F*** buddy'im bana aşık mı oluyor?

Cinselliğin Afrika'sında oldugumuz bir yerde kimse eline gecen fırsatı kaçırmak istemiyor tabii.

Kızlar ben muhafazakar bir insan değilim. İçki içiyorum, açık giyiniyorum. Kapalı biri değilim. Ama özellikle erkek kadın ilişkilerinde arkadaşlarıma kıyasla muhafazakar olduğumu hissettim. Yani daha önce ilişkim oldu, hem duygusal hem cinsel. Ama mesela flörtlerim oluyor bir süre sonra eve görüşmeye davet ediyorlar. Ben genelde reddediyorum. Hani giderim ama güvenme gerekli ve bir süre geçmesi lazım. Arkadaşlarıö nolacak gidebilirsin belki kötü niyetli değildir diyorlar. Sizce doğru mu yapıyorum yanlış mı? Örneğin: dün biriyle görüştüm arkadaş ortamında tanıştık vs iyi anlaştık bana yemek yaptığından filan bahsetti. Eve gittikten sonra mesaj attı San Sebastian sever misin diye. Ben de bayılırım dedim. O zaman bu hafta yapayım seni davet edeyim olur mu fikri beğendin mi dedi. Ben de davet ettiğin için sağ ol ama gelemem dedim. Başka uerde olur dedi sonra iyi gecelerleştik. Arkadaşım nolcak sana ilgi gösteriyo bir şey yapıyor dedi. Belki kötü niyetli değildir dedi. Belki evet kötü niyetli değil ama daha dün tanıştığım insanın evine gitmek istemem. Yani durum böyle. Siz de benim gibi misiniz?
İki haftada belli ki çok şey değişmiş hayatınızda.

Kim fbudysine yemek yapar ya. İçersin birlikte en fazla sonra sen sag ben selamet der çıkarsın :) baya baya sevgili olmak istio bence. Sen ne hissediorsun?

Aşık olduğunu zannetmiyorum. Erkekler bir kadınla fuckbuddy/friends with benefits olunca da onun hayatında tek kişi olmak isterler. Romantik bir nedenden dolayı değil bu istekleri. Daha çok egodan ve kolay sekse erişimin bitme korkusundan bu.

Fuckbuddy yani gecelik ilişki. Tinderda, barda tanıştın mesela , eve geçtiniz, bir gece gecirdiniz. Telefon numarasını almadan vedalasabilirsin. Ya da sadcee tekrar buluşacağınız zaman konuşursun.
Ama friends with benefitste bir dostluk bağı var. Bazen beraber tatile gider balayı gibi Elele gezersiniz , romantizm ihtiyacını giderirsiniz ama şehre geri donunce 'vardin mi' mesajından sonra uzun süre tekrar konuşmasıniz.
Birbirinize ailenizi, hayatınızı anlatır saatlerce sohbet edersiniz. Tek olmak istemediğin etkinliklere konser , tiyatro vs onu davet edersin, sohbetini seversin, bazen evde sarmaş dolaş film izlersin, beraber yemek yaparsın, hayatına biri girip seni bıraksa üzülürsün çünkü bir bağ kurmussundur. Ama sevgilin de değildir. Öyle bir düşünce ikinizde de yoktur. Öyle aradın aramadın, mesajıma geç döndün, nereye gittin falan triplerine hic girmezsiniz. Zırt pirt değil buluşmadan buluşmaya görüşürsünüz.
Böyle yani, senin ilişkin keisnlikle buna uyuyor..ortada aşk falan yok..rahat ol
Bu Bildigin ihtiyaç halinde kullanılan sevgili ihtiyacı giderince herkes kendi yoluna sadece sex olmayan duygusallıkda olan bişey ne kaaa güzelmiş böyle zamanında bilseydim denerdim böyle bişey🤣🤣

Sen de amma usta çıktın be kızım :confused: Şaka bir yana konu bana da geçmedi gece gece hikaye yazan feridun abi olduğunu düşünüyorum bey amca, Mune Mune
Yazdığım şeyler yalan değilki. Kim nasıl böyle şeyler yazabilir? Her aklınıza yatmayanı yalan diye insanları etiketlemeyin. Napayım ss mi atayım 😂

Yani aşk değil ama bu sohbete de gerek yok. Fb değiş kafan rahat etsin

Back
X