamadan bilinmez.
sadece duygularına nasıl söz geçirebilir insan veya nasıl kendimi uzak tutarım o maksatla konu açtım. çünkü adam öyle sevişelim güle güle mantığındaki değil. sohbet de edelim etkinlik de yapalım diyen biri. yani Friends with benefits istiyor.
deneyip göreceğim.
herkese çok teşekkür ederim, herkese hayırlı sevişmeler.
Ben sizin ahlaksız olduğunuzu düşünmüyorum. En azından ne istediğinizi biliyorsunuz.

Ben annemin böyle bir şey yaptığını bilsem yaşlanınca ona bakmak dahi istemezdimz, tiksinirdim ...ilerde çocuğun ilkokula başlayınca fackbaddylerin urediyse o kadının çocuğuyla oynama o bilmem ne derse vs vs ayy ayy neyse seviş bacım
ayy. insanın da sizin gibi çocugu olmayadursun. Biriyle evlenmeden önce evlilik dışı sevişti diye yaşlı annesine bakmak istemeyen evlat düşman başına.

Neden cinsellik daha az keyif versin?
Sevdiğin - aşık olduğun ama yatakta vasat-cok bir numarası olmayan adamla sevişmek mi, terminator gibi,aşk oyunlarını iyi bilen ama aşk beslemedigin adamla sevişmek mi?
Hiç ikincisini deneyimlememissiniz ki burada 'o daha çok keyif verir' diyorsunuz.
Bende ona katılıyorum.
Sevgiyle aşkla olan cinsellik özeldir iki taraf içinde.
Ve daha güzel olur .
Aşık olmadığım bir adam elimi bile tutamaz igrenirim.
Aşık olduğum adam yatakda bilmem kaç beygir gücünde olmasına gerek yok .

Siz laiklik kavramını çok farklı yerlere götürüyorsunuz. Konumuz din ve inançlar degil. Herkesin inancı kendine ayrıca yobaz olmak sapkın bir hayattan soyutlanmaksa evet ben yobazım. Arkadaş çevremin 90% yabancı ve hepsi tek eşli. Hiç kimse kolay kolay aynı anda 4-5 kadınla yada erkekle görüşen bir partner istemez. Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder. Tek gecelik ilişkiler de var elbet ama adı üstünde tek gecelik. Dediğim gibi aslında Avrupalılardan pek bir farkımız yok onlarda bizim gibi düşünüyor ve sadakate en az bizim kadar önem veriyorlar.
Konu din diyen kim? Bir seyin fanatiği olup diğer uca iğrenç demek yobazlik. Burda biri inançlı birine hakaret etse ona da derim yobaz.

Ayni anda 4-5 her zaman denk gelen bisey olabilir mi zaten yahu. Ha ama hic bi tane fbuddyim de olmadi. Genelde iki olur. Iste isteme nasi engel olcan gönül bağın olmayan birine? Geceleri takip mi etcen belki one night stand yapcak? Söylediğin şeyde mantık yok. Antlaşma falan ne manağ allahaskina şaka mı bu :) yok isim de koyun FBuddy Paktı.

Avrupaliyla yarışa girmemiz konu inanki bu değil. Ben modernlik derken insanin insana olan hoşgörüsunden bahsediodum. Kendi yapmiosa bile baskasinin yapıyor olmasına saygılı adamlar anlatabilio muyum? Ya da Avrupalilar yapmio diye ben canım isterken yapmiyim mi?

ne farkediyor sevgili olunca? tantana curcuna bol bol. neyse aman ya iyi ki bir şey danışmak istedik.
Bence bu sorunun cevabı kiminle sevgili olduğunuza bağlı.
Ben uzun zaman önce yaşadım bu durumu başta sizin gibi düşünüyordum eğlenceli geldiği zamanlarda oldu olmadı değil.
Ama beni rahatsız eden yalnız hissettiğim ya da ihtiyaç duyduğum anlarda o kişiye ulaşamamak oldu.
Ve sizin yanınızdan kalkıp başka birinin yanına gidebilir buna da karışma hakkınız yok bir süre sonra insanın zoruna gidiyor bu.
Ayrıca korunma konusunda prezervatif her hastalıktan korumuyor bilginiz olsun mesela hpv.
Yani her ikinizinde tek eşli olması lazım hastalık vs açısından mesela bu mümkün mü?
Tek eşli olacak adam zaten gider ilişki yaşar.

Birde her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok.
Böyle durumlarda baştan konuşmak bana saçma geliyor hoslanirsin sevişmek istersen sevisirsin.
Sonra duruma bakarsın zaten görüşmek vakit geçirmek hoşuma giderse görüşürsun.
Bı isim koymak baştan doğru mu sizce ya da gerekli mi ?

Fb kavramı burda biraz daha farklı. Örneğin karşındaki kişiyle anlaşırsın ve şartlarını söylersin sadece cinsellik üzerine ve başka inananlarla görüşmemek şartıyla görüşürsünüz. Ne zaman partnerlerden biri başka biriyle tanışır antlaşma biter ve herkes hayatına devam eder.
f.buddylik böyle bişey değil yanlız :) aranızda sadece cinsellik olur ne siz onun özel hayatına karışırsınız ne de o sizinkine karışır.
f.buddy arayan insanlar zaten sorumluluk istemeyen insanlardır. kimse kimseye bela olmaz peşine takılmaz bla bla bla...
iki taraf zevkine bakar durum biter. bidaha ister istemez ona göre şekillenir durum
kalkıp anlaşma sunamazsın yani. dönemlik jigolo tut ama istersen ona şart sunabilirsin :halay:

Yüzde yüz katılmakla birlikte, adamı googleladim ve eli yüzü düzgün spor yapan bir çok Suriyeli arkadaş var buna benzeyen🙄 ben de daha ulaşılması zor bir hedef tercih ederdim.
Tvde kıvanç izleyip ayy ne hoş adam diyen kadınlar gelmiş duygu duygu diye yorum yapıyor, sanki yoldan geçen adamla sevismek istiyormuş gibi 😁 zaten insan cinsel olarak yükseldiği biri ile yapıyor bu işi.

😂😂😂😂 adam İtalyan iliği yaa ne suriyelisi 😄😄

Duygu yüklenmemiş bedensel eylemler bana anlamsız geliyor. İşin ahlaki boyutunu değerlendirmek ya da sizi yaftalamak değil amacım. Ben duygusal biri olduğum için duygusal ilişkiler kurdum bu zamana kadar. Bir beklentiniz olmadığını ve libido yüksekliğinden bu arayışta olduğunuzu söylemişsiniz, hayat sizin dilediğiniz gibi yaşarsınız. Sadece işin sağlık boyutunu düşünüp, gerekli önlemleri almanız verebileceğim tek tavsiye olur.

Valla gelin burda size bir katalog Suriyeli vereyim aynısı. Baya yoldan geçen herhangi birisi bu bence🙄 tanımıyorum ama belki oynadığı rol etkili olmuştur diye düşündüm 😅

Valla Allah affetsin ama bana da iyi giyimli, cilali Suriyeli gibi geldi :KK51: Hele ki o Dua Lipanin buldugu yeni sevgili nedir oyle adam net Suriyeli:olamaz:

Yorumların çoğunda aynı şey ‘aman sakın aşık olursun sevişirsen, kadınlara uygun değil’ bik bik bik. Bıktık sürekli erkekler bizi oyuncağı yapar algısından ya erkek nedir ya erkek dediğimiz şey ateş olsa düştüğü yer kadar. Asıl erkekler sadece kendi istediği için seks yapmayı tercih edecek, kendilerine muhtaç olup yaranmaya çalışmayan kadınlara AŞIK olmasınlar. Hepsinin dibi düşüyor, köpek oluyorlar böyle kadınlara. Bırakın artık sürekli erkekleri arşa çıkarıp kadınları onlara yaranmaya çalışan basiretsiz canlılar gibi görmeyi. Seks sekstir, erkekler nasıl canı istiyor diye yapiyorsa kadınlar da pekala yapabilir.

Valla gelin burda size bir katalog Suriyeli vereyim aynısı. Baya yoldan geçen herhangi birisi bu bence🙄 tanımıyorum ama belki oynadığı rol etkili olmuştur diye düşündüm 😅

Şu adama suriyeli dediniz ya 😄 Suriyeliler bu kadar yakışıklı olsa ülkenin yarısı gitsin diye ayağa kalkar mıydı acaba 😄😄 filmin etkisi libido yükseltmede ama film olmasa da adam ciddi yakışıklı bence ama tabi güzellik algısı çok göreceli saygı duyuyorum.

Eklentiler

• 9DF9BC69-16FF-4A9D-A167-9FACD7D04D0A.webp
    9DF9BC69-16FF-4A9D-A167-9FACD7D04D0A.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 46
Yorumların çoğunda aynı şey ‘aman sakın aşık olursun sevişirsen, kadınlara uygun değil’ bik bik bik. Bıktık sürekli erkekler bizi oyuncağı yapar algısından ya erkek nedir ya erkek dediğimiz şey ateş olsa düştüğü yer kadar. Asıl erkekler sadece kendi istediği için seks yapmayı tercih edecek, kendilerine muhtaç olup yaranmaya çalışmayan kadınlara AŞIK olmasınlar. Hepsinin dibi düşüyor, köpek oluyorlar böyle kadınlara. Bırakın artık sürekli erkekleri arşa çıkarıp kadınları onlara yaranmaya çalışan basiretsiz canlılar gibi görmeyi. Seks sekstir, erkekler nasıl canı istiyor diye yapiyorsa kadınlar da pekala yapabilir.
Ahahaha haklısın.iki kişi sevişecek, sadece kadın köpek gibi aşık olacak.bu çapkın, pek kıymetli(!) erkeğimiz de kadıncağızı peşinden salya sümük ağlatıp, peşinde deli olan başka bir kadına koşacak 😀😀. Yaa bizim ülkenin erkeklerini ne sanıuor bunlar ? Paçalarından kalitesizlik akan adamlardan nasıl bahsediyorlar.o kadar kalitesizlik var ki burada günlerdir bir tane elle tutulur ilişki konusu açılmıyor.alt alta bir sürü boşanma konuları, iktidarsızlık, ilişkiye girmeyi beceremeyen bir sürü erkek, zalimlik, vicdansızlık, ilişki yaşamayı bilmeme... nasıl hir hayal dünyası var anlamadım valla.keşke keşke bağlanabilsek bu kalitesiz sünepelere.aşk acısı çekecek adam bulmak lüks bu ülkede.
Hayaller şahane bir sevişmeden sonra âşık olan kadın.hayaller, kırk yılda bir dil döke döke anca birini bulabilmiş, iktidarsız çıkan, sonra bir kere daha görüşülmeyen sünepe erkek 😀😀

Back
X